Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

daca vretti sa incercati ceva bun, suer usor si rapid, incercati asta

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Fetele cu 2 copii(sau mai multi)cum se comporta cel mare de cand a aparut prichindelul?Ca al meu a luat-o razna,nu-l mai recunosc.Cred ca sufera ca nu mai este in centrul atentiei si o mare vina o am si eu.Seara sunt atat de obosita incat nu am dispozitia necesara sa imi petrec ceva timp de calitate cu el,si Matei simte ca nu mai sunt cum eram inainte.Imi spune tot timpul ca eu vb.frumos cu Ravanel si ca nu mai vb.cu el frumos.Adica tonul acela pe care-l folosesc cu Razvanel(bebelusesc) nu-l pot folosi si cu el ptr ca-l consider baiat mare(iarasi vina mea).O sa incerc de azi sa fiu mai altfel cu el.Sa nu va spun de ce vocabular "imbogatit"poseda dnul de la gradi,si toate cuvintele noi si urate le foloseste pe mine,desi el habar nu are ce inseamna.
Sper sa ajung la un echilibru ca altfel o iau razna....
El o sa fie plecat in curand 2 sapt.la mare,fara noi,si sper sa ma odihnesc un pic si sa revin cu forte noi la el sa ne reluam relatia frumoasa pe care o aveam inainte sa apara Razvanel.
Daca aveti ceva idei despre situatia asta le voi citi cu mare interes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

am si citit tot...si Tiusca ai mare dreptate cu dezgropat mortii...cel mai bine sa-i lasam acolo unde sunt!
Cat despre situatia cu 2 copii...nu pot sa vb decat prin prisma copilului...eu am un frate mai mic si va spun ca imi aduc perfect aminte cum eram convinsa ca mama si tata tin mai mult la fratele meu...ajunsesem sa spun asta si vecinilor ...eram mica dar imi aduc aminte cum sufeream...cand il luau pe Mihaita (freatele) in brate si pe mine nu....offff...greu, dar din pacate suferinta asta exista...sper sa gasesti solutia perfecta, iar sotul tau care este un tip ok (tu ai spus-o) te va ajuta! Conteaza mult implicarea partenerului..cand tu stai cu unul, el cu celalalt si invers!

LauraB aici am vazut pachet Huggies cu 70 sau 72 buc in pachet cu 72 ron pachetul.
Despre Jay am observat la un moment dat ca a scris la un alt subiect...cine stie? cel mai probabil atmosfera a facut-o sa zica "pass"..cred!
Si fetelor, legat de lista fulgusorilor amorezati am considerat si eu ca trebuie scoasa, chiar nu-si are rostul aici...gandeam de mult asta dar nu am spus-o cu voce tare..dar daca s-a propus

Gabitza desi imi inchipui ca trebuie sa fie tare greu cu 2 copilasi, cred ca si bucuria e de 2 ori mai mare....eu mi-as fi dorit tare mult sa am 2 copii. o mamica descurcareata!

A_driana eu nu cred ca trebuie sa fii suparata sau ingrijorata de cum ia David in greutate. Cate kg are acum? Ca duminica face abia 6 luni...Si daca este sanatos, de ce te stresezi????

e soare aici la Brasov, sper sa o tina asa toata ziua...ca vreau sa iesim afara, la aer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Cami sunt..am ramas logata cu userul de la nov.dec

Mergi la inceput

trezirea mai fetelor! haideti la o ca trece acum dimineata!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

La asta ma gandeam si eu Camy-sa nu ramana cu "sechele" cand va fi mare.O sa incerc de azi sa remediez situatia.Si sotul se implica f.mult in chestia asta,dar parca Matei tot sufera dupa vremurile trecute.In schimb e innebunit dupa Razvanel si fericit ca are un fratior-asta pe partea frumoasa.
Camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
tiusca mamicile cu mai multi copilasi iti pot raspunde, eu nu...dupa ce-l fac pe al doilea iti spun
despre pepene galben si mie mi-a zis ieri pediatra sa nu-i dau pana dupa 7 luni, ca ar fi alergen (a fost la ceva conferinta in grecia cu nutritionisti pt copii si asta s-a discutat pe acolo, pe langa altele interzise, de care nici nu stiam)
lauraB, nu a fost ingrijorat pediatra, a zis ca a luat mai nimic...si sa incerc sa-i dau seara cereale, ca nu se mai agita ca ziua si poate asa va depune mai bine...
camy, acuma are 7250 gr...de 2 luni el a pus 350 gr...el ii f activ, fericit, vioi....dar tot mi ciuda...ii prea putin...de vreo 3 luni cam stagneaza....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

A_driana-al meu a trecut de 7 luni,dar asta este...trebuie sa-l evit,dar oare pana la ca varsta?Sapt.viitoare ajung la pediatru...

Mergi la inceput

My_lady-unde esti?

Mergi la inceput

poze noi la semnatura "luna a7a"

checul este delicios!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput