Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
camy..bafta la protest..iti tin pumnii
lucy..daca sunt inoportuna..trage-mi una:ce a avut fetita ta la picioruse?
tiusca...cum sta piciul cu raceala?
ady...rise and shine mummy
lore..ai terminat treaba???
alexxa....si cum va descurcati voi fara tati(tot nu ai vrut sa imi spui ce face el exact) va ajuta cineva?
andrutza...ce iti fac puii???vrem poze
romanitza...unde e mamica frumoasa si puiul bolfos...???
mada...tu..unde ai disparut...nu ne-ai povestit nik de botez..cum a fost,cum v-ati distrat?
roxaly..daca sunt gata petrecerile..tu unde esti...aaaa...m-am prins:faci curatenie generala
rony....gata..nu ne mai spui nimic???
pishko..si nu a racit bebe dupa "promenada voastra furtunoasa"
magdaz_ina..te mai asteptam pe aici
gabitza....ce iti fac mucosii...am o curiozitate..programul de somn il au la fel..care e mai mofturos la mancare...si care e mai cuminte?
lavi...pupam puiul grasunel si te mai asteptam si pe la noi
lauriciul meu..tu intrai deobicei..aseara nu ai mai intrat..ce ai patit..esti suparata...tu esti muza mea de viatza...please come in
noi am facut ceva poze noi la buni la tara("tara ei" e la 6 km de oras)..am fost ieri dupa examen..la care am luat 9...imediat le postez...
"cucoanelor" big kiss si big hugg
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
gata..poze noi la semnatura(dati click pe copil)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
tiusca spune:
Buna dimi gagici!
Azi e ziua marilor taieri bugetare.Deci azi aflam si noi cum stam.D-ne ajuta!
Razvanel e mult mai bine,in sensul ca ieri nu a mai facut deloc temp.si acum imi pare rau ca i-am dat antibioticul.Asta e.Dar nu mananca nimic in afara de san.Ii vine sa vomite cand ii bag ceva in gurita.Sa speram ca azi o sa guste cate ceva.Iesim si pe afara,ieri nu l-am scos.
Camy-ce a fost aseara la ora aia pe realitate?Tv-ul meu merge pe desene la ora aia,ca vine M.de la gradi.si in monopolizeza.Bafta la protest.
Pup toate fetele si le doresc o zi buna
Laura B spune:
Am incercat azi de mai multe ori sa scriu; mereu a intervenit ceva care m-a interupt, iar acum sunt rupta de oboseala. Incerc sa raspund maine, sper sa nu va suparati pe mine..
O zi buna, fetele!
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
allexa06 spune:
Buna dimineata !
My_lady - dar ce matinala esti ! Ba ti-am raspuns tati e politist ,daca il intrebi pe Razvan ce face iti spune ca " prinde hoti " . Dar nu stam prea mult singurei,numai 8 ore , in rest se ocupa de noi si stam impreuna . Nu prea are cine sa ne ajute , ne descurcam noi cum putem, a mai stat sora mea cu Stefanut , baiatul cel mic ...de vreo doua ori cand a trebuit sa-l iau pe Razvan de la gradi si tati era schmbul II ,in rest nu, nu am mai apelat , nici nu prea pot atata timp cat alaptez, caci nu pot lipsi mai mult de o ora,maxim doua .
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui allexa06 Buna dimineata ! My_lady - dar ce matinala esti ! Ba ti-am raspuns tati e politist ,daca il intrebi pe Razvan ce face iti spune ca " prinde hoti " . Dar nu stam prea mult singurei,numai 8 ore , in rest se ocupa de noi si stam impreuna . Nu prea are cine sa ne ajute , ne descurcam noi cum putem, a mai stat sora mea cu Stefanut , baiatul cel mic ...de vreo doua ori cand a trebuit sa-l iau pe Razvan de la gradi si tati era schmbul II ,in rest nu, nu am mai apelat , nici nu prea pot atata timp cat alaptez, caci nu pot lipsi mai mult de o ora,maxim doua . http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor |
pai eu am inteles altceva..ca tati e politist..adica tati nostru ca si el e tot politist...numai ca la un post de politie la 15 km de oras.si mami e tot politista..numai ca la IJP....bine ai venit in familie
ai noroc cu tati tau si cele 8 ore..al nostru are programul haotic..in mediul rural mereu se intampla cate ceva.
acum sunt cu pitica la o sedinta foto.acus le postez.imi place sa fotografiez..enorm
allexa06 spune:
Acum am vazut ca sunteti din Bacau
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui allexa06 Acum am vazut ca sunteti din Bacau http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor |
My_Lady0091 spune:
lauriciu..nu-i nimic..pe o mama eroina o mai prinde si oboseala..pana la urma..somnic pufos
Pirelia spune:
Buna fetelor, am lipsit muuuuuuuuult de pe forum si nu prea pot sa fiu activa, dar va salut pe toate. si mai ales pe bebelusi.
Va intreb daca va ganditi sa mergeti inapoi la serviciu in cazul in care se reduce simtitor indemnizatia copiilor? Eu ma gandesc serios sa fac asta. Micuta mea are 6 luni acum si as putea sa o las in grija mamei mele, desi inca nu am vorbit cu ea inca.
Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+) Oana Petra