Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Am uitat numele lui il cheama Andreas-Georgian

Andreas-Georgian,comoara mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu ieri i-am facut dovlecel cu carnitza..nu l-a vrut..ce se stramba...murei de ras..facea niste grimase...scotea limba..a invatat sa scuipe afara.si am pacalit-o...in ce sens..am mers la bucatarie..si ma prefaceam ca ii dau sa manance musaca din tava..era galbena...o atragea..si luam cate o linguritza de carne din castron..apoi ma prefaceam ca ii dau musaca..si asa a linchit juma de castron..nu i-am mai dat..de frica sa nu vomite...sa stii ca si bebeii sunt "jmecheriti"

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryss_oana

Am uitat numele lui il cheama Andreas-Georgian

scria la semnatura...te punem la listutza....camyyyyyyyyyyy????pui tu..ca eu-s cam ocupata...daca nu...te bag eu..cel tarziu diseara.
....si sa ne pui niste poze la semnatura.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

siiiiiiii..acum ma voi "transforma"eu in membru matur

Citat:

Mergi la inceput

Eu am gasit pe net un site cu retete de mancarica pentru bebei si i-am facut pui cu mar si cartof,orez cu legume,i-am dat si dovlecel.Am gasit si una cu pui si grapefrut,dar am ezitat sa-i fac.Voi le-ati dat mana acum grapefrut?

Mergi la inceput

am trei stele.tre sa dau de

Citat:

Mergi la inceput

Ok,merci.Cu pozele nu pot imediat,mai intai trebuie sa-mi fac si eu cont pe un site din asta cum aveti voi si apoi.O sa incerc dar nu promit ca imi iese acum ceva,oricum pana maine o sa fie gata.Eu noaptea dupa 8 jumate-9 sunt mai libera cand se culca bebe.

Mergi la inceput

eu una nu i-am dat asa ceva pana acum...ca e citric..si e prea mica..inca..dar e buna ideea.
pe noi ne gasesti pe aici..in special dimineatza si seara..in timpul zilei mai intram..dar pasager..ca a venit vara si ficare o uscheste pe undeva..

Citat:

Mergi la inceput

Felicitari pentru stele

Mergi la inceput

asa adoarme si a mea...20.30-21.00...si acum doarme..de asta bantui eu pe aici..nu ca nu as avea de calcat...sa fac si eu baie..de invatat ca maine am examen...

Citat:

Mergi la inceput