Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)
Raspunsuri - Pagina 8
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Haideti ca dau eu o cafea in dimineata asta ,chiar daca nu reusesc sa vad prea bine tastele astea,de obosita ce sunt,nu stiu cand am sa ma reglez cu somnul Cu toate ca Stefanut doarme din ce in ce mai bine noaptea...drumul asta la Brasov a fost foarte obositor,nopti pirdute si umblatura multa ,timp scurt
Camy_pus - mi-ar fi placut sa ne intalnim in Brasov,dar timpul a fost f f scurt si nici nu am avut timp sa facem tot ce ne-am propus, mai ales la vremea care a fost sambata ...dar asa am mers prin Brasov sa-mi mai arate sotul una,alta ( fiind prima data cand merg cu el acolo )Duminica a fost frumos , chiar f frumos,dar iar nu ne-a ajuns timpul sa vizitam rude,prieteni etc
luciandrea - felicitari pt dintisori
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
My_Lady0091 spune:
tiusca..stiu iubita..exact asta ii spuneam si eu aseara.ca mai trebuie sa renunte la cate ceva...eu am renuntat la tot...si eu aveam o viatza inainte...si nu imi pare rau..voi reveni la ce am fost dupa ce imi voi pune copilul pe picioare..si daca voi fi sanatoasa
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
luciandrea spune:
Tu, Alina te inteleg pt ca si eu am trecut prin asta la inceput cand am nascut. Noi stam la ai mei pana cand ne facem aprtamentul(adica pana in septembrie)si mama ma ajuta cu toate cele, adica spalat, hranit copilul, ingrijit, absolut tot, nu spun ca nu imi facea placere dar uneori simteam nevoia sa fie si el prin preajma.Apoi a plecat mama din tara, am avut problema cu piciorusele fetitei si s-a schimbat problema.
E mult mai apropiat si am baza in el,daca vreau sa ies in oras pot lasa fata linistita cu el.
Poate are vreo pasa, paote nu, si atunci trebuie sa ieei masuri, sa te impui cumva pt. ca la urma urmei nu ai facut copilul de una singura, nu?
A_driana spune:
'neata
lucy felicitari pt dintisori...ce fain......si io tot il caut prin gurita, dar nici urma de nimic inca...tot ii zic ,bai tu esti asa de mic ca nici dintisori in gurita nu ai'
lady...subscriu la ce a spus tiusca, cred si eu ca printr-o comunicare buna o sa treceti peste asta...altceva nu stiu ce sa-ti spun, din fericire si sotul meu ii ,trup si suflet' (tot tiusca ) alaturi de noi...oricum putea sa te anunte, era pe jumatate iertat, nu? ... si sper sa te simti mai bine
tiusca pupam sa treaca repede febra si problemele...
alexa welcome back
vad ca sunteti cateva care au ,musafiri rosii'...io inca n-am, deja de 1 an si 2 luni...pfoaiii....nici nu mai stiu cum se pune un absorbant
la toate
A_driana , de minunea mea David-Andrei
lorelix spune:
hello!
camy, pentru tot!
lucy, pentru dintoci...cine-i vede primul trebuie sa-i faca un cadouas
tiusca, insanatosire grabnica..dar nu cumva a racit pe drum..aerul conditionat din masina,etc?
ALINA, regret ca ai trecut prin asha o experienta trista.......no comment!
revin , acum am treaba multa
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
allexa06 spune:
Noi am fost la dispensar la controlul lunar si Stefanut are la 5 luni 7,500kg si 70 cm creste ca Fat-Frumos
My_lady- e politist..dar nu este chiar tot timpul plecat
Ca tot vorbeati de " musafirii rosii " la mine a revenit dupa 4 luni jumate de la nastere si alaptez exclusiv la san . Nu-l asteptam deloc asa de devreme , dar asta e ...depinde de organismul fiecareia
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
My_Lady0091 spune:
multumesc pentru suport.
eu tocmai ce am terminat de facut papa,felul 1 si 2...am hranit "mamuca", am adormit-o...si daca nu ploua...acus-acus...o scot afara.
alaltaiei...am facut un tablou al schimbarilor ei...din poze...cat de mult a crescut...nu mai seamana deloc cu broscutza din maternitate
diseara am examen...tineti-mi pumnii...ca e greu
ne mai citim mai pe seara
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
Doamne ce zi am avut si eu prin primarii, prefecturi...pt autorizatii..si tot degeaba!...nu vor s ane dea autorizatia de protest...nenorocitii!!!
Asa ca...maine la protest...din nou!!!
Lady imi pare rau ca treci prin ce treci... nu stiu ce as fi facut eu, dar sigur nu i-ar fi fost deloc bine cu mine...poate mi-l trimiti vreo 2 zile...
Lasand gluma la o parte...cred ca ar fi bine sa-l lasi si pe el singur cu fata si sa mai iesi si tu cu fetele din cand in cand...
eu nu-mi pot inchipui ca sotul sa nu ma ajute...plus ca Pustache niciodata nu a iesit "cu prietenii la o bere" sau vreun fotbal....
Dar eu zic sa pui punctul pe "i" si sa spui ca si tu ai nevoie de timp liber! Cred ca asa te-ar aprecia si mai mult!!
Bafta multa la examen!
Luciandrea felicitari pt cei 2 dintisori!! ce repede si usor ati trecut peste!
Tiusca sanatate multa lui Razvanel!!!
poate va uitati pe realitatea la 18:50..va zic doar ca o sa fie interesant!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
LMA Dominic Andrei de RamonaCopot
LMA Iulia Emanuela de Broscuta80
My_Lady0091 spune:
D.Bolintineanu-Muma tanara
I
Lautarii canta hore gratioase;
Tinerii feciori
Cata dupa parul fetelor frumoase
Sa rapeasca flori.
Ca dulci fragi de campuri albele fetite
Dulce rumenesc,
Aparand cu mana mandrele cosite,
Sarutari pe gura las de le rapesc.
II
- "Dar tu, femeie tanara,
De ce stai ganditoare?
In gene-ti vaz o lacrima
Ca roua pe o floare.
Vezi! pruncul tau ne farmeca
Cu chipul sau cel dulce;
Ca fluturul sub auru-i,
El sub cosita luce.
Dara tu-l privesti si lacrima
In gene-ti straluceste...
O, spune, muma tanara!
Ce cuget te rapeste?"
- "Cand ochii mei il cauta,
Eu cerc durere-amara,
Gandind ca-n cursul anilor
Va fi rob el in tara!"