Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea aaaaaaaaa... LML si LMA sarbatoritilor de astazi! aha: sa mai intreb, poate e careva sa-mi raspunda: 1. mai papa vreun bb milumil? si daca da, se dizolva bine, sau ramane asa, ceva ca gelatina pe bibe? 2. mariucasara, tu spuneai de ceai de noapte? am uitat, mai am intrebari... 3. si articulatiile copiilor vostri pocnesc? de cand sta mai mult in brate ma ingrijoreaza pocnitul asta. 4. mai e careva care sufera de tipete in somn? ma termina. copilul meu care dormea toata noaptea tipa, si ziua si noaptea in somn de mi se rupe inima. am inceput cu rugaciuni mai asidue, mergem la popa sa ne citeasca, dr zice ca asta e. mai pateste careva asa? 5. dr a emis un mit... cum ca bbTo baloseste asa mult din cauza ca e pofticios. ati auzit voi asa ceva, sau trec si treaba asta in categoria "mith busted"? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Plateooo, ce-mi place semnatura ta...ori esti optimista ori e pentru incurajare...important e rezultatul!
Iar nick-ul cu 'cenusa pasarii Phoenix' l-am sesizat eu de la inceput si tot ma tineam sa-ti zic...e de belea...ce m-am distrat.....nush de unde le mai scoti...
Iar ca raspuns la intrebari:
1. am papat eu si barbat-meu o cutie de Milumil...ca sa nu ne tenteze s-o dam la kupil...si mie una nu prea mi-a placut gustul, cam fad asa...si sa stii ca am observat si eu ca parca nu se dizolva bine, mereu ramaneau urme pe cana. Dar in combinatie cu cafea a mers pana la urma! Lui barbat-meu i s-a parut delicios, dar el e un haplea veritabil, mananca orice, oricand, oricat...
2. nush despre ce-i vorba
3. pana acum n-am patit nici un pocnet...slava domnului! insa ne cam tremura barbita cand papam tzitzi...oare si asta o fi de la lipsa de calciu?
4. si a mea tipa cateodata...dar se aud si chestii la burtica asa ca am asociat tipetele cu discomfortul burticii.
5. fii-mea cred ca bate recordul la facut bulbuci...acum face si 'brrrrruuuu' si stropeste tot in jur...nush daca pofteste la ceva, dar cu siguranta i se pare interesant fenomenu'...
Oricum atunci cand sta cu noi la masa numai la mine se uita cum mananc... de inghit cam greu cand o vad ca se uita asa fix...chiar ma intrebam daca nu i-o fi pofta si nu fac rau ca o tin sa se uite acolo la noi cand mancam.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui plateea ha! acum am citit mesajul de ieri, mi-am adus aminte ce faceam acum 1 an pe vremea asta! am iesit de la serviciu, am mers la spital, am facut in sila un betaHCG, am mers acasa, am dormit pana la 12 jumate, am pus sotul sa sune la sital dupa rezultat si m-am asezat pe buda sa ma susu. asta vb la tel, si il aud, multumuesc, la revedere. zic... e gata? el: da, cica 914. ce inseamna asta? io: INSEAMNA CA SUNTEM GROZAV DE INSARCINATI!!! evident, nu ne-a venit sa credem pana n-am tinut ditamai pastaia in brate! ioi, ce-mi doresc sa ajung sa am casa mea si serviciu safe, sa mai fac 2 copii... e gresit ca-mi doresc 3? sa nu ma auda soata ca da de pereti cu mine... GO, PLATEEA! I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Taaaare as fi vrut sa vad mutrita sotului tau cand i-ai dat acea replica.
...iar la ce-ti doresti...bafta!...inseamna ca BbTO te-a fericit tare daca iti mai doresti inca 2 bc kupii. Si io mi-as dori...asa la nivel teoretic...ca practic nu cred ca mai am curaj.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui plateea ... ayanna... ce logoree de ore mici ai dumneata... asta inseamna ca ai bebel cuminte care doarme linistit, sau sta la titi... nu? oare ce faci tu la ora asta? ca doar nu te-ai fi invatat fara somn deloc??? oricum, metoda cu puta goala, se pare ca functie la everybody... ... I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Pai pe la 2 ma culc si dorm ca valiza-n gara pana pe la 7-8, apoi mufam rapid puradelu'...si iar somn pana pe la 11-12. Nu-s de compatimit...prestez schimbul 3 de placere.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel fluturim, maria ta! dar de la salamul ala de biscu...o sa fluturim mai pe jos asa, ca se ingreuneaza copanele... Plateea, Danasor, multumim de tratatiile de facut oki duminik Plateea, da, tzipam in somn. uneori tace daca o pun repede pe picioare pe pernutza si o legan. alteori daca o inatorc intr-o parte. de fiecare data mi se pare ca tzipatul e asociat cu un ghiortz in matze sau partz. Nu prea pocneshte la balamale, dar uneori daca o manevrez brusc, da. Decenuela, felicitari ca ai scapat si de ultimul cu bine. io nu am apucat sa gasesc neuronul de dat raspunsuri, dar am vazut super idei de la fete Noi am sarabatorit ieri: am plecat pe la pranz la muzeul taranului roman, ca antipa era inchis, am vizitat si explicat cat de cat pt ana, apoi targ de chestii traditionale, cam anticariat asa, multe fuste cretze, dar nu cred ca se poate evita asa ceva, apoi plimbare scurta ca iesise soarele, in parculetz si....ta-na-na am indraznit sa mergem la terasa/restaurant, sa vedem daca ne iese!! A mers! Ema s-a apucat de urlat imediat ce am dat comanda, dar fiind in Herastrau, a plecat la plimbare rapida in brate, a adormit dupa 10 minute si apoi stat in brate cu noi la masa. am savurat numai ne-monti: capuccino, calamar pane su salata, si.... mouse de cioco fiebinte cu inghetata de vanilie. for the record, le-am impartit cu tati si ana, dar tot am simtit pe vena gusturi divine, zahar cat cuprinde. si ca sa ma scot cat de cat, sa zic ca eu nu am papat kurtosh la targ si nici turta dulce, ca ei. mi-am smuls o ramurica de corcodushe din parc, sa stimulez saliva. Una peste alta, a fost o zi obisnuita, doar petrecuta in alta parte, ceea ce a facut-o....faina si suportabila, chiar placuta. Mai vreau, cu exceptia cioco, deh Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
La mai multe zile PLACUTE...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele,multam de cafea danasor si de dulciurele plateea azi noapte am avut o noapte linistita,s-a trezit doar de 2 ori... ieri,ca tot am fost zombi,m-am transformat in cris m....culmea e ca am avut si spor;plus ca am stat afara cam 4 ore;is pe astia de la meteo...ieri a fost soare si cald...la fel se arata si azi...si am ratat plecatul la bunici,ca ploua!...facea radu ieri,in timp ce ne plimbam:vai,mami,ce ne loveste grindina asta!...5 cm au pietricelele... din serialul "gura lumii",va invit la episodul de ieri:caldura mare,monser...caldura mare...je in tricou,pantaloni pana la genunchi si papuci; alex in tricou si pant scurti,fara sosete...ne opreste pe strada un set [mamica si bunica]...nu le-am vazut in viata mea ...si incep sa ma certe,sa puna mana pe copil[al meu] sa vada daca nu e rece:macar sosete daca i-ai fi dat!da' vad ca nu-i rece la piciorute!...cum il tii asa dezbracat?tzzzzz...tzzzzzz...sa va spun si cum era imbracata nepotica ce avea vreo 2 anisori si alerga pe langa ele:tricou,jachetica,pantaloni lungi,sosete,pantofi+caciulita... am simtit ca si le-am raspuns pe un ton cam acid/acru ca asa suntem noi mai caldurosi,da' nici n-am racit niciodata! in parc,ieri,alex era cel mai subtire imbracat dintre toti copii,chiar daca era cel mai mic...iar ceilalti alergau,se jucau la nisip,se dadeau pe leagane......radu era deja acasa"e prea cald,mami,nu suport atata caldura!... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel MIREMIA, sa va fie de bine. Ma bucur ca v-ati distrat BEA, fomistul mic. si mami vrenicuta. AYANNA, faina auto-analiza.Strumfitza e asa de diverificata la muzici, ca poate astepta mai mult cu mancarica CATA,pentru o seara reusita! Asa si la noi: cand astept furiile cu inima cat un purice nu mai vin. Are ea un sistem de dozare, stie cat rezist sau ceva DIVERSIFICARE: ema sta cu noi la masa de ceva timp: la mine sau tati in brate, cu fata spre masa. analizeaza miscari, ii dau sa miroasa ce bag io in gura, Ana la fel. de vreo 3 zile ii pun chestiile pe buza de jos, daca deschide gura si scoate limba sa simta, ii las 2-3 secunde chestia, sa limpaie: a lins ardei, avocado, para. se stramba, ofc. dar in 2 luni o sa inregistreze destula teorie, sper eu, incat sa se intinda dupa ele si sa ii dau o bucatzica de ceva, pasat sau in manutza ei. Ceva-urile vor fi ...ce se nimereste (adica daca am fructe si cere, fructe vor fi first, daca am morcov/legume, aia va fi), fara ordine anume, doar cu respectarea regulei ca nu 2 chestii odata, la inceput. Voi incerca sa tin cont sa ii dau prioritate la chestiile in sezon la noi, luate de pe la tarani, piatza.so, vom trai si vom vedea/ne vom adapta. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Si eu i-am dat sa simta cu limba diverse chestii si pare interesata...daca apropii ceva de gurita ei imediat o deschide. Oare asta o fi semn ca e pregatita de diversificare?...si cand mancam se uita asa atenta la noi...cum ducem mana de la farfurie la gura si cum mestecam. Am inceput sa evit s-o tin cu noi la masa cand mancam ca parca imi vine greu sa inghit cand o vad cum se uita mititica asa fix.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ayanna...una rugaminte...mica......nu pui tu ca poza de coperta cea de-a 3 poza din album?...ce le am cu sfaturile......m-oi fi molipsit de la cele 2 de ieri... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
La inceput n-am inteles despre ce coperta vorbesti si cand sa intreb sa ma clarific mi-am dat seama...asa ca schimbai poza...intradevar, imi place si mie asta.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui cristies Buna fetele!!! Vad ca scrieti si iar scrieti, ati umplut un capitol.... Eu doar va salut si felicit bebeii de ieri si azi, si-i pup pe cei botezati ieri! Revin cu temele facute (adica dupa ce ajung la zi). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Votat una bucata gargaritz delicios!!!
Cea mai tare poza ever!
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua si de la noi Am intrat sa va cinstim ca azi facem 4 luni Deci care mai doreste care mai serveste de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Poze noi Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
LML!!!!
Multumim pentru tratatie...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Vai toanta sunt! Acum m-am prins ca pot scoate treapta superioara de la sterilizator si asa incape si lunganul de la Chicco! Vorba alora de la CEC: "Hai ca se poate!" Din gama intrebari despre diversificare: 1. Trebuie sa cumpar storcator de fructe? Daca da, de care: unul simplu de citrice sau unul mai smecher pentru orice fel de fruct? De exemplu cum storci suc din morcov, ca mie imi pare foarte sec...????????????????? 2. Ce este de preferat: fruct crud ras sau piure din fructul respectiv? Si ce inseamna piure, adica il fierb si apoi il macelaresc????????????????? 3. am nevoie de acum de scaun de luat masa si este recomandat de la varsta de 5 luni implinite sa pun copilul in scaun cum are Patriotul????????????????????? 4. Fructele cu coaja sau fara coaja???????????????? 5. In cate zile trec de la "suc de..." la "piure de..."???????????????? Cam asta imi trece mie prin cap de cateva zile Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Si eu vreau raspunsuri....