Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 6
alex25 spune:
Sabina te pup mult, fugi, ca eu tot pe aici o sa fiu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monica_dicut spune:
Buna ziua si de la noi. MArog nu prea e buna.
Zgati e mai bine, face mai imprasiat dar nu apa ca sambata. In schimb am luat-o noi. CU varsaturi si diaree si nedormit noaptea. Sunt terminata, ma doare tot corpul, mi-e greata, nu mai pot, azi-noapte am pazit toaleta pana la 3 sa nu mi-o fure cineva. NU stiu ce naiba este, dar ceva a fost si la Zgati si clar am luat-o noi. A inceput mama mea, apoi eu, azi-noapte si injineru si taicamiu, deci suntem o familie de fericiti . In loc sa merg la gratare stau acasa si mananc orez fiert. Asta este
Cam asta despre noi. SA aveti o zi frumoasa
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
loremunteanu spune:
Monica, enterocolita scrie pe voi.
Poti sa papi, dulceata de afine si de cirese amare, ca strange la burta. Cu branza, goala cum vrei. Banana poti sa dai si la bb, cu branza, simpla. Cereale cu orez... stii... Pt tine, Ercefuril si Nalixid (nu stiu daca alaptezi sau nu si daca este permis). Gratarel din orice carne, ficatel... Cand Roni a facut enterocolita, am luat si eu... Asta a fost meniul nostru... recomandat de medici... Am avut noroc ca Roni avea aproape doi ani asa ca puteam sa-i dau dulceata. Cica si cafeaua cruda, e buna... Cateva boabe de orez crud... La bebe o lingurita de cola...
Azi la 8luni, avem 8200g si 72cm. Sunt bucuroasa ca si luna asta a luat binisor, 500g...
Pupici tuturor
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
madalina84 spune:
Buna ziua si de la noi,ce faceti fetele sunteti afara la aer?
ELLE imi pare rau ca ai probleme cu constipatia cu Anna,sper sa rezolvati si sa nu se mai chinuie mititica si nici sa nu mai vomite.Sa sti ca si noi avem probleme si nu pot sa-mi dau seama de la ce anume se constipa,banuiesc biscuiti sau cerealele,i le-am scos deocamdata sa vedem daca isi revine mai ales ca el si bea mult ceai de musetel.
MONICA multa sanatate la toti,sper sa scapati repede de problemele la stomac,ma bucur ca Dragoselul e mai bine
SABINA ce ma bucur ca ne-ai mai scris,cu intarziere la multe lunite pentru Lisa,sa creasca mare si sanataoasa,am vazut ca e fetita mare face deja cu mana,asteptam pozici cu mogaldetele.De KAWAICHAN ce mai sti?sunt bine ea si samuraiul?
ALEX te
X_GGG pentru putin,ai un baietel tare frumusel si ranjit.Da e prima lui vanataie dar asta e sunt inevitabile
LILIAC sa sti ca asta am facut primul lucru am pus lingura ca stiam de la voi ca trebuie dar tot are un pic de cucui
Ehe cand m-am apucat eu sa scriu mesajul si cand il trimit dar de a trebuit sa stau cu fat frumos care nu ma lasa sub nici o forma sa scriu la calc.Vad ca si azi e vremea frumoasa,astept sa se trezeasca sora-mea si poate iesim si noi la aer.Ieri a fost la fel de frumos,v-am zis ca ne-am dus la o manastire catolica care e superba,toata lucrata in aur,o sa vedeti voi in poze ca ce e auriu e aur,are si grota si la un moment dat se vede pe un geam prapastia in jos,e minunata.Iri a fost tare marait pe drum,sta ce sta si apoi il ia oboseala si de aici urlete si suspine si tot tacamul pana adoarme dar ne-am invatat deja plecam de acasa pregatite de scandal
Va si sa aveti o zi frumoasa
daciana.ilie spune:
salutare
ziceati sa va mai zic de noi ...una-alta ..pai uite ..ne laudam si noi cu enterocolita cred
deocamdata doar Darius
si in plus, bonus ..niste raceala ...nu prea mult ..doar asa cat sa completeze tabloul
dar acum sunt multumita, pentru ca ieri era mai bine parca, s-a jucat, a vorbit ..deci, cu ajutorului lui DD, mergem spre bine
avem 2 dintisori, cei de jos si zice dr ca apar si cei 2 de sus;
ne ridicam cu usurinta din fund in picioare dar de mers nu mergem decat cu premergatorul;
am scapat de un stres ... nu mai apar semnele DA ... sunt zile intregi cand uit sa-i dau cu crema pe fata;
suntem fan, cabluri, prize ....butoane in general :)
cam asta era varianta scurta la capitolul noutati ... am prins si eu putin timp liber pt ca a adormit cu razvan - soatza mea :)
daci
....vai, ditai cearsaful cu 3 randuri ...musai sa fie editat :))
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-25/23:28:27" target="_blank"> dragul mamei
diamar78 spune:
Salutare!
De 3 ori am inceput sa va scriu dar am pierdut mesajele. Aveam cateva cuvinte pentru unele dintre voi dar acum nu mai stiu ce aveam de spus.
Alex, chiar nu stiu ce sfat sa-ti mai dau. Cu ceai de fructe de care spuneau fetele ai incercat?
Monica, sanatate intregului familion. Ati mancat deva ce a mancat si Dragoselu sau e ceva viral?
Mary, sanatate sotului. Daca sunteti nemultumiti de dr din Alba nu ezitati sa mergeti in alta parte.
Ellenuta, sper sa fie bine grasunica ta. Daca are multi mucisori e posibil sa vomite din cauza ca ajung in stomac.
Oare ce mai fac Anco si puiutii ei?
Nici pe Cristina nu am mai vazut-o. Ce sa mai zic de Adela si Aida.
Si eu am un stres cu mancatul. Nu mananca legume, deci el mananca doar fructe si lapte. Dupa prima lingurita de legume nu mai deschide gura.
Acum am alt stres. De cateva zile avem mucisori dar nu m-am alarmat dar de ieri a inceput sa fie ragusit. Vad ca nu i-a cedar raguseala si nu stiu ce sa fac, sa merg astazi la dr care e de garda sau sa astept pana maine sa merg la dr lui. De tusit doar o singura data a tusit dar am citit ca e tare periculoasa laringita la bebelusi si m-am cam speriat.
Tocmai acum cand trebuie sa fac un tort pt maine cand cel mare implineste 3 ani am vazut stirea aia cum ca o fetita de 5 ani a murit dupa ce a mancat un tort facut in casa.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Monica multa, multa sanatate va doresc la toti, din pacate stiu cum e, dar parca trece mai usor cand e doar la tine si nu la bebe...va pup.
Mada distractie placuta la plimbare.
Diamar nu vrea nici suc, am incercat mii de variante, milioane, nu mai am ce incerca, mai mult de 20-30ml pe zi nu bea si pace, indiferent ce as face. Din pacate nu pot insista pentru ca isi provoaca voma si mai rau fac.
Lore pai stati foarte foarte bine mami, cu 500gr luna asta...offf, ca iar imi aduc aminte de mandra mea.
Daciana felicitari pentru dintzoci.
Noi doar ce ne-am intors din plimbari, a fost ok, dar copila mea ma uimeste in fiecare zi: astazi mi-a vomitat si fructele si legumele in totalitate, la sfarsitul mesei, in valuri...de ce??? Pentru ca dimineata i-am dat dupa fructe un biscuite mic si si-a provocat voma cu el, iar dupa masa de legume am incercat sa ii dau o lingurita din alt tip de piure sa vad daca mai vrea sa pape, ca nu mai aveam la fel...noroc ca de fiecare data a papat din nou aceeasi cantitate pe care o mancase cu 5 minute inainte si o vomitase toata...ziceti si voi daca nu am dreptate cand va spun ca mai am putin si imi iau campii. Este absolut fantastica, cum simte ceva ce nu ii convine, la revedere, mai dar vomita tot tot, adica un val intreg, mie mi se pare groaznic.
Ma rog, ca va plictisesc, dar mai zic si eu, poate isi mai da careva cu pararea, dar din ce vad nu mai are nimeni asemenea probleme.
V-am pupat.
Diamar ca mi-am adus aminte, tare mi-e dor si mie de multe fete, nu enumar ca nu e cazul, dar parca prea ne-au parasit.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
delia79 spune:
Ce liniste e azi pe forum
Alex, mie personal nu mi se pare ok ca vomita asa des, ceva o deranjeaza. Cum spunea si Sabyna, incearca sa-i dai solutie salina ca sa impiedici dezhidratarea. Uite aici o reteta: 1 l apa fiarta + 0,5 l suc natural portocale + 1 lingurita sare. Sper sa se redreseze situatia, eu as fi la fel de stresata sa fiu in locul tau .
Sunt prin zona .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Monica, vai mai, ce-ati patit-o cu totii, multa sanatate! Bine macar ca Dragos e mai bine, offf.
Elle, pup fetita constipata, din experiente personale, para cruda face minuni. Am vazut si eu pozici cu zanele, ai doua frumoase in casa.
Mada, pupam cucuiul lui Iri, saracutul ce-a mai patit. Abia astept sa vad noile poze, e o bucurie de fiecare data sa vad poze cu voi . Tura trecuta nu m-a lasat Picassa sa comentez, nu stiu de ce, dar ti-am spus ca sunteti niste frumosi-frumosi cu totii.
Fetele, merci tare mult pt mesajele de pe Picassa, ca de obicei sunteti extrem de dragute si bune cu noi .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
alex25 spune:
Delia sa stii ca la cat de disperata suntnu im vine sa cred ca am ajuns la concluzia ca nu o deranjeaza ABSOLUT NIMIC....de ce spun asta?? Pai hai sa ne gandim logic: daca o deranja ceva si vomita din cauza asta, nu mai manca la 5 minute dupa aceeasi cantitate de dinainte si fara sa vomite nimic. Adica, din ce observ eu pe zi ce trece, este EXTREM de sensibila la gusturi, texturi si fitze multe din capul ei...pur si simplu cand nu ii convine ceva isi provoaca greata si marea PROBLEMA este ca nu vomita o gura doua, asa cum fac mai toti copii cand nu le convine geva, ci vomita TOT in valuri...asta ma ucide pe mine, si faptul ca niciodata nu stiu cand ii ating butonul si vomita tot...pe mine nesiguranta asta m-a adus in pragul nebuniei, am ajuns sa imi fie cumplit de frica sa ii dau sa manance, stau cu inima cat un purice sa nu cumva sa vomite...e nasol rau.