Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu va pup si va doresc noapte bunicica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nu-i a buna .. iara mi-a vomitat .. laptele supt de data asta. am sunat dr si ii dau debridat si baby drink cu sabsimplex si metroclopramid in el .. nu face febra, kk nu face . adica e constipata .. ce Dumnezeului sa fie ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

nu-i a buna .. iara mi-a vomitat .. laptele supt de data asta. am sunat dr si ii dau debridat si baby drink cu sabsimplex si metroclopramid in el .. nu face febra, kk nu face . adica e constipata .. ce Dumnezeului sa fie ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

elle draga de tine, ai reusit sa-i dai?
a pastrat la stomacel ceva de dimineata si pana acum?
Macar ceiut..
si daca vomita iar, mergi la doftor ca sigur are ceva in gat sau mai jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Citat:

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Macar ceiut..

lui Dinu Andrei (14.09)

a baut aprox 50ml ceai cu metroclopramid si bonisan in el si am reusit sa-i dau 4 ml de debridat .. si a mai avut 2 mese de lapte la 15 si la 18 .. sper sa-i fi ramas ceva in stomacel ..

stiti care e faza .. acum ultima oara cand a vomitat, s-a si scremut tare sa iasa un pic de kk tare tare .. sa fie de la scremut voma? zic si io ca alta buba nu pare sa aiba ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Citat:

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Macar ceiut..

a baut aprox 50ml ceai cu metroclopramid si bonisan in el si am reusit sa-i dau 4 ml de debridat .. si a mai avut 2 mese de lapte la 15 si la 18 .. sper sa-i fi ramas ceva in stomacel ..

stiti care e faza .. acum ultima oara cand a vomitat, s-a si scremut tare sa iasa un pic de kk tare tare .. sa fie de la scremut voma? zic si io ca alta buba nu pare sa aiba ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

io-s pe dinafara cu astea chiar nu stiu cum se poate intampla.
bine ca are totusi ceva in stomacel. Bine ca nu are febra. Doamne Ajuta sa aiba o zi mai buna maine.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata! Neata! Neata!
Stau, citesc, astept, mai dau F5..si Alex cred ca doarme!
Asa ca pentru cine are nevoie!
Mada, multumim pentru vizionarea pozelor, ca de obicei, esti o dulce..pupam vanataia lui Iri..e prima?
Ellenuta, ce rau imi pare ca micuta e bolnava... si noi ne-am luptat mult cu constipatia, din fericire reactioneaza bine la iaurt cu fructe. Pupam fata, sa nu fie vreun virus din ala rau.
Nela, citii bancul cu romanii...tare si trist in acelasi timp..asta e tara noastra...
Raluk si Aghe , iti citesc zilnic blogul, la sfatul tau il citesc si pe al Ralucai Z. Sper sa am si eu curajul sa il las pe Rares cu sotz la plimbare singuri, desi in general nu sunt probleme, parca nu am curaj/incredere..il vreau cu mine mereu

Zimtisorul nostru se simte mai bine, sper sa pocneasca si al 2 lea, acu il vad prin gingie...cam in cat timp de la eruptie ajunge la dimensiunea finala? In cat timp creste? pentru ca al meu pui deja si-i ascute in tzitzile mele si tare mai doare...

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna dimineata dragele mele!

Vin si eu cu pentru toata lumea, chiar daca mi-a luat-o X_ggg inainte. (Nu dormeam, dar am lasat mandra sa doarma mai mult, si rau am facut, ca de la 8 ma chinui sa ii dau 100 ml de lapte, atat a vrut, dupa 12 ore de somn)

Asa ca, nu pot decat sa va doresc voua o zi minunata, afara e soare si frumos, ca eu am inceput-o tare prost, si cand ma gandesc ca nu mai am cum sa ii dau decat 4 mese azi, ma apuca disperarea, dar na, trecem si peste asta.

Elle mami, pai daca s-a scremut tare, tare si abia bause lapte poate de aia a vomitat, ca iti dai seama ca si-a intors stomacul pe dos....zic si eu, avand in vedere ca nu are alte simptome. Tinem pumnii sa rezolvati cu kk si poate asa isi revine mandruta. Pupam fetele.

Anomis ce ai rezolvat aseara cu burtica lui Dinutzu?

X_ggg sa stii ca la mandra mea i-au iesit foarte greu dintzocii, adica are mai bine de 2 saptamani de cand au spart gingia si tot pe la jumate sunt, nu cresc repede deloc...acum nu stiu daca e doar cazul nostru sau asa e la toata lumea. Imi inchipui cum o fi sa ii ascute in tzitzi, nu pot decat sa va tin pumnii sa nu mai faca asa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Multumim si pupam pe toata lumea pentru urari!
Va dati seama ca sunt in culmea fericirii!
E absolut mortala,si-a schimbat fizionomia,e dulce foc.
De ieri face bye-bye cu mana,imi vine s-o tzuc toata!

Si ca mi-a sarit in oki:Alex25,de unde vine ingrijorarea ta cu mesele fetei?Dupa ce ti-am citit mesajul,m-am uitat la poze si am dat peste o dolofana,grasuta si frumoasa cu obrajori rozalii,nu cum ma asteptam la un bb slabut.
E absolt perfecta,de ce iti este teama?CA nu ar manca suficient?Scade in greutate drastic?Cate kg are la 8 luni?Uda scutece?E vioaie?
In poze asa pare

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Sabina esti o scumpa, cum te-ai gandit tu la temerile mele. Problema e ca nu prea papa bine lapte si nici alte lichide peste zi, fiindu-mi frica sa nu se deshidrateze, mai ales ca mai are si o tendinta de a vomita cand are ea chef...deja am fost odata in spital (bine, a fost un virus ceva, dar oricum) si nici cu greutatea nu stam chiar pe roze...la 8 luni are in jur de 7800gr si 70 cm...dar a stagnat de vreo luna. Nu e nici rau nici bine, ea e vioaie, e ok, asta e probabil ritmul ei, dar ma dispera ca nu cere niciodata de mancare si cand o pun pe cantar ma apuca ameteala, mai ales ca nici luna trecuta cu a luat decat 200gr, si acum aproape nimic, asa ca, ceva totusi nu e ok.

Pupam moganldetele migdalate, dupa care sunt efectiv topita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sabina esti o scumpa, cum te-ai gandit tu la temerile mele. Problema e ca nu prea papa bine lapte si nici alte lichide peste zi, fiindu-mi frica sa nu se deshidrateze, mai ales ca mai are si o tendinta de a vomita cand are ea chef...deja am fost odata in spital (bine, a fost un virus ceva, dar oricum) si nici cu greutatea nu stam chiar pe roze...la 8 luni are in jur de 7800gr si 70 cm...dar a stagnat de vreo luna. Nu e nici rau nici bine, ea e vioaie, e ok, asta e probabil ritmul ei, dar ma dispera ca nu cere niciodata de mancare si cand o pun pe cantar ma apuca ameteala, mai ales ca nici luna trecuta cu a luat decat 200gr, si acum aproape nimic, asa ca, ceva totusi nu e ok.

Pupam moganldetele migdalate, dupa care sunt efectiv topita.

TRe sa fug dupa fata la gradi!

Alex,Lisa are la 10 luni 8 kg si 70.5 cm si e in mijlocul graficului!
DAca nu vrea lapte las-o mai moale,inca nu sunt calduri mari,incearca cu apa,ceai,iar daca ai incercat deja...vezi ca trebuie sa existe de vanzare ceva apa rehidratanta,asta in caz extrem cand chiar nu-ti bea nimic.
Nu stiu cat serveste micuta ta,dar Lisa la o masa nu bea mai mult de 150 ml...asta in cazuri bune,de obicei se invarte intre 100-120 ml.
Si asta la 3 ore!
Eu zic ca e foarte bine,iar tu esti putin ingrijorata.Incearca sa fii mai open mind,ca sa zic asaCauta-i ritmul ei si apoi totul vine de la sine!

Gata fug,ca ma trage Erika de urechi ca intarzii!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput