Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa Salut m-am retras iarasi un pic dupa cortina ,mi se parea nepotrivit sa va intristez zilnic cu grijile mele saptama aceasta am fost la 2 medici –neurolog si psihiatru-si amandoi in linii mari si in moduri diferite mi-au zis cam acelasi lucru-nu sunt siguri ca e vorba de autism dar nici nu contesta ca ar putea fi Miruna are un contact vizual detul de bun (ceea ce nu e specific autistilor) dar si elemente care te pot duce cu gandul la aceasta afectiune (lipsa zambetului ,a ganguritului ,a raspunsului la zgomote dimprejurul ei ,faptul ca nu pare sa ne recunoasca ,nu manifesta nici un pic de empatie).Din punct de vedere psihomotor ea are toate achizitiile specifice varstei ei dar din punct de vedere psihoemotional abia daca e la nivelul varstei de 2 luni Cred ca am sa incerc sa mai merg la vreo 2 medici aici in Iasi desi cred ca mari noutati nu voi afla.Dr psihiatra la care am fost(o tipa f draguta ) ne-a recomandat insa sa mergem la Cluj sau Bucuresti pt o parere mai avizata ( ea a recunoscut ca nu a mai avut pacienti asa micuti dar a promis ca se intereseaza si ne ajuta cu ce se poate).Daca e sa fie autism nu ne ajuta cu nimic daca I se pune diagnosticul acum sau peste 4 luni dar trebuie totusi exclusa orice afectiune neurologica Eu inca ma rog sa faca Dumnezeu o minune si va rog si pe voi ca atunci cand va rugati pt puiutii vostri sa va ganditi o clipa si la Miruna- eu chiar cred ca asta o va ajuta Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
... poate nu e ceea ce crezi,sa dea DD sa te inseli sa fie totul bine cu Miruna
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
elena_iulia spune:
neata'
Ce o fi cu cupchiii nostri? Motanul meu s-a trezit pt papa de 8 ori de la 12 la 9, si acu' e morocanos si pica de somn dar nu ar dormi nici sa-l tai. Sunt rupta
Decenuela de cafea, as bea si eu 10 daca as putea
Elena de printisor Iustin Gabriel
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
idem...... noi avem bonus si cantatul pe strada... da' inca nu mi-a dat nimeni bani...nici sa tac,nici sa continui... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
elena_iulia spune:
Dastefa suntem alaturi de tine, ai sa vezi ca va fi bine are DD grija de asta
elena_iulia spune:
Apropo de oameni inconstienti, acum 3 saptamani am lasat pe gandac cu cineva o ora si s-a gandit ca ar fi ok sa ii dea crema de prajitura. Nu va spun ca a plans toata noaptea si a doua zi era plin de bubite pe burtica. Imi venea sa o strang de gat, si imi mai si spune ca ce are ca nu i-a dat decat un varf de lingurita.
cris_mario spune:
decenuela multam de cofe
mamidepuiti
iudita..intradevar asta le e meseria
cris.d ...sunt la capatul puterilor....cred k are 4 zile de knd e nonstop mufata
xela cum ai petrecut ?
xela,cris.d ...super tari fazele cu sotii
gata cap asta ...merg in urma sa vad ce mai e
o printesa grabita...
dandanaG spune:
vroiam sa va zic ca a inceput sa scada lapticul si am luat ceai de la HIPP si intradevar se vede efectul Evyme
sa vad acum cat tine
imi fac 1 l de ceai pe zi + apa AM ZIS ca nu mai tine
cris.d nu vreau sa te supar dar la noi deocamdata e un soareeee
a plouat aseara si noi 2 nebuni am plecat cu copilu pe faleza
dar era caaald si l-am scos putin la stropi
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
cris_mario spune:
nikole...cum sa spui asta mami??esti minunata...fiecare mama e super ok ptr puiul ei
miremia sarumana de compli ,esti o draguta tot asa ...face to face
lorex...esti tare cu prescurtarile
danasor multa sanatate...offf ce ti-e cu 'stiutoriiii'....eu fac cum consider....soacramea imi zice s-o mai las sa planga.....si knd plange i-o smulg din brate
vad k se organizeaza 'marea ieseala' la tg neamt
multumes de urari tuturor fetelor
al3csa supertare cadoul...e un smecher mini in poza .dar nu prea mai e mini
miremia multam de expli cu bibe
multumesc tuturor de primire (de knd am facut boacana aia)
sunt la ziiii
LML tuturor puilor de azi si maine sa cresteti mari si sanatosi
PS: am vazut poze superbe cu bebei minunati
o printesa grabita...
dandanaG spune:
dastefa
Mirunica de la bb Dragos
am vazut pufuleti pufosi
sunt cei mai frumosi bb-lusi
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
cris_mario spune:
va doresc tuturor o duminica frumoasa si o dupa amiaza cat mai placuta
o printesa grabita...