Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)
Raspunsuri - Pagina 11
My_Lady0091 spune:
LMA Andy de Busymummy
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
camy, ady...mersic de complimente
ady..si gata cubul rotund???
gabitza...cred ca esti o mama extrem de fericita..dar si extrem de obosita.... si cand ii scoti in parc cum faci? caci singura nu ai cum..eu urc si cobor "shareta"..dar tu,cu doi in ea???...si cand ii hranesti cum faci..unul sta de se uita si unul papa?sau te ajuta cineva???poate par de prost gust intrebarile mele..dar pur si simplu ma gandesc cum e cu doi bebici deodata si cum te descurci zilnic
pirelia...si unde lucrezi tu..de te-ai intors asa in forta la munca?in orasul in care stai tu-m-am nascut eu
si acum strig catalogul "promotiei de fulgusori":
-lauriciu?
-camy?
-adriana?
-roxaly?
-lore?
-andrutza?
-romanitza?
-tiusca?
-rony?
-pishko?
-alexxa?
-mada?
-gabitza/
-magdaz_ina?
-busymummy?
-laviniablaga?
-luciandrea?
-ragapie?
-dankutza?
-simonette?
-pirelia?si alte fete care "ne citesc"..si nu ne poarta "pica"..curaj
la mine au venit "martienii"..si abia imi trecusera pe 02-luna asta..inainte de sarcina imi veneau la 28-30 zile..acum imi vin
intre 22-26 zile..ma doare burta de imi vine sa dansez samba..numai sa imi treaca
ma apuc si eu de invatat.
vreau sa fac o musaca astazi.
am fost si noi la vaccin ieri.nu am plans.nu am facut febra.vineri avem programare si la pediatra.
mai trag cu ochiul peste zi sa vad daca "faceti prezentza"
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
dienutze..voi cum stati cu diersificarea???nu ne-ai mai scris..te mai asteptam..cu noutati..tumbe.stat in poponetz...vaccin...cuvinte..program..jucarii preferate..noutati despre voi
rebebe...where are u?
arcadia..te-am mai citit pe la bazaruri..de ce nu ne mai scrii despre voi??
mussica..tu nu ai mai intrat de mult tare..pe unde esti?
ralia???
carla...sper ca sunteti bine toti trei.pup pt buni..care te-a ajutat mult la inceput..ce face piticul..papa mai bine acum? a luat in greutate...tu ?cum te mai simti?
lorelix spune:
HELLO!
Alina, sunt foarte ocupata ....din acest motiv nu am intrat ieri deloc....toata ziua treaba si Daniel este prioritar
Am o intrebare: cate pachete de pampers consuma ai vostri pe luna?
ieri am fost cu DANIEL SA NE RELAXAM IN PARC...si ne-am cam prajit.....la cat sunt de alba nu strica putin bronz
revin..cand pot
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
vias spune:
salutari si de la mine...
noi deja am avut o tura de parc acum as vrea sa doarma putin..dar de unde atata bucurie????
Eu incerc sa gasesc solutii sa dau statul in judecata...
cati pampersi pe luna? eu folosesc nr 4, doua pachete si jumatate de-alea mari....
pupici...revin!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
MADALINA_T spune:
Raspund la catalog cam tarzior ce-i drpet,dar de canmd cu vremea asta frumoasa stam numai pe afara,sculat la 9.30 repoede,repede papa,la 1 iesit in parc si mai venim seara la 9.Vad ca toata lumea e bine,bine au revenit si mamicile ocupate.
La botez a fost foarte bine avand in vedere ca m-am mai relaxat si eu.Acum astept alta paranghelie ca sa mai am motiv de evadare.
Ma duc sa-i pregatesc piureul,dormim un pic acasa pentru ca afara deja este foarte cald si apoi pe la 4 fuga in parc din nou.Poate reusesc sa intru nmai pe seara.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
lorelix spune:
am pus poze proaspete la semnatura...cine vrea sa ne vada ///este invitat!
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
busymummy spune:
Multumesc pentru urarile de ziua lui Andi
Am intrat si eu repejor, ca am terminat cu bucatele pentru musafiri, Vlad doarme un pic si ma pregatesc sa vina sarbatoritul de la petrecerea de la gradi... mor de oftica ca nu pot iesi azi in parc cu baietii, mai ales ca au zus ca de maine ploua....
Legat de Pampers, noi folosim marimea 4, tot cam 2 baxuri 1/2 pe luna... cam 6-7 pe zi, in conditiile in are scaun o data pe zi (ne distram din cand in cand si il pun pe oala). Apropos de asta... avem la activ primele 2 cuvinte: "ANNN" = Andi si "caca" (spre disperarea bunicilor, ca "vorbeste urat de mic"
Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
tiusca spune:
fetelor salut!
Noi am fost dimineata la spital sa taiem ata la limba.Nu a fost dureros,dureros a fost ca am stat 2 ore dupa un chirurg.
Laura-Razvanel a mancat ieri niste fructe cu branzica,azi la fel.M-am gandit sa-i combin legumele cu ceva banana ca sa manance si el carnita.
Fug ca plange
va pup
andrutza spune:
Va pup si eu si raspund la strigarea de catalog de azi. Am fost pe la BabyExpo sa ma oftic un pic, totul este extrem de scump si nu mai primesti mostre de niciunde. Am cumparat niste cereale Humana, ca aveau toata gama, niste scutece noi, ca Pampers il cam irita, si trebuie neaparat sa incercam altceva, si niste jucarele. Cam atat, mi-am stricat dimineata pe-acolo si el n-a mancat nimic acasa cu mama, vrea doar cu mine, i-am dat fructele la 1 si acum doarme... Oare cand mai apuc eu sa-i dau si legume si cereale azi? Ma rog, trece si ziua asta.
Alina, poze o sa pun si eu in viitorul foarte apropiat, trebuie sa-mi gasesc timp sa le descarc de pe aparat si pun sigur. E acelasi cont ca pana acum pe gmail, sau cu marea separare s-au facut alte conturi?
Cami, cu datul in judecata am scris ceva la subiectul despre protest. Sa speram insa ca vom avea succes, pentru ca practica in Romania nu este unitara si te poti trezi ca nu ti se da dreptate intr-un caz evident. Dar pentru asta exista si Curtea Europeana, sper insa sa nu se ajunga pana acolo. Pana una alta, ma consider talharita, pur si simplu ma simt ca si cum un hot mi-a bagat mana in buzunar, si cred ca asa se simt toate mamicile care luau ceva mai multi banuti decat "marea" suma de 600 de lei.