Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce sa zic...jiji doarme..dupa dansul ploii....plimbatul carutului k un n picior...cu mainile taiat varza....mufat la tt...ma rog momentan doarme....momentan

dastefa...nu stiu ce sa zic...cred ca subscriu la ce-a zis cris.d...oricum suntem alaturi de tine si de micutza

cris .d...poate la tine mere bibe....iar cu ce-ai zis tu despre doctori ai mare dreptate.
citesc de pe net...citesc ce spuneti voi despre ce v-a recomandat un dr sau altul...ascult pareri...concluzia....VORBA AIA...AM INTRAT BOU SI-AM IESIT VACA. nu pot trage nicio concluzie...pe bune, asa ca ...
- nu stiu cand sa incep diversificarea
- nu stiu cu ce sa incep, ce e mai bine ( mama azi....cine a mai auzit sa dai suc de fructe si morcov....)
- nu stiu care cereale sunt bune
- nu stiu cat sa-i dau

nu stiu concret nik.

stiu ca vreau sa-i dau lm cat mai mult

cred k toate trebuie sa aiba o logik...de ce ea e interpretata in fel si chip.
sa dam ca, fe...vir d...etc...k asa trebe....sa nu aiba carentze..pe ce baza dom'le se dau aceste indicatii?

la cat de zuza sunt...cred ca imi voi asuma in cele din urma responsabilitatea sa fac cum ma taie capul. nu tre sa fie ca la carte..dar sa simt io k e bine pt jiji

intre timp s-a trez si evident am fc ce stiu mai bine..sa ma intind langa el si sa-i bag tt in gura

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

neata' k buna nu e.......gata azi ii dau LP...nu se mai poate....azinoapte a mancat de la 1:15-4:30 ... am franjuri nu sfarcuri.....sunt rupta de maini si spate.....m-am decolorat eri la radacina si arat ca dracu'...sunt arhi nervoasa si suparata k tre' sa-i dau LP ...aaa si satula de atotstiutoriiiiiiiiiiiii ...soacramea k de ce ma incapatanea sa o tin flamanda...da flamanda ...in conditiile in kre EU ma chinui NU EA
off,scuzatima,nu am recuperat nmk,m-am plans direct....
va pup pe toate

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Sa-ti treaca:
Citat:

Cativa tipi intra si jefuiesc o banca. Unul din ei inarmat cu un pistol intreaba un client al bancii:
- Mai vazut pe mine intrand si jefuind banca?
- Da, ii raspunde barbatul speriat.
Este impuscat imediat in cap de raufacator.
- Mai vazut pe mine intrand si jefuind banca? intreaba spargatorul alta persoana.
- Da , raspunde timid aceasta.
Spargatorul o impusca in cap imediat si pe aceasta.
- Mai vazut pe mine jefuind banca ? intreaba spargatorul alt barbat.
- Eu nu te-am vazut bine, insa uite cum se uita la tine soacra-mea raspunde acesta aratand spre femeie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Neata mai pe la pranz fetele si de la noi.
Cristies am votat zilnic gargarituzu chiar daca nu am apucat sa va scriu.
Dastefa multa sanatate Mirunei sa dea D-zeu sa fie totul bine .
Dulcineea si la a mea bebelina la fel nici nu se mai cunoaste unde a intepat-o la BCG ca l-am facut luni .
Mai nou fata mea adoarme pe muzica clasica
Eu de 3 zile sunt racita cobza stau numai cu masca beau ceaiuri si iau osciilo sper sa-mi treaca .Am vazut si eu nsite poze superbe de pufii.
Va pup si va daruiesc la toate cate o .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

cris.m, posibil puseu?...sau da-i si tu cu ceai pt lactatie...odihneste-te mai mult, nu stiu.....
apropo de diversificare, tot vaca sunt si eu dupa ce am citit tot felul de pareri. pana la urma m-am hotarat ca o sa incep cu suc de mere sau morcov, vad atunci, in functie de ce chef o sa am, progresiv, incepand cu o lingurita, apoi marind cantitatea pe zi ce trece. pe urma o sa combin mar cu morcov. cam atat...dupa aia vad. inceputul il stiu macar
aseara pana sa adorma de tot, a tot marait saracul cu degetele in gura...a, am uitat sa va spun ca e posibil sa apara dintisorii. cica are gingia tare la locul cu pricina, acolo si sta cu degetelele, hipersalivatie, antecedente in familie (sotul la 5 luni avea primul dintisor), stare proasta seara, imi musca sfarcul cand si cand......asteptam!
am o problema....eu iau cerazette de vreo 3 luni, am avut ciclu la inceputul lui aprilie...de atunci, pauza. oare e normal? eu inainte sa raman insarcinata stateam prost la capitolul asta, venea f neregulat, de aceea sarcina a fost o mega surpriza. chiar....acum un an inca nu stiam, incepuse sa-mi fie greata, dar prin iunie am aflat.....eeeeh.....cum trece timpul.....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Decenuela, ii dai san, nu-i asa? De ce te stresezi acum cu diversificarea?
Mai, sa nu intelegeti gresit, eu nu incurajez diversificarea devreme. Am mai spus ca daca aveam lapte pana la 6 luni nici nu ma gandeam la asa ceva. Dar asa am simtit eu ca trebuie sa fac si nu am avut nici o problema. I-am dat cateva lingurite pe zi suc de mar inainte de masa de lapte, vreo 4 zile la rand. Pauza 1 zi si ieri am inceput cu suc de morcov, la fel. Urmeaza sa le combinam. Pe masura ce se obisnuieste am sa-i dau mai mult. Si praful de orez seara in lapte ajuta la somnic. Doarme de la 11,30 la 7,30. Incepuse sa se trezeasca de 2 ori pe noapte sa manance.
Bazati-va pe instincte, nu pe ce spun altii. Mai bine zis, culegeti din tot ce auziti ce simtiti voi ca e bine.

Mergi la inceput

Teodor de Lucia2000 si Vlad de Irrinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Decenuela, ii dai san, nu-i asa? De ce te stresezi acum cu diversificarea?
Mai, sa nu intelegeti gresit, eu nu incurajez diversificarea devreme. Am mai spus ca daca aveam lapte pana la 6 luni nici nu ma gandeam la asa ceva. Dar asa am simtit eu ca trebuie sa fac si nu am avut nici o problema. I-am dat cateva lingurite pe zi suc de mar inainte de masa de lapte, vreo 4 zile la rand. Pauza 1 zi si ieri am inceput cu suc de morcov, la fel. Urmeaza sa le combinam. Pe masura ce se obisnuieste am sa-i dau mai mult. Si praful de orez seara in lapte ajuta la somnic. Doarme de la 11,30 la 7,30. Incepuse sa se trezeasca de 2 ori pe noapte sa manance.
Bazati-va pe instincte, nu pe ce spun altii. Mai bine zis, culegeti din tot ce auziti ce simtiti voi ca e bine.

subscriu! instinctul de mama nu da gres.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Asta nu merge in cazul meu, ca stam impreuna si ne vedem zilnic.

Citat:

Soacra in vizita la nora.
Nora:
-Mama soacra, cat stai pe la noi?
Soacra:
-Atat cat voi fii bine primita.
Nora:
-Nici la o cafea nu stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Oare de ce la unii bb nu se vede semnul de la vaccin ? si eu stiu ca tb sa sa vada o cojita,ceva...
in legatura cu pierderea laptelui...Si eu am simtit asta de Marti si al meu fiu va face 4 luni miercuri Joi seara nu aveam ce sa-i dau Sanii imi erau goi Dar mi-am luat iar ceai de lactatie de la fares (mie mi-a mers f bine cu ala)si bere fara alcoolSi sanii mei iar se umple acumEu am observat ca berea fara alcool ma ajuta f mult la lactatie

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Oare de ce la unii bb nu se vede semnul de la vaccin ? si eu stiu ca tb sa sa vada o cojita,ceva...
in legatura cu pierderea laptelui...Si eu am simtit asta de Marti si al meu fiu va face 4 luni miercuri Joi seara nu aveam ce sa-i dau Sanii imi erau goi Dar mi-am luat iar ceai de lactatie de la fares (mie mi-a mers f bine cu ala)si bere fara alcoolSi sanii mei iar se umple acumEu am observat ca berea fara alcool ma ajuta f mult la lactatie

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput