Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)
Raspunsuri - Pagina 16
cryss_oana spune:
Buna ziua fetelor,v-am tot citit,dar n-am indraznit sa scriu(sunt mai timida) si azi mi-am facut curaj. Sunt si eu mamica de fulgusor(nascut pe 3.11.2009),daca se poate as vrea sa fac si eu parte din grupul vostru.Daca nu se poate e ok,nu-i nici o suparare.
Andreas-Georgian,comoara mea!!
busymummy spune:
Hai ca sunt dupa petrecere...
Am petrecut cu tot familionul si prietenii si la copii am adus un clown. Din pacate a fost cam greu pentru mine, ca sotul meu nu a putut fi acasa si a trebuit sa ma impart in 10 parti.
Mai ales seara la culcare, amandoi baietii vroiau cu mami... dar pana la urma am reusit
Pentru fetele care au probleme la legume cu carnitza: Vlad nu vroia deloc la inceput... i-am combinat cu o lingura de cereale vreo 2 saptamani, iar acum le mananca simple sau cu iaurt cu mare placere.... a fost doar chestie de adaptare. De ex. el nu a tolerat deloc morcovul (varsa dupa el) si mi-a fost tare greu sa introduc legumele.... am mers cu cartof dulce vreo luna, apoi am reincercat cu morcov... Acum mananca orice si chiar prea mult Sa-l vedeti ce haios e ca pofteste de pe masa noastra si trebuie sa-i dam si lui cate ceva de supt (ceapa verde - placere maxima)
Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_oana Buna ziua fetelor,v-am tot citit,dar n-am indraznit sa scriu(sunt mai timida) si azi mi-am facut curaj. Sunt si eu mamica de fulgusor(nascut pe 3.11.2009),daca se poate as vrea sa fac si eu parte din grupul vostru.Daca nu se poate e ok,nu-i nici o suparare. Andreas-Georgian,comoara mea!! |
ooooo..se poate...sigur ca se poate!
ne dai datele tale si pe ale fulgusorului sa le trecem in prima pagina....
vad ca nu esti in tara...bravo tie!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
andrutza spune:
Ai mare grija ca de la vaccin nu are voie sa faca temperatura mai mare de 38,5, ceea ce inseamna ca e si racita, probabil. Daca face temperatura peste 39, este periculos pentru ca la bebelusi poate creste foarte repede peste 40. Uite ce trebuie sa faci: un dus caldut spre recisor si racit treptat ca sa-i scazi temperatura pe moment (nu racesti apa mult, doar cat sa fie mai mica decat temperatura normala a corpului) - sau impachetarare intr-un prosop ud recisor, apoi jumatate de supozitor Novocalmin, sa nu-ti lipseasca niciodata din casa, ca este algocalmin pentru copii si scade temperatura. Si urmarita tot timpul, la doua ore noaptea verificata temperatura, ca cei mici pot face foarte usor convulsii de la temperatura foarte mare. Am o pediatra extraordinara, am mai scris eu de ea aici, si mi-a scris in agenda copiilor tot ce trebuie sa fac in situatii de genul asta.
La temperaturi mai mici de 39 de grade, nu se recomanda decat nurofen si paracetamol, dar cu paracetamolul sa ai grija sa nu depasesti doza zilnica recomandata, care nu stiu sa-ti spun acum cat este, dar daca vrei, o sa ma uit in agenda sa iti spun, nu o am acum la indemana.
si multa sanatate la bebelina.
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andrutza
Ai mare grija ca de la vaccin nu are voie sa faca temperatura mai mare de 38,5, ceea ce inseamna ca e si racita, probabil. Daca face temperatura peste 39, este periculos pentru ca la bebelusi poate creste foarte repede peste 40. Uite ce trebuie sa faci: un dus caldut spre recisor si racit treptat ca sa-i scazi temperatura pe moment (nu racesti apa mult, doar cat sa fie mai mica decat temperatura normala a corpului) - sau impachetarare intr-un prosop ud recisor, apoi jumatate de supozitor Novocalmin, sa nu-ti lipseasca niciodata din casa, ca este algocalmin pentru copii si scade temperatura. Si urmarita tot timpul, la doua ore noaptea verificata temperatura, ca cei mici pot face foarte usor convulsii de la temperatura foarte mare. Am o pediatra extraordinara, am mai scris eu de ea aici, si mi-a scris in agenda copiilor tot ce trebuie sa fac in situatii de genul asta. La temperaturi mai mici de 39 de grade, nu se recomanda decat nurofen si paracetamol, dar cu paracetamolul sa ai grija sa nu depasesti doza zilnica recomandata, care nu stiu sa-ti spun acum cat este, dar daca vrei, o sa ma uit in agenda sa iti spun, nu o am acum la indemana. si multa sanatate la bebelina. Andrutza si comorile ei - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si Daniel Stefan (n. 14.11.2009) |
am fost la pediatra azi..e in regula.mi-a spus ca are reactia asta pentru ca a facut vaccinul de 4 luni la 6 luni......mi-a dat sa ii dau zirtek...
bebelina mea si la 39,4 grade..radea cu gura pana la urechi.
nu e racita.a consultat-o azi...si eu am o pediatra foatre buna
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
Andrutza eu ii dau banana lui Flavius de la 6 luni...si ii place tare mult! Portocala am incercat, dar nu-i place!
Cu legumele, eu fac zilnic, rar fac si pt a doua zi si in general schimb legumele ca sa fie si la el gust diferit...si vad ca mananca.
De sapt viitoare o sa-i introduc si ficatel...sa implineasca duminica 7 luni si doar dupa ii dau.
Sapt viitoare ii introduc ficatelul si cealalta pestele...
Peste o sa cumpar pastrav proaspat...sper sa fie bine.
Eu am 5 carti despre copii...si ma inspir de acolo...
Azi de exemplu, la ora 15:00 va papa legume cu pui. Legume (morcov, cartof dulce si broccoli)
Maine pot pune dovlecel cu pastarnac si partunjel (radacina)...nu stiu..astea sunt ex.
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui cryss_oana Buna ziua fetelor,v-am tot citit,dar n-am indraznit sa scriu(sunt mai timida) si azi mi-am facut curaj. Sunt si eu mamica de fulgusor(nascut pe 3.11.2009),daca se poate as vrea sa fac si eu parte din grupul vostru.Daca nu se poate e ok,nu-i nici o suparare. Andreas-Georgian,comoara mea!! |
esti culmea...cum sa nu se poata????
eu una chiar ma bucur ca ai asa tupeu..trebuia sa ne scrii mai devreme...nu ai vazut ca reau zile cand eu lalaiam singura pe aici...si bine ai venit.camy...bag-o in listutza
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui busymummy Hai ca sunt dupa petrecere... Am petrecut cu tot familionul si prietenii si la copii am adus un clown. Din pacate a fost cam greu pentru mine, ca sotul meu nu a putut fi acasa si a trebuit sa ma impart in 10 parti. Mai ales seara la culcare, amandoi baietii vroiau cu mami... dar pana la urma am reusit Pentru fetele care au probleme la legume cu carnitza: Vlad nu vroia deloc la inceput... i-am combinat cu o lingura de cereale vreo 2 saptamani, iar acum le mananca simple sau cu iaurt cu mare placere.... a fost doar chestie de adaptare. De ex. el nu a tolerat deloc morcovul (varsa dupa el) si mi-a fost tare greu sa introduc legumele.... am mers cu cartof dulce vreo luna, apoi am reincercat cu morcov... Acum mananca orice si chiar prea mult Sa-l vedeti ce haios e ca pofteste de pe masa noastra si trebuie sa-i dam si lui cate ceva de supt (ceapa verde - placere maxima) Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani. http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy# |
cat te costat dl???
My_Lady0091 spune:
andrutza..eu nu-s experta la mancare de bebei.asa k nu imi dau cu parerea.poate e doar mofturos...sau poate au Humana in ele vreun incredient secret
cryss_oana spune:
Va multumesc.Data mea de nastere este:17.05.1985 si pishcotel s-a nascut pe 03.11.2009 la 6:33(7:33,ora Romaniei),la 38 de saptamani si 5 zile,3,495 kg,50 de cm si scor apgar 9/10/10.Sper ca am scris tot ce trebuie,daca e imi spuneti ce lipseste.
Andreas-Georgian,comoara mea!!