Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu va spun sincer ca 2 persoane din cele 3 care s-au scos din lista noastra, erau pe langa subiect si au facut tot posibilul sa "ajunga in fata" dar nu vreau sa mai discut despre ele...
Ma bucut de gura asta de aer proaspat...si merg inainte, fara sfaturile lor...ca meduscurc mai bine fara...chiar mult mai bine...
Ca vorba aia...daca deschizi azi netul...aflii tot ce te intereseaza! om sa vrei sa fi!

In alta ordine de idei..continuam protestele fetelor..ca altfel nu se poate in pacate

Acum Flavius e la baita...am si eu putin timp liber..apoi sa faca nani ca sunt si eu obosita tare.....
...asa obosita sunt, ca acum as bea o ..pe cuvant!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu va spun sincer ca 2 persoane din cele 3 care s-au scos din lista noastra, erau pe langa subiect si au facut tot posibilul sa "ajunga in fata" dar nu vreau sa mai discut despre ele...
Ma bucut de gura asta de aer proaspat...si merg inainte, fara sfaturile lor...ca meduscurc mai bine fara...chiar mult mai bine...
Ca vorba aia...daca deschizi azi netul...aflii tot ce te intereseaza! om sa vrei sa fi!

In alta ordine de idei..continuam protestele fetelor..ca altfel nu se poate in pacate

Acum Flavius e la baita...am si eu putin timp liber..apoi sa faca nani ca sunt si eu obosita tare.....
...asa obosita sunt, ca acum as bea o ..pe cuvant!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

draga mea...ma roade o curiozitate...care sunt cele trei persoane..ca deductia si inductia mea sunt varza la ora asta...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !Astazi a fost tati liber,asadar ...toata ziua ocupati .Haideti sa va arat ce mi-a cumparat mie sotul meu ,iar eu si mai zuza...chiar am pus in practica
pozehttp://community.webshots.com/album/577798617IIBOoo?vhost=community

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

cele 3 care s-au sters "DianaR, Raluci_b si Stephy...
dar vad ca au trecut pe altele pe lista....desi le-am rugat frumos sa anunte...dar in fine...

Cu Stephy nu am nimic, imi e vecina si imi e draga..dar celelalte 2..lasa-ma....lasa-ma...

Alexa....fain cadou...mi-ar trebui si mie

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

am baut o bere rece....acum ma duc la somn..

noapte buna fetelor!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
discutii despre ,separare'.....mda, avusai si io tupeul sa ma oftic pe cineva de ,top'...in fine...oricum mie mi-au ramas intiparite in minte niste cuvinte ale unei persoane pe care nu le pot uita......da ce mai conteaza?........eu ma simt FOARTE bine aici...
si sa revenim la lucruri frumoase
lady inca nu-i gata cubul rotund..mai trebe croit, dar nu stiu cand...
lore noi folosim nr 4, pachet de 82 bucati, cam 4-5 pe zi, deci cam un pachet jumate pe luna...
superb piciul...cu falcute dragute...
busymummy felicitari pt primele cuvinte
andrutza eu daca stiu sa-ti raspund, iti raspund, oricat de des sau rar ai intra...ma bucur ca scrii
alexa, fain cadoul...

noi am fost la pediatru, sunt cam supi...a pus doar 150 grame/luna.....desi mananca f bine...nu stiu unde merge atata mancare....oricum el ii f bine din toate punctele de vedere...
va doresc noapte buna
A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
gabitza...cred ca esti o mama extrem de fericita..dar si extrem de obosita.... si cand ii scoti in parc cum faci? caci singura nu ai cum..eu urc si cobor "shareta"..dar tu,cu doi in ea???...si cand ii hranesti cum faci..unul sta de se uita si unul papa?sau te ajuta cineva???poate par de prost gust intrebarile mele..dar pur si simplu ma gandesc cum e cu doi bebici deodata si cum te descurci zilnic

cu plimbatul e o intreaga poveste... cand eram cu carutul de iarna, care avea 30 kg oficial si se plia gen carte...incomod la maxim... intai carutul in lift si desfacut in hol, apoi coboram cu copiii in scoici.... in acea perioada am avut ajutoare mai mereu, ba mama, soacra, sora.... apoi am aranjat cu administratorul de bloc si m-a lasat sa las carutul in camera de la parter in care se fac incasarile la intretinere si eu coboram cu mucosii si geanta cu bibe

acum suntem la carutul sport, mult mai usor, se pliaza umbrela... in principiu aplic acelasi tratament, intai carutul, apoi copii in scoici, scoicile raman in camaruta pana la intoarcere... il las si pe el in acea camera in timpul zilei

la intoarcerea de la plimbare, iau scoicile din camera, pun copiii, strang carutul, il bag in camera si urc cu copiii cu liftul.... ma descurc si singura, uneori mai am ajutoare

imi lipseste o rampa in fata blocului, am niste trepte acolo... am si o promisiune ca se rezolva...

cu mancatul... fiecare in scaunul lui si le dau alternativ... cand au bibe, pe perne si cu ambele maini le tin bibe.... in parc, ridic spatarul si le dau tot asa..... nu sunt mereu simultani, cand sunt decalati e ca la voi... le-am mai dat si in scoici, cand am ajutoare e si mai simplu...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Gabi,si eu citesc mereu cu mare placere despre gemenii tai. Uneori chiar visez cu ochii deschisi ca vom castiga o loterie (ca sa pot sta acasa cu copiii) si ca vom mai avea si`noi inca o pereche de copilasi.. Fata +baiat ar fi cel mai grozav, dar zau ca nu voi fi pretentioasa

Lady, ce-ti mai face lipishtocul? Mai are febra?
Bafta in continuare la invatat. Cand e urmatorul examen?

Lore, noi schimbam intre 5 si 8 diapersi pe zi. O schimb inainte de fiecare masa, inainte de culcare, si cand face trebsoara mare. Eu am o alta curiozitate: cat costa in Romania Huggies, care e cel mai bun pret la bucata?
Am vazut poze cu baiat frumos

Madalina, dar cat de cald e pe la voi?
… Revin, ca am citit ce a scris Andrutza: 34 de grade? In mai??? Ce va fi in iulie, august, atunci?

Busymummy, scuze de intarziere, vreau sa-i urez si eu baiatului tau “La multi ani!”, bucurii si numai bine!
Ce vorbaret e si junorul tau! Sophia mea a invatat sa zica doar “da”; ii place atat de mult, incat toata ziua canta “da, daaa, daaaaaaa, da…”.

Tiusca, de ce a trebuit sa taiati ata la limba? Sa-mi spui si mie, te rog, daca baiatul tau papa combinatia banana+ carnita. Sophia mi-a scuipat de cateva ori pana acum legumele cu carnita; fac o pauza cateva zile, dar voi incerca din nou.

Andrutza, ai dreptate, multe din noi am simtit intepaturile ca fiind nelalocul lor.
Totusi eu inca mai sper sa mai scrie fetele si aici, pentru ca subiectul asta a fost creat in special pentru copilasii nostri. In ceea ce ma priveste, in orice intamplare incerc sa vad si partile pozitive. De exemplu, ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc mai bine pe voi, mamicile care ati scris in continuare aici (si, indraznesc sa zic, ati fost cu adevarat prezente la bine si la greu)!

Camy, cresc repede copilasii nostri! Devin din ce in ce mai expresivi, mai mobili, mai vorbareti. Apropo de energia astora mici, pe cand Diana avea 2..3 ani era tot timpul in miscare, mereu avea ceva de zis, ceva la care sa se opuna, trebuia sa fiu in fiecare moment atenta sa nu cada pe scari, sa nu se impiedice de ceva, sa nu se loveasca. Spre seara eu eram rupta de oboseala, zaceam pe canapea rapusa si abia reuseam sa o urmaresc cu privirea, in schimb fata mea era in continuare proaspata si activa. Acum incerc sa profit de linistea dinaintea furtunii, cu Sophia…
Mi-ai facut pofta cu berea ta

Allexa, super cadou! Sa o folosesti sanatoasa! Mi-e si mie dor de bicicleta, din pacate nu cred ca voi mai avea ocazia curand…

A_driana, medicul a fost si el ingrijorat de cat a luat puiul tau in greutate? Dupa mintea mea, daca baiatul e activ, fericit, in “grafic”, daca mananca bine, nu cred ca trebuie sa fii suparata.

Eu de mult vroiam sa pun o intrebare: stie cineva ceva de Jay?

Va pe toate si va doresc o zi buna!

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

O intrebare/curiozitate/propunere: (cel putin pana revin fetele direct implicate sa-si dea si ele cu parerea) e de mare interes pentru subiectul nostru sa pastram in primul post tabelul "fulgusorilor amotezati", scris cu caractere mai mari decat lista copilasilor nostri?

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
Nu mai dezgropati mortii,ca este bine asa cum este acum.
Gabitza e foarte fain ce povestesti tu acolo,bucurie la dublu.
Laura-pai din maternitate ne-a zis ca avem fren,dar a zis ca suge bine si sa-l lasam asa,Apoi medicul de familie a zis sa-l vada totusi un chirurg ca nu se stie cat de greu ii va fi la vorbire.Si bine am facut ca am fost,ca drul a zis ca a vut "super fren".
Ieri i-am dat o feliuta subtire de pepene galben si mi-a facut alergie.Ii apareau pete mari,apoi dispareau...m-am speriat tare.Nici nu stiam ca pepenele este alrgic.Aseara nu prea a dormit si i-am dat 1.5 ml.de peritol,cred ca vroia sa se scarpine si nu putea.In continuare e marait,zici ca-l doare ceva,oare dintisorii?
Azi incerc cartof dulce cu carnita si daca tot nu mananca,maine sigur ii combin para sau banana cu carnita si-ti voi spune Laura cum este treaba.
Ieri am albit cu 2 copii acasa.Azi Matei e la gradi si sper sa fie mai bine.
Va doresc o zi buna

Mergi la inceput