Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Diamar dulce la voi..Esti tare dragutå!

Poze pun maine ca nu le am descarcate.

Bruce e un miscaret.Nu sta o secunda locului, tot asa se tåråie dar se ridica in fundulet , se apuca de tot ce prinde si se ridica in picioare..Vine dupå mine oriunde ma duc si se agata de picior de pantaloni si tzop! e in picioare.A ramas la fel de razacios asa cum ne-a obisnuit si am ramas la fel de topiti dupå el.Oriunde mergem cu el daca aude sau vede copii chitaie de numa si e foarte vesel.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

lasa Iulika ca daca avea Bruculica dinti sunt sigura ca-ti halea toti pufuletii pana acum

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Påi m-am gandit si la asta si i-am halit eu pe toti.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

He-he, uite ca am aflat si ce misculatii mai face musiulica Bruce , pup eu baiat sociabil.

Luto, Iulik, ai vostri cand incep gradi?

Diamar, te pup si eu .

Mai, am luat un sac de pere mai verzi, asa, sa aiba timp sa se coaca , numai ca le am de-o sapt si nu s-au mai copt . Acum, eu am incercat cupilu cu toate perele aromate si zemoase pe care le gasesc pe-aici. Ce credeti? Exact astea verzi si fara gust ii plac la nebunie . Nu te poti bip-bip in gusturile omului mic .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Delia in august merge si Bruce la gradi ca si soimita scumpå...Simt asa o durere in stomac dar imi mai trece cand il vad cat de mult ii plac copiii.Cu siguranta voi avea probleme cand il ridic de la gradi.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara-dimineata, fetelor! Eu intrasem sa vad petrecerea de ziua Liliacului nostru drag si cand colo camera e goala. Pai se poate?! Pe unde umblati? Tradare tradare dar s-o stim si noi.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Buna seara-dimineata, fetelor! Eu intrasem sa vad petrecerea de ziua Liliacului nostru drag si cand colo camera e goala. Pai se poate?! Pe unde umblati? Tradare tradare dar s-o stim si noi.

_

Buna seara!!CA bine zici!LA mine arata ceasul 23.30 si eu care ma gandeam så stau pana la 00.00 poate ii spun prima dara colo e deja ora 00.00..

Liliac, mami drag iti urez multå sånåtate, fericire si så ramai la fel de pozitiva si glumeata asa cum ne-ai obisnuit pana acum!!Te pup si iti ofer un buchet maaaare de liliac (virtual de data asta dar nu se stie niciodatå)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Iulika, Delia, asta e daca trebuie sa va intoarceti la serviciu. Daca ati vizitat gradinita si sunteti multumite de ce ati gasit e ok.
Delia, si noi intreg familionul. Nu uit eu ca ne-a suflat-o Iri pe Sofia cand spunei ca pe soimita ta nu a petit-o nimeni.
si pe David care sufera de caldura. Cred ca si la Techila e supercald ca erau baietii doar in bodyuri cu maneca scurta. Numai eu am luat ieri pe mine 2 bluze de bumbac si strampi ca intrase un frig in mine. Acum v-am dat motiv de ras dar eu sincer nu mai puteam de frig.
La multi ani liliac!
La multi ani Andrei si Stefan de Techila si Darius Andrei de pazza.
Vise placute!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
CA bine zici!LA mine arata ceasul 23.30 si eu care ma gandeam så stau pana la 00.00 poate ii spun prima dara colo e deja ora 00.00..

Lasa Iulika ca si eu ziceam ca o sa fiu prima dar pana am scris eu a intrat Biaz.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

LA MULTI ANI Risipitoarea noastra de sidef, sa fii sanatoasa alaturi de familia ta minunata.
Sa dai un beep cand intinzi mesele sa nu lipsesc....

Biaz nu fugi ca eu inca mai astept sa se adune gasca dar nu stiu zau ce se intampla. Ce fac baietii ? Te pup cu drag

Si pe Diamar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

LA MULTI ANI Risipitoarea noastra de sidef, sa fii sanatoasa alaturi de familia ta minunata.
Sa dai un beep cand intinzi mesele sa nu lipsesc....

Biaz nu fugi ca eu inca mai astept sa se adune gasca dar nu stiu zau ce se intampla. Ce fac baietii ? Te pup cu drag

Si pe Diamar

N-am fugit dar nici n-am prea stat. Am corectat niste lucrari. Acum fug la culcarica fiindca am avut o zi luuuunga. Azi (de fapt ieri) a fost ziua lui Busici si a avut invitati si mi-au mancat toate proviziile de dulciuri din camara . Iar Mosorelului ii dau dintii dar are si o raceala care se cam prelungeste si a inceput sa faca febra. Sunt cam ingrijorata. Si povestea continua dar nu vreau sa ma mai plang.
Davidelul tau cel mare si scump ce mai face? Dar afacerea merge?

_

Mergi la inceput