Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
Bun gasit!
La multi ani, Liliacule! Sa fii sanatoasa si sa ai mult mult noroc!
Te pup cu drag!
Alex, ai povestit la medic de Zeina, cu voma ei? Daca ii da altcineva sa manance face la fel? Hai, pup mamica ingrijorata!
Monikus, din cate stiu, trebuie sa urmaresti dc vomita, cum mananca, daca are ceva comportament schimbat..
Luto, Iulika, Dana
O zi buna sa aveti!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Monikus imi pare tare rau pentru patatie, din cate stiu trebuie urmarit sa nu vomite, sa nu fie letargic sau somnolent si sa nu aiba ceva urme vizibile. Tinem pumnii sa nu fie cazul, insa daca te-ar face sa te simti mai bine poti merge la dr sau macar sa suni. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex multumesc frumos. Somnolent era putin aseara ca deja ii era somn cred eu. De vomitat nu a vomitat deloc desi a mancat 230ml aseara. Urme vizibile nu am vazut desi i-am facut si baie sa i se lipeasca parul de cap ca sa vad mai bine. Acum deja iar se invarte pe toate partile. Imi e si frica sa mai stau cu ochii in calc. Ca aseara asta facem. Nu m-am uitat la el 2 secunde si uite unde am ajuns. O sa sun dr azi sa vedem ce zice si el si daca e ceva ii facem o vizita diseara ca sa fiu eu impacata. Oricum se pare ca daca stateam putin la calc acum o sa fie si mai putin. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand ma gandesc ca eu va auzeam pe voi cum ziceti ca au cazut cei mici si eu eram sigura ca mie nu mi se va intampla. Uite ca totusi s-a intamplat din ignoranta mea. Offff. Asta e. Sa imi fie invatatura de minte. Te pup si multumesc inca o data.
Fragutza
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
happy_uka spune:
Neata !!
La multi ani Liliacule!!!!!!! Sa fii fericita toata viata, numai bucurii iti doresc!!
La fel si twins-ilor dulci, Stefan si Andrei , la multe lunite, frumosilor!
Alex, , speram sa fi trecut greul pana acum..eu as zice s-o mai duci la medic daca vomita in continuare, mititica..
Dana, pupici tie si umblacioasei Ana, la fel se deplaseaza si carinu, se taraste pe coate ..
Bia, sanatate multa puilor, La multi ani lui Busci, felicitari pentru felul in care reusesti tot.
Ce ma oftic ca am ratat-o aseara pe Luto , cred ca nu mi-a mers F5-u, ca io tot apasam da nimic nu se intampla.. Imi pare rau de cuptorul din casa ta, stiu cat de nasol e..Eu sa stii ca am mancat ieri inghetata, marturisesc
Noi am cam lipsit pe motiv de vreme frumoasa, au fost 3 zile superbe, am stat numai afara, la gratare, terase, pe plaja...cam draguz, zau! Wanna see ?
Carina e foarte ok, mai putin cu trezitul noaptea, nu-mi dau seama daca ii dau alti dintoci sau o deranjeaza altceva sau viseaza urat..dar se trezeste foarte des ..asta este, ne pupam, giugiulim, si adoarme la loc. Papa mai bine, sunt foarte multumita pe faza asta.
Va pupam, sper sa ne auzim mai des.
C a r i n a
Nihil Sine Deo
monica_dicut spune:
LA MULTI ANI LILIACULE DRAG!!!
SA traiesti si sa-nfloresti in fiecare primavara . Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata. Si sa nu te schimbi niciodata asa cum au zis si fetele. Si te rog, cand ajungi prin Bucuresti sa nu ne ocolesti
LA multe lunite STefan si Andrei
SA cresteti mari si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri simpatici
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Asa, sa continuam
Bia, draga mea, mii de scuze La multi ani pentru Busici si multa sanatate Mosorelului sa treaca raceala.
Monikus, imi pare rau pentru buf buf. Din pacate nu ai ce sa faci ca se mai intampla. Si de acm din ce in ce mai des. Fii-miu da constant cu fruntea sau capul de podea cand incearca sa faca diverse scheme. Nu te mai invinovati este INEVITABIL. CAt despre ce sa faci, cum ti-au zis si fetele, urmareste-l sa nu vomite si sa nu fie letargic
Alex, tie nici nu stiu ce sa-ti mai zic. DEcat multa putere sa o scoti la capat cu mancare
Iulika, nice to see you dear . Pupam si pe Brucu miscaretul
Luci, cum ma? Cuptor in UK? Bafta cu varu Monti. Suntem alaturi de tine
DElia, pupam mami si soimita frumoasa . Nici eu nu pot lasa comentarii pe Picasa, nu stiu de ce . Anyway, o frumusete de fata.
Danuta, ma bucur mult cand vad cate o postare de la tine.
Fragutza, cum mai sunteti? Au trecut mucisorii?
Oare Nela noastra a inceput munca? Cum o fi?
Uka, ma bag la vizionat poze cu Carinuca can't wait. Auzi, da cand vin la mare ne vedem, da? Eu vin in jur de 18-19 iunie. O sa stam la Neptun ca are nasu nostru un apartament da ajungem sigur in Mamaia ca vrem la Aquaparc si la un restaurant sa papam o prajitura la care ne e gandul de 2 ani
Noi suntem mai bine, ne-am revenit tot familionu.
V-am pupizat pi toati
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
techila spune:
LAAA MUUUULTI ANI MADAM LILIACA!!!!!!
SA NE TRAIESTI, SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA AI PARTE DE TOATE LUCRURILE BUNE DE PE PAMANT (CONCEDII, INGHETATA, COLICA, CUPII CUMINTI.....ETC ETC)
si sar si eu cu pentru puiutii mei
dar un oaspete sarbatorit de seama este......fata mea, cea mai paroasa dintre fete....careia ii urez sa traiasca cel putin cat mine sanatoasa si fericita...sa o pupe mama in botul cel balos
LA MULTI ANI IUBITA TECHILA!!!!
va onorez deci si cu un tort din orez si carne de vita...
ce de sarbatoriti...io zic sa articulm un chef mare mare....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta
mary_07 spune:
Buna dimineata soare!
Azi se prevede a fi o zi minunata,nu atat dpdv al vremii ci mai mult al starii mele de spirit
La multi ani Liliacule! Sa ai o viata plina de zambete,realizari si multe bucurii! Sa-ti traiasca minunile si sa fiti fericiti toti 4
Bia,cu intarziere,La multi ani lui Busici!
Dana,Uka ma bag la poze
Multumesc tuturor de urarile pt Calin,Doamne ajuta sa avem toate soti sanatosi care sa ne aduca zi de zi zambetul pe buze
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
monica_dicut spune:
MAi Uka, da ce semanati intre voi, tu cu mama ta si cu Carina. Uau. Frumoase pozele, frumoasa marea si curata
FUg ca s-a trezit Zgati
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Aoooooleeeeeeooooooo, rusine sa imi fieeeeeee.....
La multi ani TECHILAAAAAAA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
Yuhuuu,vad ca mai avem sarbatoriti
La multi ani Andrei si Stefan!!!!!
La multi ani surorii voastre Techila!!!! sa traiasca si sa va faca sa radeti cat mai multi ani de acum incolo
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."