Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 7
alex25 spune:
Va doresc noapte bunicica si somnic usor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Seara buna fetele, am crezut ca scrieti in alta parte, la alta odisee sau pe alt forum de nu mai apare nimeni pe aici.
Sper ca nu au aparut in vietile voastre persoane mai dragute si mai frumoase si mai inteligente si mai spirituale decat mamicile de dovlecei
La mine e infiorator de cald si cred ca am luat cea mai mare teapa posibila cu apartamentul asta ....e ca si cum as sta bagata in cuptor la temperatura de copt un vitel bine patruns.
As bea o bere dar nu-mi mai permite religia si noul meu stil de viata
Cristinaaaaaa eu incep iar sa ma culc cu varul Monti macar asa o saptamana doua sa vad cat rezist.
Spre exemplu azi curgea apa pe mine si nu am mancat inghetata, vreau sa stiu cine mai e ca mine ?
Hai va pup si va astept.
Alex daca a adormit Zeinuca bea un sprit de vara draga mea, cu mult sifon ca sa poti sa ai putere maine sa o iei de la capat.
Chiar imi pare rau ca ai probleme cu mancarea dar eu cred ca in curand vei descoperi ce si cum si te vei mula dupa dorintele ei ca sa-i fie bine.
Te imbratisez cu drag
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Delia sa stii ca la cat de disperata suntnu im vine sa cred ca am ajuns la concluzia ca nu o deranjeaza ABSOLUT NIMIC....de ce spun asta?? Pai hai sa ne gandim logic: daca o deranja ceva si vomita din cauza asta, nu mai manca la 5 minute dupa aceeasi cantitate de dinainte si fara sa vomite nimic. Adica, din ce observ eu pe zi ce trece, este EXTREM de sensibila la gusturi, texturi si fitze multe din capul ei...pur si simplu cand nu ii convine ceva isi provoaca greata si marea PROBLEMA este ca nu vomita o gura doua, asa cum fac mai toti copii cand nu le convine geva, ci vomita TOT in valuri...asta ma ucide pe mine, si faptul ca niciodata nu stiu cand ii ating butonul si vomita tot...pe mine nesiguranta asta m-a adus in pragul nebuniei, am ajuns sa imi fie cumplit de frica sa ii dau sa manance, stau cu inima cat un purice sa nu cumva sa vomite...e nasol rau. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex draga, eu iti simt stresul in postarea ta chiar daca sunt la mare distanta, fizic vorbind. Crezi ca ar fi posibil ca, de fapt, stresul tau sa o afecteze pe copila? Tu cum reactionezi cand ea refuza mancarea sau vomita, te superi?, ea simte/vede sentimentele tale de frustrare? Fitze nu are cum sa aibe la varsta asta, personalitate puternica da. Eu sunt convinsa ca esti cea mai buna mamica pt Zeina, sper ca si tu crezi asta .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
lutoniana spune:
Deliaaaa ce faci mami ? ce face fata lu' tati ?
Hai sa-ti zic una tare: eu cand ma loghez pe picasa nu ma lasa sa scriu copmentarii la primele poze ....doar spre sfarsit isi revine, nu stiu de ce....si mai aveam cateva in minte dar nu am putut .....acum chiar nu mai au niciun farmec dar va pup pe toti 3 ca tare fericiti se vede ca mai sunteti.
Cum e cu cresa la voi ? te bagi ?
delia79 spune:
Luto, ce rau imi pare ca te coci de cald :(:(. Am stat si eu intr-un apart de asta, mai mult de un an nu am rezistat, iar vara respectiva au mers 2 aparate A/C in continuu, in total 20.000 btu , groaznic, oribil.
Cu varul Monti m-as culca si eu catev sapt, dar realitatea e ca in zilele cand apuc sa fac dus, ma consider norocoasa, de gatit mai rar :(
Si persoana mai simpatica ca tine nu exista
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Deliaaaa ce faci mami ? ce face fata lu' tati ? Hai sa-ti zic una tare: eu cand ma loghez pe picasa nu ma lasa sa scriu copmentarii la primele poze ....doar spre sfarsit isi revine, nu stiu de ce....si mai aveam cateva in minte dar nu am putut .....acum chiar nu mai au niciun farmec dar va pup pe toti 3 ca tare fericiti se vede ca mai sunteti. Cum e cu cresa la voi ? te bagi ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Merci, esti o scumpa
Da, ma bag . Din aug, sa aiba timp sa se obisnuiasca, eu merg la munca in sept . Asta e.
Ma duc sa incerc sa o adorm si revin.......
Pozici Sofia botez
Photos
Iulika29 spune:
Buna fetili!
Apar si eu cå vorba aia a venit iar frigul pe aici.
Alex mami am citi mai tot asa pe bucati si am citit ca ati avut o perioada grea.Imi pare tare rau si sper så se rezolve pana la urmå.
Delia, Luto va pup dulce!
Nu va supårati pe mine ca nu scriu si eu doo randuri acolo pt fetele tare dragi mie dar nu mai tin minte mai nimic.
Noi suntem bine tot fara dinti ca e la modå dar maraiala de dinti o avem cicå.Ei, zic eu ca pana merge la gradi sparge el acolo unul.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
diamar78 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna fetili! Apar si eu cå vorba aia a venit iar frigul pe aici. Alex mami am citi mai tot asa pe bucati si am citit ca ati avut o perioada grea.Imi pare tare rau si sper så se rezolve pana la urmå. Delia, Luto va pup dulce! Nu va supårati pe mine ca nu scriu si eu doo randuri acolo pt fetele tare dragi mie dar nu mai tin minte mai nimic. Noi suntem bine tot fara dinti ca e la modå dar maraiala de dinti o avem cicå.Ei, zic eu ca pana merge la gradi sparge el acolo unul. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
In seara asta ma gandeam la tine ca nu te-am mai vazut nici pe tine pe aici. In afara de lipsa dintilor ce ne mai spui de Bruce? Poze noi nu ne mai pui si noua?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
delia79 spune:
Saluti Iulika
La noi este un val de caldura de nu poti respira. Maine cu tot cu factor vant/umezeala se anunta 40 gr . La asta nu m-am gandit de cate ori tot chemam vara . Iesim si noi dimineata si seara, ce sa facem?
Si noi tot fara dinti . Sa stii ca si eu sunt convinsa ca primul iepuras va iesi cand mergem la gradi, adica din aug .
Pozici Sofia botez
Photos
lutoniana spune:
lasa Iulika ca daca avea Bruculica dinti sunt sigura ca-ti halea toti pufuletii pana acum