Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Care din ei ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pai cel mare, nu??????
Ca asta mic e cat al meu

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

la ceas de seara, am imbaiat piculna si acum doarm!
Noi ne-am petrecut un pic 2 zile la rude la tara, nu a fost o vreme cine stie ce dar de -un gratar a mers.
Aseara am ajuns acasa franta,si azi am luat-o de la cap cu iesitul la padure ca doar a fost sarbatoare iar sotul in concediu.
Nu am apucatsa citesc tot, o sa ma pun de indata la curent cu toate noautatile, inschimb am si au ceva vesti pt voi: AVEM 2 DINTISORI!, au iesit in week-endul asta pe nesimtite, nu tu febra , nu tu maraiala, nimik...aseara m-am uitat din curiozitate in gurita ei sa vedem cum se prezinta si cand hop, 2 dintoci...SUNT ASA MANDRA!!!! Nu am apucat sa le fac poze ca nu sta , trebuie sa o fac cumva sa rada si sa o prind cu aparatul, oricum prima poza o voi atasa ca sa o puteti vedea si voi.
Va poop si vad oresc un somn linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Luciandrea, felicitari pentru dintisori!
Mi-e ca tot dintisorii sunt cauza pentru care Sophia e mai agitata zilele astea.

A_driana, bafta lucrare!

Allexa, bine ai revenit.

Lorelix, sanatate multa. Si eu tusesc rau in ultima vreme, am si nasul cam infundat, mi-am zis ca oi fi racita; o vecina mi-a zis ca ea tuseste rau de la alergia pe care o are la pufuletii din aer. O sa il intreb pe doctor cand l-oi mai vizita.

Camy, ne putem lua de mana: si eu tot cu primul CM de cand cu sarcina asta, joi mi-a venit, azi il pandesc si sper sa fie trecut ca altfel nu ajung maine la prima sedinta de inot.

Lady, ce e cu tine, de ce esti necajita?

Ce fac oare restul fetelor? Sper ca sunt bine!
Noi mergem putin mai tarziu sa facem o aprovizionare (azi e zi libera).

Noapte buna

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineatza fetelor!
Noi am fost plecati in we si vreau sa multumesc fetelor ptr.urarile de la multi ani ptr.Razvanel.
Am prins vreme proasta si colac peste pupaza am aterizat ieri direct din masina la Budimex.Razvanel mi-a facut febra 39.4.Am fost la urgente si acolo am stat 2 ore....Am crezut ca innebunesc si chiar am vrut sa plec.Are o rinofaringita.Ne-am pricopsit cu antibiotic si antitermice.Daca vedeati cum facea la 39.4 ...strangea din ochisori si ii dadeau lacrimile.Dupa novocalmin(asta se recomanda la temp.de peste 39)si-a revenit imediat.Azi stam in casa.Se pare ca circula o viroza f.urata care se lasa cu temp.si de 40.
Si eu m-am trezit fara voce si e tare nasoala senzatia.
Urez bun venit fetelor care ne-au scris
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu sunt ok..nu va speriati..doar obosita si fara vlaga...nu imi mai trece durerea asta de oase(nu ma dor tot timpul,dar cand dor-dor) si mai nou mi se vad si venele pe picioare...de sus pana jos..si pe sani(si nu inteleg de ce?)in afara de faptul ca imi cade parul de rupe...si uneori ma iau niste ameteli..offff.iau Osteocare..pentru oase,are calciu si magneziu...in fine.asta e.
am plans pentru ca m-am tot certat cu iubitul meu sot zilele astea.el nu pare sa inteleaga faptul ca aaritia unui copil si cresterea acestuia presupune sacrificii din partea amandurora."par example":aseara..am vorbit cu el pe la 16.00 si mi-a zis ca e in drum spre casa.il astept ca o idioata sa vina, sa o scoatem pe asta mica afara..si el pace.il sun iar.intra robotul..vine acasa dupa 2 ore..plin de noroi...cu explicatia ca a mai stat si el la un fotbal..si il intreb.."si nmie nu puteai sa imi spui?"..ca sa nu mai stau sa il astept.oricum am scos-o pe asta mica singura afara..."ca nu si-a luat telefonul cu el...l-a lasat in masina...ca ce a facut el..doar nu a stat in carciuma.ce, eu vreau sa stea toata ziua inchis in casa...si ce ma rog...doar nu e prima oara cand intarzie...ce fac atata scandal..."
fete...m-a luat ocriza de nervi..imi venea sa ii sparg capul..ma uitam la el si nu il mai recunosteam...atatia nervi aveam in mine..si atata durere..si ca sa fi si mai "roz"..imi zice ca daca nu imi convine sa merg la munca..de parca asta era solutia la problemele noastre
intr-un final si-a mai venit in fire...i-am explicat frumos...ca Rebecca are nevoie de noi amandoi..pentru ca noi suntem parintii ei...si depinde 100% de noi..si eu nu pot sa le fac pe toate singura..si mancare..si curatenie..si spalat si calcat..si toate ale casei..sa am grija si de ea...sa si invat...trebuie facute sacrificii de ambele parti.eu nu i-am zis sa nu stea la o bere sau la un fotbal cand are timp..insa nu pana cand pleaca ultimul mohican de acolo..s-ar putea ridica si el mai devreme,scuza si pleca..dar orgoliul masculin.."cum sa plece el acasa..adica sa rada colegii lui de el...???"cam asta e gandirea...de asta nici nu isi ia nici telefonul cu el...i-am zis la "destept"..."bah..daca pateam ceva ori eu ori fata..in doua ore...ne lua zbenga pana veneai tu"...macar mai verifica telefonul...vede "mufa" ca l-am sunat..dar sa sune inapoi pace......
in fine..aseara parea ca a inteles..."un kk"..sa vedem....mi-e ciuda pentru ca il iubesc..stiu ca ma iubeste...dar e un inconstient si un iresponsabil cateodata....ai nu il inteleg....tot timpul sa fie plecat pe undeva...rar cand sta si el o zi in casa..fara sa zica ca mai are treaba pe la mama,maica-sa, matusa sa...nu zic ca ma lasa singura acasa..mergi si eu cu el...ideea e ca tot timpul tre sa fie cat mai departe de casa.
reintorcandu-ma in timp..cand am facut eu depresia in ianuari-martie anul acesta..de stateam numai prin spital..doctori internisit, psihologi etc...nu a fost alaturi de mine..fugea de tot ce insemna asta...nu mai vb cu mine...ma trata ca pe o incapabila..m-a durut enorm..si inca doare...eu mi-am revenit cat de cat..dar nu datorita lui..ci pentru fetita mea..pentru ca trebuie sa o cresc..trebuie sa aiba o mama...
ar fi multe de spus.na..m-am descarcat...nu am mai spus nimanui toate astea.v-am spus voua.deobicei vorbesc greu despre mine.sunt o persoana mai interiorizata...nu imi place sa ma las descoperita..pentru ca ma face slaba...acum acest aspect nu ma mai intereseaza.chiar daca nu va cunosc..simt ca am putea fi bune prietene...chiar foarte bune....de ce?pentru ca ati ales sa ramaneti aici alaturi de mine..si nu ati fugit "prin alte parti"....
offfffffff.gata.ca v-am "nenorocit" creierii...dar m-am descarcat.
acum sa spun niste LMA, sa "bag" o poezie...
si ma retrag la studiu..ca diseara am examen...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

LMA de Printesika

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

N.Stanescu-Balada motanului

Motan m-as fi dorit sa fiu
cu coada-n sus, cu blana-n dungi,
cu gheare si mustete lungi,
c-un ochi verzui si-un ochi caprui.

La ora cand taras-grapis
zapada noptii se aduna
eu, cocotat pe-acoperis,
sa urlu a pustiu la luna.

Si-atuncea, sapte gospodine
sa dea cu bolovani in mine
si sa ma-njure surd, de Domnul,
ca le-am stricat, urland, tot somnul.

De sus, din varful saptamanii,
sa le ranjesc urlat, scarbos:
iubesc doar locul nu stapanii,
precum fac cainii pentr-un os.

Si iarasi sapte gospodine
sa dea cu bolovani in mine,
iar eu sa urlu, urlu-ntruna
atat cat n-o apune luna.

Motan m-as fi dorit sa fiu
cu coada-n sus, cu blana-n dungi,
cu gheare si mustete lungi

Cand zorii ziua o deznoada
sa ma tot duc, sa ma tot duc
si tinicheaua prinsa-n coada
s-o zdranganesc pe strazi, nauc.

Jegos si obosit, apoi,
cu matele in liturghie,
sa ma adun, sa ma-ncovoi
prin albiturile-n franghie.

Ca-n faaa unui sobolan
spinarea sa mi-o fac colan
sa scuip, sa scuip si-n urma iar
hai-hui sa plec pe strazi, hoinar.

Pisicile de prin vecini
sa le gonesc pe la pricini,
sa-mi fete fiecare-un pui

Iar cand o fi uitat sa mor
la carciuma din mahala
sorbita-n calea pumnilor
posirca acra viu sa stea.

"Hei... viata, viata... iesi din cort
hai, pune-mi-te iar pe dant...
te uita... zace colo-n sant
motanul mort, motanul mort.

Citat:

Mergi la inceput

si sa inchei...
felicitari pentru dintoci lucy...
tiusca...imi pare rau sa aud de febra
lory..pupam mamica "bolada"..pe tatic mi-e
adry...poze(unde spune camy)..nu conteaza ca intri mai rar..conteaza sa intri
alexxa..dar unde lucreaza tati..de e mereu plecat si va lasa singurei???
lauriciu..scuze ca nu ti-am raspuns ieri la intrebarea "de ce sunt suparata...", imi era jena...dar daca tot m-au intrebat mai multe fete....
roxaly, madalina, gabitza, camy,pishko, rony, romanitza, lavinia, magdaz_ina..si restul fetelor care v-a uitat mintea mea senila si take care.
inca ceva..daca nu va place ca pun poezie zilnica..spuneti-mi.sa nu mai scriu..ca si asa ma chinui sa inlocuiesc diacriticile in fiecare dimineatza(le pot citi doar eu si atat)
azi mi-a promis "magafaua" de sotz ca face felul doi de mancare cand vine..sa vad..eu fac felul 1
"cucoanelor" toate buuuuuuuuuneeeeeee...

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

My_lady-sotul tau face parte din categoria"mi-e greu sa ma adaptez noului stil de viata".Ii este frica ,poate,de responsabilitate si cred ca ii este greu sa se detaseze de vechiul lui stil de viata.Eu sfaturi nu pot sa-ti dau ptr.ca sotul meu este "trup si suflet"langa noi.Sunt o fericita din punctul asta de vedere.Dar sunt sigura ca printr-o comunicare buna si voi veti trece peste asta.

Mergi la inceput