Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Al3csa merci de parola...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Ia sa incerc cateva linkuri:

Tirgu Neamt

www.cetateaneamtului.piatra-neamt.info/" target="_blank">Cetatea Neamtului

www.veronicamicle.piatra-neamt.info/" target="_blank">Veronica Micle

www.telegondolapiatraneamt.ro/" target="_blank">Telegondola Piatra Neamt

www.turism.piatra-neamt.info/turismneamt-manastiri.html" target="_blank">Manastiri

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

eu am citit mai pe sarite...timpul e de vina...
Ati reusit sa faceti vaccinul BCG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

pusei si io neste pozici...........................
nu am mai facut de o vreme..........

acu va las...................
"noapte buna".....adik mie.,............

sa fim si noi inntema, rpd in 2 cuvinte..........
si pe mine ajuta barbatul, de cand cu razboiul civil.............la baie in fiecare seara, imi aduce papa dc e, k face mam papa.........si sta cu el, dc spun ca-s obosita si vreau sa dorm........
isi cere voie daca vres sa mearga afara...............la lucru, dup ce vine de la serv................de sch nu il mai schimba numa cand e bnevoie mare...........da papa si el, noaptea nu are ce face......................desi azi noapte se maraia ivan, si am mers la baie, ca deh.....rusii.............si pana sa vin a inceput sa planga...........ii era o foameeeeeeee.................si s-a ridicat la el,sa il linisteasca.....................
apoi somn de voie...................

chiar a fost buni la noi intr-o seara, si a asisitat la baita...........
daaaaaaaa......crezi tu ca va fi el mereu aici sa te ajute??????????
ce???????ca pe mine nu m-o ajutat nimeni............
sotul de colo....dara ca o sa fiu sa o ajut..de ce sa nu o ajut??????????????????
ea

mna bine gagici
imi pare bine ca am mai stat aici cu voi................faceti minuni cu omu'........................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

cris.d vii la mare?
sa punem de-o ieseala?
ioana fota tu cand poti?

este tetina ptr mancare semisolida..... cam asa ceva

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

La mare sper sa ajung eu cu Teo la vara.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am revenit de la cumparaturi (de fiecare data imi jur ca e ultima data cand mai merg in piata) mi-am facut si cont la bcr ca sa pot plati pe net (ca sotul e bolnav de paranoia si nu m-a lasat sa fac la banca la care am depozite/carduri).

Am o intrebare (cred ca stupida). Cum vine treaba cu statul in funduletz dupa 6 luni? Fi-miu mai nou foloseste toate lucrurile la care ajunge pe post de araci. Ar trebui sa nu-l mai las? . Eu stiam ca dezvolarea motorie e specifica fiecarui copil, nu e bine sa-l fortez, dar sa nu-l lasi?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ayanna, cetatea arata super asa renovata. Noi am fost anul trecut...Imagineaza-ti cum am urcat eu cu burtoiul pana pe deal, dar am biruit....La Humulesti insa nu am mai avut timp sa ajungem ca ne grabeam spre manastiri. Oricum mie imi place zona si de cand s-a nascut Sara in fiecare an mergem in concediu in Moldova. Am vizitat cam tot ce se poate. Manastirile pana la Putna, am mers cu "telecomanda"(telegondola dar asa ii zice fi-mea), la zoo in Piatra Neamt, la Ceahlau/Durau dar nu am putut urca ptr ca am ajuns de 2 ori si de fiecare data eram gravida, Borsec, Brosteni (am vazut bolovanul simbolic)barajul de la Bicaz, si mai sus...Cetatea Sucevei, Vatra Dornei. Daca sunt fetele interesate pun poze facute de noi.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Am revenit de la cumparaturi (de fiecare data imi jur ca e ultima data cand mai merg in piata) mi-am facut si cont la bcr ca sa pot plati pe net (ca sotul e bolnav de paranoia si nu m-a lasat sa fac la banca la care am depozite/carduri).

Am o intrebare (cred ca stupida). Cum vine treaba cu statul in funduletz dupa 6 luni? Fi-miu mai nou foloseste toate lucrurile la care ajunge pe post de araci. Ar trebui sa nu-l mai las? . Eu stiam ca dezvolarea motorie e specifica fiecarui copil, nu e bine sa-l fortez, dar sa nu-l lasi?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Eu stiu ca ce face singur, e ok. Inseamna ca e pregatit pentru asta. gargaritul ambitios.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

cris.d vii la mare?
sa punem de-o ieseala?
ioana fota tu cand poti?

este tetina ptr mancare semisolida..... cam asa ceva

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

da, in principiu. ieri prognoza arata ploaie si sambata si duminica. nu as veni doar sa vad marea din hotel. daca maine gasesc o prognoza prietenoasa, venim, ne intalnim

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Al3csa
cand am un pic de timp voi incarca si eu niste poze...
ce mari s-au facut bebei...cum trece timpul...ieri stateam cu sufletele la gura care dintre noi mai naste...si azi vorbim de diversificare...
Sa lasam sentimentalismul...
Sa fie toti bb sanatosi...

Claudia Nicoleta 09.02.2010

Maaare dreptate ai .. Eu ma uit uneori la pozele cu mine gravi si ma gandesc "cum de a trecut asa de repede????" .. Groaznic trece timpul .. si ne trezim bunici

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput