Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

A, si inca ceva. Permiteti-mi sa-mi spun si eu parerea despre separarea fetelor, ce-i drept, cam tardiv.
Cum am mai spus, nu iau partea numanui, oricine poate gresi, insa eu am mai activat la un forum de odisee si de bebei si niciodata nu m-am simtit exclusa, desi aveam la fel de putin timp. In schimb, la noi se tot vorbea de fetele care intra rar, care nu scriu des etc ca si cum ar face parte din alta categorie, mai defavorizata(a scris la un moment dat cineva, Dymomo parca, ca sa nu asteptam raspuns de la ea, noi astea care intram rar si vrem raspuns repede la ceva, ca ea n-are timp sa citeasca tot din urma). Pe cuvantul meu, ma simteam foarte prost ca n-am timp sa intru, eu insa am doi copii si unul dintre ei are 5 ani jumate si ocupa calculatorul sa se joace cand nu sunt cu ea afara sau cand nu ne jucam impreuna altceva, asa ca timpul meu la calculator e foarte limitat, plus ca mai am treaba de la serviciu din cand in cand. Asa ca eu n-am mai intrebat nimic, sa nu mai supar pe nimeni, doar mai intram sa anunt ca suntem bine.
Nu vreau sa judec pe nimeni, asta ca sa nu se ofenseze mai stiu eu cand cineva, spun doar cum m-am simtit, adica super naspa. Poate asta este motivul pentru care n-am mai scris mai mult de o luna, parca nici nu ma "tragea ata". Sper insa ca va fi mai bine acum, mai ales ca noi astea care intram mai rar si asteptam raspunsuri la intrebarile noastre - vai, ce tupeu pe noi - suntem binevenite aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

am pus poze proaspete la semnatura...cine vrea sa ne vada ///este invitat!

XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

am vazut poze frumoase....si tu ce ai slabiiiiiiiiiit...se vede bine! bravo!!!!!!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Lori, despre pampersi, noi consumam cam 4-5 pe zi, imi ajunge cutia aia mare de 132 buc. aproape o luna. Acum, ca a venit vara, fac si ei pipi mai putin si probabil ca mai mult de 4 pe zi nu voi folosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Andrutza,ma regasesc perfect in spusele tale.Si eu mai mai un baiat de 5 ani juma si e greu cu statul pe net.Acum de cand e si asta mik mereu am cateceva de facut,cand nu e unul e celalat,asta asa in caz ca ma plictiseam

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Andrutza eu ma bucur ca scrii..oricand...nu cred ca este cineva acre sa poata sta non-stop la calc sau cu laptopul dupa el... eu de ex in vacante, distractii, petreceri...intalniri....nu as vrea sa stau niciodata legata de vreun calc sa stau sa dau raportul...asa sunt eu! Oricati prieteni buni ai avea, tot ii lasi o zi doua..sa-ti vezi de ale tale...
Plus ca fiecare din noi avem in viata fel si fel de prioritati..asta este, forumul asta trebuie luat ca atare...se pot lega prietenii foarte stranse (e si cazul meu cu nasa lui Flavius) sepot lega prietenii la fel de stranse fara a fi nevoie sa te intalnesti face to face sau neaparat sa fii de acord cu o persoana intotdeauna..
Asat este...subiectul "odisee" deviase mult de la subiect! Pacat!

Oricum, ma bucur foarte mult ca sunt fete care scriu si aici

Tiuscasper ca sunteti bine acum...dupa spital!

Flavius a adormit in sfarsit...ca ma doborase azi...are atata energie...

Plus ca am descoperit ceva azi in parc, l-am dus la elagan...si stateam la rand, ca era un baietel acolo...si Flavius a inceput sa isi stranga pumnii si sa-i desfaca frecvent si era marait, se uita la baietel..ca voia el acolo..
L-am dat in leagan si cand am plecat de acolo a inceput sa planga...mai voia...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

andrutza,madalina-si eu am un baiat de 5 ani jumate.Si andrutza ma regasesc perfect in ce scri tu acolo.
Camy-bebe e un pic marait.Nu stiu pe seama cui sa o pun.
Caldura mare domne.

Mergi la inceput

Tiusca, cred ca e din cauza caldurii. Dani al meu e foarte foarte cuminte, nici nu stie sa planga si nici nu are nevoie sa stie, si cu toate astea a plans ieri multvsi a dormit in cateva randuri, plangea de oboseala si nu putea adormi. Vai de ei, de la 18 grade saptamana trecuta la 34 grade azi. Si sigur nu e de la dintisori, i-a iesit primul dintisor saptamana trecuta fara sa isi schimbe vreun pic comportamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sal fete.ce sa zic....din cauza mea a luat "foc"marea separare....eu intrasem si am "trosnit" o gluma in amintirea vremurilor trecute cand vorbeam singura pe aici...si cand vb mai tare..mi se punea pumnul in gura (aka monis...credea ca o detronez..)...si nu am mai intrat.si cum spuneam, am spus o gluma...ceva de genul...nu scapati de mine...si apoi am explicat ca era o gluma...ca sa nu se ia cineva de mine iar...si atunci aparu "zana maselutza" laurairina si ma intreaba ca daca am ceva cu ea....si apoi a inceput circul...si se tuna si fulgera...am tacut eu cat am tacut...daca am vazut ca e rost iar de mancat kk...m-am coborat de pe norisorul meu pufos...am coborat in mocirla si am inceput sa arunc si eu....si pe deoparte incercam sa le si potolesc...m-au raportat si la moderator...o mama matura-Diana R...mi-a facut ceva moderatorul?nimic...nu folosisem limbaj licentios...ci purul adevar..le-am zis ca au plecat pe miriste cu toatele...cum spunea una..mai lalaiau 10 pe langa ea...nici eu...nici ele nu stiau de ce ne certam...un total nonsens...si nici acum nu stiu ce se intamplase mai inainte de a intra eu...vreo rafuiala mare...ca prea erau ciufute toate.
in fine.eu nu am cerut atentie...nici de la voi nu cer...cand am chef sa lalai pe aici lalai.cand nu.nu.macar acum nu mi se mai da in cap cu afirmatii de genul:nu stii,sau prea exagerezi...etc...sau sa fiu lasata sa vb singura ca si Casper.nu am vrut capuccine,nici bancutza...nici bunatati...nici incuscreli...nici reuniuni...ci doar sa schimbam idei...sa fiu si eu implicata intr-o discutie...chiar daca aveam pareri diferite....dar opinia lor...e(cum mi-a si spus-o una dintre ele..nu mai stiu care)...ca daca 10 oameni iti spun ca esti beat trebuie sa te culci...ei eu le raspund acum...NU V-ATI GANDIT CA BAUTURA SE CONSUMA IN GASCA SI NU DE UNUL SINGUR???
nu am nimic cu ele si nu le port pica....pentru ca nu au fost implicate in balci decat 15%..restul fetelor..doar au asistat...si le-au urmat acolo...deoarece in ciuda gurilor lor mari...ai ce invata de la ele.si nu mi-e rusine sa recunosc...ca le mai citesc din cand in cand
referitor la statul toata ziua pe forum:eu las laptop-ul deschis...si plec sa imi fac treburile...cand plec de tot de acasa il inchid...nici eu nu bantui pe net toata ziua..doar acu mai mult ca am sesiune...si invat...si in general dimineata cat doarme fata..de la 8.00-11.00.....
noi abia ne-am intors de afara...ne-a prins ploaia....si am facut febra 39,4....am bagat paracetamol supozitor...si 125 mg..de nurofen..a scazut la 38,7...acum o adorm...si mai tarziu ii fac o baie fierbinte...ieri a facut vaccinul...cred ca de la asta i se trage...si in plus tusea oleak dimineatza..oricum maine suntem programate la pediatru...va pup.gata scrisoarea lui Mos Gerila

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrutza
Sper insa ca va fi mai bine acum, mai ales ca noi astea care intram mai rar si asteptam raspunsuri la intrebarile noastre - vai, ce tupeu pe noi - suntem binevenite aici.

Andrutza si comorile ei - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si Daniel Stefan (n. 14.11.2009)

stai calma..cand gresesti.gresesti..cand intri..intri...nu te "stuche"(cum spunem noi moldovenii) nimeni in ochi...
eu nu sunt asa....nu sunt [emoticon cu pupa-n dos].
toata lumea stie:eu o admir pe lauriciu.dar asta nu inseamna ca voi..restul sunteti niste rame pentru mine...va citesc..invat de la voi...va contrazic...ma contraziceti...nu intrati pe aici...vorbesc eu si pentru voi...macar stiu ca o sa imi raspundeti a doua,a trei zi.
ce...nu s-a luat camy de mine ca prea "impopotionez prima pagina"..nu m-am suparat...i-am zis sa schimbe parola daca i se pare impopotionata(lasa sa treaca sesiunea ca ma apuc iar.glumeam camy).eu am inteles intr-un tarziu ca avea dreptate....dar nu ne-am ciufulit una pe alta.
mah...ce logoree am.ma duc sa vad pozele razboinicei mele "finutze"

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

a....noi consumam..cate 4-5 scutece pe zi...tot nr 4...dar cred ca o sa ii iau 4+...ca astea o strang la piciorutze..deci...5x31=155 buc...un bax are 72..de care luam noi...cam 2 baxuri...ca sunt si zile cand ii pun doar trei..unul dimi..unul la 14.00-cand ne pregatim de parc..si unul la 20.30...ora de baie....si bineinteles...si daca face caca cum trebuie(a se intelege cum nu trebuie daca abia am schimbat pampers de pisu...si in 2 min il umple de kk)

Citat:

Mergi la inceput