Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Aaaaa si ma iertati ca am uitat sa multumesc pentru urarile frumoase adresate Mosorelului meu. Sunteti tare dragute si grijulii.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

La Multi Ani ! Liliac, sa ne traiesti si sa nu te schimbi, esti o persoana minunata .

Bia, esti o eroina din punctul meu de vedere . Chiar nu stiu cum te descurci cu doi pui, servici si casa, te admir foarte mult . La multi ani lui Busici, sper ca a petrecut super bine

Mai, cam asta e ritmul pe care il pot urmari si eu, adica cateva postari pe zi

Alex, sper sa nu te superi pe mine pt ce-am scris mai in urma. Eu o am in minte pe Soimita mea, care daca nu vrea EA , nu mananca, nu bea, nu doarme, nu nimic. Daca ii las libertate si ma mulez pe personalitatea ei, papa bine, doarme - ma rog, nu exceleaza la somn, etc, intelegi tu. Ma gandesc ca n-o fi singura cu pretentii in program . Te pup

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Liliacule drag te imbratisez si te pup pentru fiecare an in parte!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de dragii tai!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Buna dimineata mamelor!

mai, sunt varza cu timpul..ca voi toate dupa cat imi dau seama; va urmaresc cu un ochi, ca cu celalalt sunt pe Ana sa nu muste din vreun cablu sau sa nu-si tranteasca galeata de gunoi in cap...astazi m-am trezit mai devreme sa am si eu o ora pentru sufletelul meu si sa va pot scrie mai mult de un post;

Ana este in forma maxima! vioaie si miscatoare de numa'..nu merge de-a busilea, in schimb se taraste..v-am mai scris eu..se taraste si tipa..acum m-am obisnuit si cu asta..sper ca si vecinii; ma duc la bucatarie, hop si ea: este ca un catelus intre picioarele mele..mai, mamelor, nu-mi vine sa cred ce copil mare am; stateam zilele trecute si ma intrebam "oare ce Dumnezeu facea Ana la 3-4 luni de mi se parea mie un pic greut sa am grija de ea?!" (stiti voi, ca ne mai vaitam si in urma cu ceva timp de diverse chestii..) si mi-am dat seama ca nu facea mare lucru..statea pe spate si zdranganea niste jucarele..si vai cat imi doream sa stea in fund si sa se miste singurica de la o jucarie la alta..na, ca le face! acum imi este teama sa-mi doresc sa mearga-n picioare si sa sper ca atunci voi fi si eu mai ok cu timpul..imi dau seama ca nu va fi asa..atunci mi se va parea ca perioada aceasta- cu tararea- a fost floare la ureche;

Cu mancatul...mai slabut, asa..o alaptez inca la cerere si incerc sa-i dau 3 mese diversificate pe zi...fructele, daca i le dau pe razatoare sunt cah! de vreo saptamana jumatate, i-am pus pe tavita scaunelului de masa bucati de mar si para...se serveste singurica, le duce la gura si rascheteaza cu dintisorii de jos (ca numai doi avem)...bineinteles ca cea mai mare parte din fruct o lasa sa cada jos din gurita, dar ceva ceva tot ajunge si-n stomacel..imi place treaba aceasta, dar observ ca de atunci nu mai vrea fructe date pe razatoare..cum spuneam, am copil mare!

Intreba zilele trecute Delia daca aveti idei cum s-ar putea scoate o masa de lapte...din acelasi motiv, ma intereseaza si pe mine treaba aceasta...de fapt, nici nu stiu cum o sa fac in cazul in care voi reusi sa o duc pe Ana la cresa..ca ea adoarme numai la san (ma refer la somnul din timpul zilei..da, ala de 15-20 de min)

hai ca trimit si sper sa revin

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

asa...

Alex te pup mami..nu stiu ce sa zic de vomitatul Zeinei...zau ca mi se pare incredibila faza cu "valuri, valuri" dar te cred si iti inteleg ingrijorarea...cum spunea Delia, sa incerci sa nu o fortezi, daca inchide gurita sa nu insisti..sper sa gasesti solutia si totul sa fie bine!

Monica voi ce mai faceti? cum sunteti?

Madalina ma bucur ca ai reusit cu protezele si imi pare rau de faza cu banii pentru spitalizarea mamei..sper sa o rezolvati cumva! l-am vazut pe Irinel cel smecheros..este un frumos si un dulce!

Catalina nu mai stiu ce vroiam sa-ti zic, dar sigur vroiam sa-ti dau un

Diamar sanatate puiului! cum mai este cu raguseala?

Iulika

mai mamelor..imi dau seama ca as putea lua lista de la inceputul capitolului si v-as putea trimite cate un fiecareia...ca prea multe din ceea ce s-a discutat, nu imi aduc aminte

[pupici, pupici, multi pupici] la toate mamele...ca-mi aduc copila trezindu-se..hai, ca avem treaba!

Liliacule, deci ..la cat incepe cheful?!!

o zi minunata va doresc!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineeeataaa fete dragi!!!

Gata este pentru toata lumea, va rog sa va serviti.

La multi ani LILIACoooo

La multe lunitze fericite ANDREI si STEFAN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Luto imi pare tare rau ca e asa cald la voi, la noi pentru ca a fost mai frigutz zilele astea am bagat in functiune caloriferul electric, ca mandra mea se simte bine pe la 23-24 de grade...ce sa-i faci, fiecare cu ale lui.

Delia saru'mana inca odata de vorbele frumoase. Nu am cum sa ma supar cand cineva imi da sfaturi, de aia suntem aici. Eu incerc sa nu o fortez, dar oricum ea nu prea mananca cu placere, insa cand nu mai vrea mi-e imposibil sa ii mai dau, asa ca nu e de la asta, ca deshide gura si cand simte gustul atunci isi creeaza voma. Cat despre starea mea, sincer nu ma supar pe ea, dar ma bufneste plansul, asa, de disperare, de neputinta, de reprosuri...normal ca ma simte, dar chiar nu mai pot. O scot eu la capat cumva, nu imi fac griji.

Biaz pupam Mosorelul si tinem pumnii sa treaca raceala si sa nu mai faca febra.

Dana ma bucur mult sa te citesc, mi-e tare dor de tine si de Ana cea finutza. Mi se pare asa tare cand povestiti voi de taraiala si busileala copiilor de nu mai pot...ce-o fi si pe capul meu cand o incepe. Sa stii ca e greu de crezut faza cu valuri, valuri, nu m-a crezut nici al meu nici mama, dar uite ca ieri a vomitat fructele de fata cu sotul si nu mai stia ce sa faca, se panicase tot, iar legumele le-a vomitat cu mama, ca ea ii dadea sa manance, a ramas pur si simplu interzisa....chiar nu mint ca spun ca vomita tot tot intr-un jet. Va pupam tare de tot.

Iulika pupam miscaretul si pe mami lui.

Gata, fug ca am supa pe foc, revin mai pe seara, ca astazi tre' sa umblu terchea ptr ca nu pot sta acasa din cauza de montari de AC.

Va pup.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata fetele, (numai buna nu e la mine)

La multi ani Liliac, si BBi de Techila.

Tare imi pare rau ca nu pot scrie cuvant la fiecare dintre voi dar.......

Am si eu o mare problema. A cazut asta mic aseara de pe pat jos. Din fericire era un covoras langa pat. Totusi nu imi dau seama cum a cazut pt ca era pe pat cu capul intr-o parte si jos l-am gasit cu capul in partea opusa. L-am vegheat toata noaptea. A plans vreo 15 minute aseara in continuu si l-am calmat doar adormindu-l. M-am uitat eu la el. Nu pare nimic in neordine ca sa zic asa dar nu mai stiu exact la ce sa ma uit ca sa nu fie ceva in neregula cu el. Imi e frica sa nu aibe vreun hematom ceva la cap. Sa ma duc la dr oare? Va pup.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Dana m-am uitat la pozele voastre si vreau sa va spun ca sunteti superbi si radiati de fericire...am savurat fiecare imagine, e foarte frumos acolo, sa fiti sanatosi si fericiti.

Mergi la inceput

Monikus imi pare tare rau pentru patatie, din cate stiu trebuie urmarit sa nu vomite, sa nu fie letargic sau somnolent si sa nu aiba ceva urme vizibile. Tinem pumnii sa nu fie cazul, insa daca te-ar face sa te simti mai bine poti merge la dr sau macar sa suni.

Mergi la inceput