Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Gata cu bancurile.
Respectul meu pentru toate soacrele de nota 10 si pentru toate cele care va intelegeti bine cu soacrele! La noi e "nepotrivire de caracter".
Sa nu-mi ia Dumnezeu mintile ca o sa fiu si eu soacra intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Decenuela, ii dai san, nu-i asa? De ce te stresezi acum cu diversificarea?
Mai, sa nu intelegeti gresit, eu nu incurajez diversificarea devreme. Am mai spus ca daca aveam lapte pana la 6 luni nici nu ma gandeam la asa ceva. Dar asa am simtit eu ca trebuie sa fac si nu am avut nici o problema. I-am dat cateva lingurite pe zi suc de mar inainte de masa de lapte, vreo 4 zile la rand. Pauza 1 zi si ieri am inceput cu suc de morcov, la fel. Urmeaza sa le combinam. Pe masura ce se obisnuieste am sa-i dau mai mult. Si praful de orez seara in lapte ajuta la somnic. Doarme de la 11,30 la 7,30. Incepuse sa se trezeasca de 2 ori pe noapte sa manance.
Bazati-va pe instincte, nu pe ce spun altii. Mai bine zis, culegeti din tot ce auziti ce simtiti voi ca e bine.

nu ma grabesc...dar nu stiu...ori nu-i ajunge..ori e mare puturos..si prefera sa se trerz de 100 de ori...cert e ca de o luna ..sunt praf noaptea....5 ori minim trezeala...intotdeauna a mancat la cerere...dar chiar asa? ma gandeam poate sa-i pun cereale in biberon seara...sunt in mare ceatza...daca as sti ca lui ii ok sa trez de 100 de ori ..nu mai mor io o luna..desi arat ca fantoma lui peste...cu ochii rosii tot timpul de parca-s

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Asta nu merge in cazul meu, ca stam impreuna si ne vedem zilnic.
Citat:

Soacra in vizita la nora.
Nora:
-Mama soacra, cat stai pe la noi?
Soacra:
-Atat cat voi fii bine primita.
Nora:
-Nici la o cafea nu stai?

f f tare...subtil n-am ce zice..am ras...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Vorbeati de sterilizat biberoanele. Eu nu am sterilizator. Folosesc tablete. Sterilizez biberoanele o data pe saptamana si in rest le oparesc si le spal bine inainte de a le folosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Oare de ce la unii bb nu se vede semnul de la vaccin ? si eu stiu ca tb sa sa vada o cojita,ceva...
in legatura cu pierderea laptelui...Si eu am simtit asta de Marti si al meu fiu va face 4 luni miercuri Joi seara nu aveam ce sa-i dau Sanii imi erau goi Dar mi-am luat iar ceai de lactatie de la fares (mie mi-a mers f bine cu ala)si bere fara alcoolSi sanii mei iar se umple acumEu am observat ca berea fara alcool ma ajuta f mult la lactatie

cea mai fericita mamica :)

nici la noi nu s-a vazut mult timp semnul, si nici nu a facut coaja sau sa coaca

acum se vede putin

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am vazut pampersi din aia impermeabili pt piscina in carfur de la huggies!

Eu sunt bine, nu am avut timp sa intru, va scriu de pe telefon (mi-am luat tel cu ecran mai mare si tastatura sa pot sta pe forum )

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

neata' k buna nu e.......gata azi ii dau LP...nu se mai poate....azinoapte a mancat de la 1:15-4:30 ... am franjuri nu sfarcuri.....sunt rupta de maini si spate.....m-am decolorat eri la radacina si arat ca dracu'...sunt arhi nervoasa si suparata k tre' sa-i dau LP ...aaa si satula de atotstiutoriiiiiiiiiiiii ...soacramea k de ce ma incapatanea sa o tin flamanda...da flamanda ...in conditiile in kre EU ma chinui NU EA
off,scuzatima,nu am recuperat nmk,m-am plans direct....
va pup pe toate

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Sa-ti treaca:
Citat:

Cativa tipi intra si jefuiesc o banca. Unul din ei inarmat cu un pistol intreaba un client al bancii:
- Mai vazut pe mine intrand si jefuind banca?
- Da, ii raspunde barbatul speriat.
Este impuscat imediat in cap de raufacator.
- Mai vazut pe mine intrand si jefuind banca? intreaba spargatorul alta persoana.
- Da , raspunde timid aceasta.
Spargatorul o impusca in cap imediat si pe aceasta.
- Mai vazut pe mine jefuind banca ? intreaba spargatorul alt barbat.
- Eu nu te-am vazut bine, insa uite cum se uita la tine soacra-mea raspunde acesta aratand spre femeie.

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

cris.m, posibil puseu?...sau da-i si tu cu ceai pt lactatie...odihneste-te mai mult, nu stiu.....
apropo de diversificare, tot vaca sunt si eu dupa ce am citit tot felul de pareri. pana la urma m-am hotarat ca o sa incep cu suc de mere sau morcov, vad atunci, in functie de ce chef o sa am, progresiv, incepand cu o lingurita, apoi marind cantitatea pe zi ce trece. pe urma o sa combin mar cu morcov. cam atat...dupa aia vad. inceputul il stiu macar
aseara pana sa adorma de tot, a tot marait saracul cu degetele in gura...a, am uitat sa va spun ca e posibil sa apara dintisorii. cica are gingia tare la locul cu pricina, acolo si sta cu degetelele, hipersalivatie, antecedente in familie (sotul la 5 luni avea primul dintisor), stare proasta seara, imi musca sfarcul cand si cand......asteptam!
am o problema....eu iau cerazette de vreo 3 luni, am avut ciclu la inceputul lui aprilie...de atunci, pauza. oare e normal? eu inainte sa raman insarcinata stateam prost la capitolul asta, venea f neregulat, de aceea sarcina a fost o mega surpriza. chiar....acum un an inca nu stiam, incepuse sa-mi fie greata, dar prin iunie am aflat.....eeeeh.....cum trece timpul.....

mama unui pui...Stefan

pai lapte este...muuult....dar nu cred k se mai satura ea dintisor....

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am vazut pampersi din aia impermeabili pt piscina in carfur de la huggies!

Eu sunt bine, nu am avut timp sa intru, va scriu de pe telefon (mi-am luat tel cu ecran mai mare si tastatura sa pot sta pe forum )

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

super tare...ma bucur ca esti ok....faini pamp aia

o printesa grabita...

Mergi la inceput

akm doarme iar,a 17-a oara pe ziua de azi...si nu cred k o tine mai mult de 20 min
diversificare ....hmmm...nu am idee nici eu,as incepe cu legume....la Mario am comis cam multe greseli,deh eram mica...si lumea stia muuulte ... dar intreb si eu .... ca's cu vaca suc de morcov? .... dar cum,ras/fiert ? ... k am auzit la variante...lui Mario i-am dat supita si i-am bagat 2 legume odata tot asa cate o lingurita 2....

o printesa grabita...

Mergi la inceput