Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu sapt asta...la 6 luni si 3 sapt i-am dat pedpene galben lui Flavius...si i-a placut tare mult!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy faine pozele ....checul arata f bine........mi-ai facut si mie pofta....doar ca al meu il voi face fara cacao....
astazi chiar nu fac felul 2, deci voi face un mini chec...

da cat l-ai tinut la micro? ca io nu stiu cati wati are micro meu? asa ca nu stiu cat sa-l las...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA Dan Mihail de Dymomo77

LMA Mihai de Pishko

LMA Chiara Ada de Andrecluj

LMA Ariana de Lalu_79

LMA Maya Teodora de Biara

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

E.Barbu-Suflet petrecut

Scazuta zarii blanda e tara minerala.
- Inel si munte, iarba de abur inzeuat.
A ofilirii numai aceasta foarte pala
Faclie, pe ghicirea Albastrului ouat.

Mintiri, lumini! Scapata, doar sfanta, ca o maica
- Ars doliul ei; cu fruntea calcata de potcap:
Scaldand la dublul soare, apos, de la Dragaica,
Rotundul, scund in palma, duh simplu-n chip de nap.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

noi am fost la pediatra in dimineatza asta...iar a facut febra 39 grade..nu mai mananca cum trebuie...of....de la vaccin cica.mi-a dat vitamine-Polivit, vibrocil pt nas..ca are mucisori.care coboara in gat si se inneaca mereu...si continuam cu fier, vit.C, vigantol..EDIT:Becca a luat 400 de gr. luna asta-am uitat sa scriu
alexxa..ma bucur ca ti-a luat sotzul bicicleta..eu cred ca am mai mult de 5 ani de cand nu am mai mers pe una.
gabitza..greu cu doi copii...si te descurci..nu gluma..eu cred ca chemam pompierii..la cate faci tu...eu nu reuseam sigur.
tiusca-aici sunt
camy...mai sunt si altele care s-au scos din lista..si de ce baga nume noi daca ele nu scriu efectiv aici..sa le puna la noua lor odisee, nu ar fi corect???si mie mi se pare de bun simt sa scoti lista cu fulgusori amorezati.
in loc sa lase lista cu mamicile care au fost la odisee, se sterg pe ele si baga alte fete care nici nu scriu aici..in fine
ady..ma bucur ca faci un cub rotund..
busymummy..si cum ati petrecut?
lauriciu...mai vrei copii???si gemeni?
noi am fost la cumparat de tort...facem poze si cel tarziu duminica il expun.
fete care nu mai intrati..eu va doresc..un WE frumos, calduros...si petrecut in sanul familiei..caci ea e cea mai importanta

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

no am facut si eu chec in cana...daca sunteti curioase, poze la semnatura, incepand de aici poze chec

asta ii f interesant si pt cine are copii mai mari, sa vada cum iese checul din cana in micro....chiar si io stateam si ma uitam cum iese si ma gandeam ca pana unde ,urca'....
ii super ideea, si extraordinar de rapida...doar ca eu as pune mai mult zahar, mi se pare ca nu prea ii dulce...in rest
le-am taiat mai subtiri decat in poze si la sotu i le-am umplut cu nutella, si mie cu gem..............delicioaseeeeee

lady, 400 gr, f bine......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

camy faine pozele ....checul arata f bine........mi-ai facut si mie pofta....doar ca al meu il voi face fara cacao....
astazi chiar nu fac felul 2, deci voi face un mini chec...

da cat l-ai tinut la micro? ca io nu stiu cati wati are micro meu? asa ca nu stiu cat sa-l las...

eu am un cuptor cu microunde cu max 600w, si am tinut 6 minute

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

A_driana...bravo! Arata foarte bine!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

SA AVETI POFTA

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu sapt asta...la 6 luni si 3 sapt i-am dat pedpene galben lui Flavius...si i-a placut tare mult!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Cami, eu din ce mi-a spus pediatra e super ok sa le dam pepene galben dupa 6 luni. Eu oricum abia la 6 luni am inceput sa-i dau fructe, doar legumele i le-am dat de la 5 luni jumate. Le mai putem da, pe langa nelipsitele mere, mango, avocado, pere, caise si persici, ca trebuie sa apara, banana, normal, si cam atat cred. Unii spun ca se poate si portocala, altii nu, eu am incercat un pic, dar nu i-a placut, asa ca am renuntat deocamdata. Zilele-astea i-am dat mar cu para si banana, dar mi-ai dat o idee tare buna sa-i iau si pepene galben, sigur ii place, ca e innebunit dupa banana.

In alta ordine de idei, eu sunt intr-o mare dilema: copilului meu nu-i mai place deodata piureul de legume facut de mine. Adica a mancat acum 4 zile tot castronul, iar a doua zi nu s-a atins de el, si deloc de-atunci. Si e acelasi, eu fac in weekend si pun in borcanase la congelator pentru toata saptamana, tot la sfatul pediatrei. A mancat azi, de exemplu, carnita de pui cu un borcanas de legume de la Humana - i-am luat in disperare de cauza, sa vad daca altceva vrea. Era masa lui preferata si acum s-a sucit, iar bani de borcanase Humana in fiecare zi chiar nu am, oricat m-as chinui. Ce sa fac? Sa incerc sa-i dau doar morcov cu dovlecel, poate asa vrea?

Mergi la inceput