Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pirelia Buna fetelor, am lipsit muuuuuuuuult de pe forum si nu prea pot sa fiu activa, dar va salut pe toate. si mai ales pe bebelusi. Va intreb daca va ganditi sa mergeti inapoi la serviciu in cazul in care se reduce simtitor indemnizatia copiilor? Eu ma gandesc serios sa fac asta. Micuta mea are 6 luni acum si as putea sa o las in grija mamei mele, desi inca nu am vorbit cu ea inca. Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+) Oana Petra |
iubita eu i-am spus la multi ani puiutzului tau....daca citesti in urma..parca te asteptam...te pup si bine ai revenit printre noi...nu chiar toate
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
fete cititi asta...si rugati-va pentru aceasta fata.Dumnezeu s-o ajute:
http://saccsiv.wordpress.com/2010/05/11/o-mama-doreste-sa-nasca-chiar-cu-pretul-propriei-sale-vieti/
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Buna fetele... Stiu ca nu am mai aparut de multisor, dar nu prea mai apuc... intre 2 baieti, servici si un nou hobby... nu prea mai intru pe net.
Am vrut doar sa urez LA MULTI ANI!!! tuturor piticutzilor de 6 luni si sa va dau vesti despre noi:
1. Vlad creste mare (deja a recuperat toata prematuritatea), e un grasun de 7,5 kg si 68 cm... si e cel mai vesel copil pe care l-am vazut vreodatawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=af37100535a84aa65038bf&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmuletz.
2. Eu m-am intors la job, am alaptat integral pana la 4 luni si acum inca mai alaptez doar dimi si am un nou www.bijuterii-manuale.ro" target="_blank">hobby
3. Andi face maine 5 ani si isi iubeste fratziorul enorm.
Va pup mult de tot,
Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
Laura B spune:
Gata! Diana a plecat la scoala, Sophia inca doarme, am putina liniste (sper) de care incerc sa profit.
Ieri am fost la prima sedinta de inot. Sophia a fost copilasul care evident se simtea cel mai confortabil in bazin. La nivelul nostru au fost doar 3 bebei cu cate un parinte (foarte putini, cu ani in urma tin minte ca erau cate 2 grupe de 7 sau 8 fiecare).
M-am cam suparat si eu ieri pe sot pentru ca dat fiind ca era acasa, l-am rugat sa vina cu noi la bazin sa ne si ajute la schimbat, mai ales ca mergeam prima data cu Sophia, dar si ca sa ii faca cateva poze pestisorului. Doar ca domnul meu a zis ca are altceva planificat- mda, exact asa, cand ne-am intors acasa el dormea tun! Ma gandesc acum daca e doar imaginatia mea, dar as zice ca in ultima vreme, cand am ceva treaba pentru el, se da ba bolnav, ba obosit, ba zice ca are altceva de facut; daca e insa vorba sa mergem pe undeva, nu-l mai deranjeaza nici boala, nici oboseala, iar ce are de facut poate face mai tarziu! Ce cred ca ma deranjeaza de fapt ca eu nu-mi permit sa ma odihnesc, sa am grija de mine, sau sa fac ceva ce-mi place ignorand familia (daca unul din copii sau daca A. are nevoie de mine, las altceva-ul pe care il fac si ma ocup de ei); am pretentia ca si partenerul sa faca la fel.
Ar mai fie ele si altele care ma necajesc cateodata, si atunci incerc sa vad si ce e de bine, ma gandesc care sunt lucrurile din viata mea care sunt cu adevarat importante, si mai ales dupa o noapte de somn (cat de cat), ma trezesc intotdeauna cu sentimente mai bune.
In concluzie, Lady, eu nici atat nu am ce solutii sa-ti dau, doar pot sa “ascult”, sa-ti spun ca-ti inteleg supararea, si ti-am povestit ce functioneaza pentru mine.
Nu pot vorbi in numele altora, dar mie chiar imi place ideea cu poezia zilnica.
Ce ai facut le examen?
Camy, cum a fost la miting? Pana la urma s-a decis ceva, sau nu? Scuze, nu am mai avut timp sa urmaresc emisiunile, nu mai sunt la curent…
Tiusca, cum a fost azi baiatul? A mancat si altecva decat san?
Pirelia, bine ai revenit!
Busymuumy, tare mult imi place de baiatul tau. Am vazut video clip-ul si m-a amuzat cum rade el cu toata gurita– tot asa de vesela e si fata mea.
Ce lucruri frumoase ai facut tu! Imi plac mult de tot!! De cand cu concediul de maternitate am incercat si eu sa lucrez cate ceva, dar din pasta nu am facut nimic (inca ).
toate fetele
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
vias spune:
hop si eu...fara chef de nimic, din pacate tot ne iau banuti...scrisoare e pregatita de plecare...catre FMI, iar noi ramanem cu durere in suflet si fara banuti in buzunar...
..asta este tara noastra de rahat...ma rog la DD sa ne ajute sa plecam cat mai curand in Canada...Doamne Ajuta!
Pirelia si Busymummy ma bucur s avad ca nu ne-ati uitat chiar de tot si va mai asteptam pe aici...Pirelia eu ma gandesc sa incep sa lucrez si de acasa...adica sa au indemnizatia si ceva extra...
LauraB offfff..protestul...ce sa zic?????? doar ca te felicit din inima ca nu esti aici in tara,\..si ca imi doresc la nebunie sa locuim in acceasi tara...acolo la tine...ca aici nu mai e de stat
Tiusca la tv ieri a fost Udrea..proasta lumii...a fost interesant sa vezi un om cum minte...si ce umila incerca sa fie ea ieri
MyLady am vazut poze...ce imi place de papusica ta...si ce bine ii sta in fustita
ma duc sa fac si eu un sa spal biberoanele sa le bag la sterilizat...si la nani cu mine....
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
busymummy....imi pare bine sa aud de voi.chiar ca a recuperat pustiul tau...e un grasunel falcos....si interesant hobby ai...e la moda acum...si la mare cautare.felicitari si..te mai asteptam pe la noi
camy...imi pare rau iubita...ce sa zic...somn lin...incearca sa te odihnesti...bebe are nevoie de tine
lauriciu...asa is sotii astia cateodata...niste copii si la 40 de ani...iar noi mamele lor.ma bucur ca iti place poezia matinala.
fug la somn...abia ce am aterizat din parc
A_driana spune:
'seara feteeeee
pirelia bine ai revenit...eu nu ma intorc la servici nici moarta, si oricum eu iau cei 600 lei...tare dragut piticul tau
busymummy bine ai revenit... super noul hobby.......si eu l-am avut pe asta si mi-am facut o multime de accesorii, asta era pe vremea cand eram acasa la mama ....acuma creez pt piciul meu...
lady, D-zeu sa o ajute pe mamica aia, sa-si poata vedea copilul si sa-l creasca...felicitari pt examen...pitica ii o bomboana...
camy, somnic usor...
p.s. zilele astea se ,naste' un nou cub cu zdranganitoare in el...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
gabitza35 spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 gabitza....ce iti fac mucosii...am o curiozitate..programul de somn il au la fel..care e mai mofturos la mancare...si care e mai cuminte? |
salutari,
multumim de intrebare, mucosii sunt ok, Eva e mucoasa dar e aspirata zilnic
programul se somn... in general il au la fel, cu singura exceptie ca Dragos inca are o trezire noaptea pe la 3 sa pape putin, eva se trezeste in jur de 6
cu mancatul....eva era mancacioasa, nu ca dragos era mofturas, el doar papa mai putin LP.De cand ne-am apucat de diversificare ( suntem inca la fructele de dimi) Eva e cea cu probleme, are zile in care abia deschide gura pt 20 grame, Dragos papa mai bine, deocamdata in jur de 100 grame fructe+ 1 mas cereale
Eva e cea energica, mereu agitata si mataita mai nou, vrea in fund si vrea atentie maxima; Dragos e mai linistit, mamaliga cum ii zice tati, el e mamos, vrea sa stea lipit de mine, ma pupa, e mereu curios, cerceteaza cu ochii tot, intinde mainile si apuca tot ce poate... Eva asteapta sa ii dai jucariile , nu le cere ea
Dragos e zambitor cu toata lumea, Eva rade in hohote dar numai cu cei intimi
sunt multe deosebiri intre ei.... amandoi mi-s dragi de nu mai pot...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
My_Lady0091 spune:
LMA Filip Danut Constantin de RamonaD
LMA Rares Cristian de Laviniablaga
My_Lady0091 spune:
M.Cartarescu-Fata cu sosete de diamant
zvelta ca o pipeta
trece pe bicicleta
fata cu sosete de diamant.
ea are parul de diamant
si fata de diamant
si fusta verde de brocart.
in pulpa de sticla a acestei fetite
se vede sapat un mecanism cu rotite
si un piston de argint.
rotitele se rotesc
pistonul pompeaza
si adolescenta inainteaza
tarandu-si parul de diamant pe Calea Mosilor.
sub bluza de fildes
sub sanul ce-ntinde-si
boticuri rotunde de diamant
ea are cosite
legate cu lite
si coastele ei sunt cu totul de diamant.
dar aici, in colivia toracica, ea are un colibri.
la etajul patru al colibriului locuiesc eu.
acum stau la fereastra si ma uit la pomii de musama.
ce bine e in pieptul ei!
cerul e albastru ca peruzeaua!
norii sunt de plastilina colorata
cum tu, cititorule, poate ca n-ai vazut niciodata
(pe tine poate nu te-a iubit nici o fata...)
aicea soarele e de zgarci, luna de portelan
si pana si tractoristii il stiu pe de rost pe Paul Celan
si pana si papadia si musetelul
sunt trase de chinezi, cu penelul.
ce fermecata lume! trec prin seara
taxiuri de clestar si scortisoara
si printre limuzine se strecoara
fata cu sosete de diamant.
in soldu-i de sticla
are o pacla
de rotite dintate si un piston de argint.
rotitele se rotesc, pistonul pompeaza
si adolescenta inainteaza
tarandu-si parul de diamant pe Calea Mosilor.