Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario da..... sunt rupta de maini si spate ,daca aveam LP azi ii dadeam,daca nu de azinoapte...a mancat nonstop,lucru care nu s-a mai intamplat...am verificat si lapte am,muuult,poate nu se mai satura ? nu am idee,cert e ca la puseele de crestere nu facea asa rau ...orikm azi iau o cutie de LP sa fie...ce recomandati humana sau aptamil....sau altcv ce? ... ma gandesc sa-i dau macar o masa seara...nu stiu ... sunt franta,dar am apuc de treaba (am spalat pana akm 3 masini de rufe(fiecare le-am scos si le-am pus in cate un lighean) si akm tre' sa le intind) si sa calc,muuulte am ...offf...apoi cumparaturi ptr sambata,ca's mosii si impartim vase ...deci full asta asa k poate v-a fost dor de postarile mele super incarcate de citit am citit de dupa cortina...o sa si raspund ce am retinut,sau mai reiau,dar nu akm k am treaba,ma scuzati si am intelegeti Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Spor la treaba, harnicutzo!
mamidepuiuti spune:
al3csa,multumesc
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
satulica spune:
multumesc pt PM lorex!
mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)
Poze
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Pai de la 6 dimineata pana la 7 seara e plecat la serviciu. Cand vine daca e cald afara ne plimbam toti 4, mai facem cumparaturi ceva. El o imbarca pe Sara. Daca e urat tare afara il plimba pe Sebi cu caruciorul prin casa, ii schimba scutecelul, cat imi iau eu o pauza de 15 minute. Apoi pregateste de baite, daca e zi de spalat pe cap la Sara ii fac eu baie cat sta el cu Sebi, daca nu o spal pe cap, ii face el baita, o imbraca, ii da laptele. Apoi il tine pe Sebi la baita, il sterge, ii pune scutecul, il imbraca si apoi mi-l aduce sa ii dau sa pape, timp in care strange dupa baite(aduna hainutele murdare, pune cremele, sampoanele etc la loc). Apoi il tine pe Sebi sa dea aerusul afara si ii culca pe amandoi pe rand. Pe Sebi il plimba in brate, pe Sara o leagana pe picioare si ii spune povesti. Apoi ii pune in paturile lor, imi spala si dezinfecteaza biberoanele, imi pune apa la incalzit ptr noapte si apoi somn de voie. Ma ajuta f. mult in limita timpului in care nu e la serviciu. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
e ardelean, nu? (am sfatuit-o e fiimea sa nu se marite cu moldovean, sa-si ia un ardelean... din motivele expuse de tine mai sus, dar sotul zica ca cica nici ardelenii nu-s toti de pus in rama)...
mariucasara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
e ardelean, nu? (am sfatuit-o e fiimea sa nu se marite cu moldovean, sa-si ia un ardelean... din motivele expuse de tine mai sus, dar sotul zica ca cica nici ardelenii nu-s toti de pus in rama)... |
E moldovean! De la Bacau.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
E moldovean! De la Bacau. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
rox_y spune:
ayanna_xem, oani_2002 pt PM
cris.mario bine ai revenit
la noi tati ne ajuta cum poate...cand e acasa seara pe la 19 se mai joaca putin, daca plange nu stie ce sa-i faca si mi-o da inapoi, cand e ziua de baitza el ii face baita eu ma ocup cu masajul si cu imbracatul.Noaptea nu are la ce sa ma ajute. In schimb dimineata daca stiu ca e mancata si se trezeste o ia el, o schimba si se joaca putin cu ea pana cand incepe sa planga.
In weekend, e la fel.
cat de mare e babylove nr 4? ca am vazut ca are de la 9 la 18 kg.sau ceva de genu.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||||
E moldovean! De la Bacau. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Ma bagai si eu repede in seama...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
ayanna_xem spune:
Barbat-meu e moldovean 100% si schimba si pampersi.
Oricum e un tatic fericit, pentru ca il solicit destul de rar.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
dulcineea_cj spune:
Buna fetelor !
eu va tot citesc de dupa cortina,dar...ori nu reusesc sa scriu din cauza de bb,ori sunt prea timida si nu prea pot sa ma infig intr-un grup asa unit
LOREX,si eu am degetul mare de la piciorul dr amortit si o parte din gamba dr Si acum am observat ca si degetul mare de la piciorul stg e un pic amortit Pot sa imi bag un ac in picior si degete ca nu simt Eu imi amintesc ca inca din sarcina le simteam asa (parca nu asa tare)si am zis ca o fi de la greutate si sarcina ca imi apasa pe un nerv de la coloana Si ca imi voi reveni dupa ce nasc si slabesc(mai greu)dar uite ca nu e asa Pai tu esti fotomodela si tot ti-e amortit degetulcare o fi cauza ? nu am timp sa merg la dr acum Sper sa nu fie ceva grav
cea mai fericita mamica :)