Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

akm doarme iar,a 17-a oara pe ziua de azi...si nu cred k o tine mai mult de 20 min
diversificare ....hmmm...nu am idee nici eu,as incepe cu legume....la Mario am comis cam multe greseli,deh eram mica...si lumea stia muuulte ... dar intreb si eu .... ca's cu vaca suc de morcov? .... dar cum,ras/fiert ? ... k am auzit la variante...lui Mario i-am dat supita si i-am bagat 2 legume odata tot asa cate o lingurita 2....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Eu ii dau sucul de morcov ca si sucul de mar. La storcator. O sa-i dau si fiert cand trec la supe. Mai intai supa clara de morcov, apoi adaug cate o leguma treptat. Gresesc? Fetele cu experienta, dati-ne un sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

akm doarme iar,a 17-a oara pe ziua de azi...si nu cred k o tine mai mult de 20 min
diversificare ....hmmm...nu am idee nici eu,as incepe cu legume....la Mario am comis cam multe greseli,deh eram mica...si lumea stia muuulte ... dar intreb si eu .... ca's cu vaca suc de morcov? .... dar cum,ras/fiert ? ... k am auzit la variante...lui Mario i-am dat supita si i-am bagat 2 legume odata tot asa cate o lingurita 2....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Eu ii dau sucul de morcov ca si sucul de mar. La storcator. O sa-i dau si fiert cand trec la supe. Mai intai supa clara de morcov, apoi adaug cate o leguma treptat. Gresesc? Fetele cu experienta, dati-ne un sfat!

muuulte pareri.....dar cum am citit si in posturile anterioare....fiecare la mom respectiv face asa cum simte si cum crede k e mai ok ptr copilul ei....nu gresesti deloc

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Vai mai fetelor...voi acusica terminati capitolul iar eu nici n-am terminat bine de citit capitolul trecut...cand mai recuperez io? Ca acum sunt bagata la smotru prin casa...am zis ca iau o pauza de 10 minute sa mai citesc din urma, dar la cat ati scris...

Noi ieri am fost plecate toata ziua...am avut Elenute de sarbatorit. Ieri am fost invitati la socru-meu...ca 'gagica' lui e Elena.
Parintii lui barbat-meu sunt divortati de vreo 10 ani si de vreun an de zile socru-miu si-a tras 'gagica'...asa ne place noua sa-l tachinam.
Am dus-o super bine mai ales ca 'gagica' asta a lui socru-meu in incercarea ei de a se pune bine cu copiii, adica cu barbat-meu si cu sora-sa, ne face toate mofturile ...dar absolut toate mofturile. Si noi asa mai stim sa profitam, doaaamne....
Fiica-mea s-a purtat exemplar tot timpul...bine, era si normal avand in vedere ca a fost numa' alintata si tinuta in brate (90% din timp de 'gagica').
Am plecat spre casa pe la 11 seara...si plouaaaaaaaaa...pana in parcare la masina erau 200m, noi n-aveam umbrela...am bagat-o pe fii-mea in geaca mea de piele si da-i alergat prin ploaie...dar per total a fost fain. In masina fii-mea s-a pus pe palavragit...desi depasisem cu mai bine de o ora programul de somn era fresh domnitza.
Acasa papat tzitzi rapid...si de la 12 fara un sfert pana dimi la 8 somn neneaca...apoi iar o tura de tzitzi si somn pana la 11...inclusiv eu.

Acum stam toti trei bagati in casa la caldurica...afara e un friggg si ploua tare tare de tot. Azi avem program de petrecut in familie...tati face papica, mami se ocupa de spalat, aspirat, sters praf etc...e frumos...ne simtim bine.
Pufulica mea inveseleste toata atmosfera...

Gata, au trecut cele 10 minute de pauza...ma duc sa termin de smotruit, apoi...mai vedem.

u all!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Mesteresc capitol nou.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput