Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
andra_s spune:
salutare mamici si iepurasi dragi!
mmmm, ce liniste este pe aici
noi am fost azi la bucuresti la consult + eco transfontanelara + test Bayley. suntem fff bine, sunt in extaz, mai avem un pic si recuperam faptul ca s-a nascut prematur, varsta lui corectata este de 2 luni si jumatate, dar dr a fost f placut surprins sa constate la examenul clinic si la testul Bayley ca se apropie f mult de varsta lui necorectata de 4 luni.
pt mine este o ffff mare usurare deoarece asimetria ventriculilor cerebrali putea avea urmari negative asupra dezvoltarii psihice si motorii, dar acum sunt tare linistita.
fug sa trag si eu un puiut de somn.
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
ellanik spune:
Dayanara sunt bine dar cu muulte pe cap.Noroc cu iesitul in parc al lui Geo ca ma mai hodinesc si eu.Stii cum e .Spalat,calcat,mancare, Geo,tati....M-am chinuit 2 zile sa calc un morman de haine asta dupa ce am facut in sfarsit dupa indelungi lupte sa schimb hainele groase cu cele subtiri.Le-am spalat si dupa a trebuit sa le calc.Muuulte bre!Le-am dovedit.Am fost la Kiabi si am luat o sacosa lui Geo :gogoshari,bermude,sandale, tenisi, tricouri, sosete.Si mereu zic ca nu mai iau haine dar na....nu ma pot abtine.
In rest sunt ok.Mai am 2 kg de slabit dar cred ca sunt ttzitzili extra charge.M-a sunat si Gaby tzuc-o mama ca ii era dor de mine si se gandea ce fac.
Oana am citit de tine ca ti s-a recomandat diversificarea.Am mai auzit si eu de asa ceva mai ales ca bebe e hranit cu LP.Dar, daca ia in greutate bine....mai amana.Nasica lui Geo i-a diversificat mancarica fetitei la 3 luni jumate.Eu personal nu sunt de acord dar in cazul LP sunt niste chestii speciale in sensul ca LP nu asigura ce asigura sanul de aceea s-ar recomanda diversificarea.Zic si eu,na!
Eu ma lupt cu niscaiva hemoroizi ramasi din perioada de minunata gravidenie si acum ii bag un tratament homeopat care vad ca da rezultate.ceva de genul ca pot sa stau si eu pe buda linistita sa citesc o revista.
Asteropi fina mea e romanca si finul mexican.Ea vorbeste cu baietii in romaneste,ta-su spaniola , ei intre ei vorbesc engleza si cel mare a vorbit relativ repede.N-are legatura cu ce spuneai.sa puna mana fii-ta sa vorbeasca ca eu vreau nora limbuta ca al meu...aoileu ce gura mare (si frumoasa ce-i drept) are.
Vladi
ma retrag si va tzuc .Pupaturi la Elene (fusei si eu , na) si Costici si evident la toata trupa de iepurici mici si mamici cu tzitzici(de cand cu asta miku'si pitku'm-am invatat sa vorbesc in rime ca ii cant toate balariile posibile .
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
dayanara spune:
andra ma bucur ca iannis e bine, prin ce.ai trecut ...imi amintesc si acum, cand am iesit de la ecografie si stateam sa.mi dea programare pt urmatoarea si.ti scriam mesaj tu fiind in spital
ella si tu esti cu kiabi :)) eu comand in draci dupa net tot de la kiabi ca de la 10 euro transportul e gratis , magazinul aproape si daca nu.mi place le schimb in 30 de zile
cum am fost singura si n.am prea iesit, trebuia de undeva sa cumpar si eu
eu nu.s de acord cu diversificarea dub 6 luni, indiferent de laptele care.l bea copilul, din contra silvana cu LP ia in greutate mai mult decat maximul sa zicem pe luna , daca vom continua asa voi diversifica dupa 6 luni
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
bluekidoo spune:
Matei de bobita2010, Oana Iulia de nemary,Andrei de michelle_sf, Matei de Lindal, Tudor Cristian de bordeancavio si George Casian de miria_cristina
Sa cresteti sanatosi si fericiti!!!
fetelor eu i-am facut mail Tanyei nu m-am putut abtine.. ma gandeam sa il aiba amintire ca primul ei mail de cand s-a nascut si ma gandesc sa-i compun si un mail din partea lui mami si tati pe care sa-l citeasca cand va creste
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
kossir spune:
Buna dimineata
Azi dau eu cafeaua cu cookies si suc de portocale.
M-am trezit de dimineata bine dispusa si fericita ca o sa recuperez cate ceva pe aici si am citit de Vladut . Dumnezeu sa-l puna la dreapta lui pe ingeras. Offfffff.
Doamne tine-ne copii sanatosi ca restul e amanunt.
Bravo Denisa, Asteropi, Oanka. E dureros ce se intampla. Si impotriva naturii. Oare de ce animalele sunt asa de devotate si noi nu ?????????
Vazut alte pozici, nu vreau sa nominalizez ca imi cunosc neuronul, dar m-am minunat de fiecare iepuras in parte.
Andra felicitari pentru vestile bune. Imi imaginez ce fericita esti acum. Doamne ajuta !!!!!!!!
Ce spuneam eu ca am perioada gen Ella????????? Spamat calcat dezinfectata si plus de asta si calcat haine spalate la schimbarea de anotimp. Doar ca eu n-am terminat . Le-am gasit pe toate cu miros de mucegai. Offffff e asa frumos la malul marii, dar umiditatea ne omoara.
Va pupik si va doresc o duminica frumoasa
kossir spune:
Mereu uit . Ce va spuneam de neuronul meu unic si obosit??????
LA MULTI ANI Elenelor si Constantinilor dintre noi si din familiile noastre
Si LA MULTE LUNITE iepurasilor care s-au sarbatorit ultima saptamana
Iar pentru azi incepand de cand sper sa revin la zi:
La multe lunite: GEORGE CASIAN de MIRIA, TUDOR de BORDEIANCAVIO si MATEI de LINDA pentru o lunita .
MATEI de BOBITA 2010, ANDREI de MICHELLE_SF si OANA de NEMARY pentru doua lunite
http://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi!
La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Matei (de bobita2010), Oana Iulia (de nemary),Andrei (de michelle_sf), Matei (de Lindal), Tudor Cristian (de bordeancavio) si George Casian (de miria_cristina)!!!
Multumim mult pentru urarile de vineri.
Andra ma bucur ca sunteti bine.
Pup harnicutele Ella si Carmen. Si eu trebuie sa ma apuc de sortat si sa pun deoparte pentru nepotica/nepotelul ce se va naste in septembrie.
O duminica frumoasa sa aveti.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Nu mai stiu cine ma intreba de Mihaela si Dana.Deocamdata sunt bine. Pana miercuri Mihaela a fost tinuta intr-un mediu special, in lichid, care imita mediul uterin si acum din cate am inteles este intr-un incubator normal. Poate respira singurica, dar nu o lasa finnd prea micuta. Spune Dana ca e cat o palma de mica.
Speram sa fie bine. Drul spunea ca prima sapt e critica si a trecut. Pentru drul ei este premiera sa traiasca un bb asa micut. Speram sa traiasca, sa fie sanatoasa si sa se faca mare.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andra_s spune:
neata!
oana eu intrebam de dana si mihaela, am gasit topicul lor aseara si am vazut ca-s ok, Doamne ajuta
am citit ca dana a nascut la maternitatea giulesti si mihaela este la terapie intensiva si seful sectieie de acolo, dr toma este cel la care mergem la control cu ianis, nu iti spun ca ieri cand am fost la el ma manca limba sa il intreb de piticuta mihaela, dar m-am abtinut ca stiu ca nu are voie sa furnizeze informatii despre pacienti ma bucur tare mult pt dana, nu stiu de ce, dar mereu ma gandesc la ea, la piticuta, ma rog atat de mult sa fie bine
ella ce furnicuta esti tu!!! am si eu un morman de haine de calcat, nu stiu unde sa ma mai pitesc de el, ca el de mine nu se piteste deloc
POZE
andra_s spune:
La multe lunite iepurasi dragi : cei doi Matei, Oana, Andrei, Tudor si George!
La multe lunite si pt Maria, stiu ca a fost ieri, dar niciodata nu e prea tarziu1
POZE