Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
iudita16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna fetelor ! eu va tot citesc de dupa cortina,dar...ori nu reusesc sa scriu din cauza de bb,ori sunt prea timida si nu prea pot sa ma infig intr-un grup asa unit LOREX,si eu am degetul mare de la piciorul dr amortit si o parte din gamba dr Si acum am observat ca si degetul mare de la piciorul stg e un pic amortit Pot sa imi bag un ac in picior si degete ca nu simt Eu imi amintesc ca inca din sarcina le simteam asa (parca nu asa tare)si am zis ca o fi de la greutate si sarcina ca imi apasa pe un nerv de la coloana Si ca imi voi reveni dupa ce nasc si slabesc(mai greu)dar uite ca nu e asa Pai tu esti fotomodela si tot ti-e amortit degetulcare o fi cauza ? nu am timp sa merg la dr acum Sper sa nu fie ceva grav cea mai fericita mamica :) |
Am avut probleme cu amorteala, mie imi amortea o mana, acum a trecut. Am facut masaje, poate de aceea mi-a trecut mai repede.
Multa sanatate va doresc la toate
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Barbat-meu e moldovean 100% si schimba si pampersi. Oricum e un tatic fericit, pentru ca il solicit destul de rar. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
si noi moldovence 150% (eu si fiica-mea)... si perceptia generala asupra barbatilor moldoveni,hm... evident sunt si exceptii fericite. Sotul meu ardelean ma ajuta in toate sensurile, mai putin in alea in care ma descurc singura si ma cam descurc cu toate cele
de fapt daca ma gandesc mai bine, face cam tot ce-i spun, absolut orice (mai putin schimbat pampersi ca are un nas delicat), eu il solicit foarte rar... dar intr-adevar mai rar barbati care sa te asiste in toate cele din propria initiativa, la cerere, daca nu sunt foarte obositi, daca nu au meci, daca... daca... sotul meu ne face de mancare (la doua iepe) si apoi din viteza incepe sa ne si puna masa si iese cu scandal ca el trebuie sa ne si serveasca... mai nou avem o regula, cine face de mancare asteapta sa fie servit de catre ceilalti...
Per ansamblu avem niste barbati f. ok, nu? Toate am raspuns pozitiv la intrebarea - da, ma ajuta sotul si inca f. mult.
mariucasara spune:
Ayanna, apropo de vizitat Humulestiul...poate la vara dam o fuga pe la voi. Ca tare as vrea s-o mai duc pe Sara o data. Am fost cu ea pe la 9-10 luni si a fost f incantata de "paculetul tematic I. Creanga". Mai e? Langa muzeu...
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
haircut spune:
Mulltumesc, Cristies, de reteta. ma apuc de treaba, desi nu cred ca am oala de 8l, cred ca reduc cantitatile!
Nici mie nu-mi merge link-ul primit.Ma ajutati, pls?
de Maia Ilinca (29.01.10)
dandanaG spune:
cris.d vii la mare?
sa punem de-o ieseala?
ioana fota tu cand poti?
este tetina ptr mancare semisolida..... cam asa ceva
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
mariucasara spune:
Am pus si eu o poza cu "gemenii" mei in albumul de pe contul comun.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mandruta spune:
[/quotemai putin schimbat pampersi ca are un nas delicat [quote] |
RUXITA, CUNOASTEM!
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui mariucasara Ayanna, apropo de vizitat Humulestiul...poate la vara dam o fuga pe la voi. Ca tare as vrea s-o mai duc pe Sara o data. Am fost cu ea pe la 9-10 luni si a fost f incantata de "paculetul tematic I. Creanga". Mai e? Langa muzeu... Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Da, da...mai este...e destul de vizitat de turisti ca tot timpul sunt autocare pe acolo si masini cu nr. straine. Oricum mai este si Cetatea Neamtului, care a fost renovata si anul trecut a fost inaugurata, casa Veronica Micle, manastirile...
..uite un link cu o imagine panoramica de la www.ion-creanga.piatra-neamt.info/panorama.html" target="_blank">Casa lui Ion Creanga...
si pentru fetele care sunt curioase...sper sa dea voie moderatorii...
Mai sunt cateva link-uri cu trimitere la obiective turistice http://www.cazaretarguneamt(punct)ro/Pensiune/obiective-turistice.html
Daca nu reusiti sa le vedeti si e careva interesat de obiectivele turistice din zona, imi spuneti si va trimit pe PM.
Lorex...daaaa, eu pot...ca oricum nu fac nik altceva decat sa stau toata ziua in casa cu fiica-mea...
...incep sa ma ia emotiile.......ce, numa' bucurestencele sa aiba parte de intalneli?
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
mitumac spune:
Al3csa
cand am un pic de timp voi incarca si eu niste poze...
ce mari s-au facut bebei...cum trece timpul...ieri stateam cu sufletele la gura care dintre noi mai naste...si azi vorbim de diversificare...
Sa lasam sentimentalismul...
Sa fie toti bb sanatosi...