Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 20
Ruxita spune:
noi am venit de la medic, cantariti-masurati, nu si vaccinati ca a luat de la sora-sa un pic de harcaiala, tratam si dupa o saptamana facem s vaccinul - avem 8,400 gr si 69 cm - doctorita mai fara tact, mai nu ne-a zis grasu-contrabasu, cica numai suc de fructe dupa vaccin si apoi pe la 5 luni si ceva supe de legume, fara cereale... de ce nu ma pot bucura de grasunelul meu? ca se gasesc destepte care sa-mi zica ca am un copil cu tendinte de suprapodenrabilitate ??? ma consolez doar cu faptul ca nu i-am dat nimic altceva papa, doar san - asa e constitutia lui!
cris.dogarel spune:
CRISTIES, si ema se prinde de orice ca sa se ridice in fund, iar daca nu are, face niste abdomene de se invinetzeshte la fata, isi arunca mai intai capul, e hotarata. o las, o tin si in port-bebe cu fata la lume de 1 saptamana, k numa asa vrea, invers arde.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
dandanaG spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
La mare sper sa ajung eu cu Teo la vara. www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
va asteptam si pe voi
lucia2000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dandanaG
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009) http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# va asteptam si pe voi |
Am vorbit azi cu pediatra si a zis ca e ok la mare, numai sa-l scot doar dimineatza si seara.
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
pufuleti2010 spune:
Va invit la capitolul 64
Sa fie unul numai cu vesti bune!
PS Lorex pt semnatura!
Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita noi am venit de la medic, cantariti-masurati, nu si vaccinati ca a luat de la sora-sa un pic de harcaiala, tratam si dupa o saptamana facem s vaccinul - avem 8,400 gr si 69 cm - doctorita mai fara tact, mai nu ne-a zis grasu-contrabasu, cica numai suc de fructe dupa vaccin si apoi pe la 5 luni si ceva supe de legume, fara cereale... de ce nu ma pot bucura de grasunelul meu? ca se gasesc destepte care sa-mi zica ca am un copil cu tendinte de suprapodenrabilitate ??? ma consolez doar cu faptul ca nu i-am dat nimic altceva papa, doar san - asa e constitutia lui! |
Noi avem 8 kile si ceva ca nu am mai cantarit-o. pediatra noastra ne-a zis ca e bine asa si cu diversificarea vorbim de la 6 luni incolo
Matusa mea..adica nasa fetitei zice despre fetita...grasa umple casa
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi