Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
irinabobe spune:
fetelor multumesc mult pt urari si pentru raspunsuri referitor la dintisori...ma pun pe cautat gingii inflamate. vreau sa urez si eu La multi ani! pt ERIC , ANGELA SI AMALIA
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Uite ca am facut mai devreme poza aceasta: http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/MaiLaPiatraNeamt#5473754175637005570 ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |
ei uite in poza asta davidutu seamana cu taticul lui
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Bumbitza spune:
Seara buna fetele! Am avut musafiri azi si n-am mai avut vreme sa intru, apoi pe seara a venit dr ortoped sa-mi vada pisoiul si e f bine dezvoltata si picioarele cum trebuie
Eu tot o picatura de Vigantol ii dau, am citit si eu care-s urmarile daca se administreaza prea mult si m-a luat groaza...
Pana la ce varsta e frontanela deschisa?
Si mai am o ingrijorare, mie nici acum nu mi- aintrat buricul inapoi Nu-mi place deloc cum arata...oare se retrage cu timpul sau o ramane asa. Eu in sarcina l-am avut intins la max, si-si mai baga si fii-ema picioarele in el, la propriu
MULTUMESC pentru uraraile de La multi ani! Va pup pe toate
Astero, imi pare rau de ingeras...D-zeu sa-l aiba-n grija!
Honey frumos gest cu alaptatul puiutului! Si eu sunt mult mai sensibila la tot ce tine de facut rau copiilor, imediat apare golul in stomac.
Desi unii tin Sf Elena si pt Ilinca, eu o serbez pe bumbita de Sf Ilie, asa mi se pare normal.
Dayanara, multi pupici pt tine si-mi place cum gandesti, desi stiu ca nu ti-a fost usor.
Ma resimt dupa ziua de azi, mai ales cu vremea asta nasparlie...
Somn usor!
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
CoriMami spune:
Buna seara,
zic si eu cu intarziere La multi ani! Elenelor si Costicilor!
Azi m-am stresat cu botezul (psihic, nu fizic) si acum spre seara iar tzitzi moale si biata Petala a adormit nemultumita dupa ce a facut mult eeeuuu-eeuuu (acum il adauga si pe u) si aaaa-aaaa ( zis foarte clar).
Am luat niste Galactogil, am mancat miere si unt si ma duc repede sa nani-nani, sperand sa creasca productia.
Somn usor iepurasilor!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
freedelia spune:
Neatza -- am zis sa nu dispar din nou ca magarul in ceata, asa ca am intrat sa va salut si sa va urez un weekend minunat. Coleman vine in dimineata asta din Germania, a fost plecat o saptamana, asa ca nu cred ca o sa intru prea mult in weekendul asta, ca vrem sa petrecem family time impreuna.
Va pup pe toate!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
CoriMami spune:
Neatza,
iar dau eu cafelutza de dimineatza
Va servesc un ness cu lapte si niste biscuiti cu miere.
Eu sunt cu vopseaua in cap si cu o masca de argila pe fatza.
Petala a mancat la 12 noaptea si la 6.15 dimineata. Daca a dormit 6 ore, inseamna ca totusi nu ii era fomitza, nu?
Va pup ca tre sa ma fac frumoasa, sa ma ocup de cruciulite de botez, muzica, aranjat invitati la mese...maine fiind ziua cea mare.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
kossir spune:
'neata mamici,
Apar si eu dupa o absenta de cateva zile, timp in care v-am mai citit (in ultimele doua zile nu ), dar n-am reusit sa scriu deloc.
Sunt ca Ella . Dupa ce gasisem o menajera care nu-mi placea, dar macar facea acolo de doua ori pe saptamana ceva curatenie, s-a imbolnavit . Asa ca saptamana asta am fost ocupata pana peste cap. Si m-am apucat sa fac eu cum trebuie totul, cu dezinfectat, spalat pe unde te gandesti si pe unde nu .
Sper sa vina de saptamana viitoare sa ma linistesc, desi si cu ea muncesc mai mult parca.
Noi suntem bine, "vorbim", suntem foooarte guralive, vesele in continuare, cacut la 3 zile sau cand ne apuca, noaptea somn la greu.
Ieri a mancat tot la doua ore, sa fie puseu de crestere, sau nu mai e lapte suficient Desi e 8 si doarme de la 10 seara.
Acum astept sa se trezeasca sa manance sa plecam pe malul marii. E foarte cald ziua, asa ca ne plimbam cu 'noaptea in cap' si seara pe la 6.
Nu pot raspunde decat Rebianei sanatate multa si refacere rapida si sa va spun ca pana acum doua zile am vazut toate pozele si filmuletele postate . Si iara repet ca o moara stricata: avem cei mai frumosi si haiosi iepurasi din lume .
Va pupic si va doresc weekend placut si laptic cat mai mult.
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
kossir ce te invidiez cu malul marii!
freedelia weekend placut!
o tineam pe silvana in brate si simt ca incep sa se zgaltaie asa , mama ce m.am speriat si cand ma uit la fata ei radea de se prapadea, de data asta fara glas:))) in rest toate simptomele
m.am spart de ras ...tare haiosi bebelusii astia
ella tu ce faci fata?
noi de marti suntem singuri, abia luni vine leo, sper sa nu fug de acasa ca mai e putin
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
ina voi cand plecati in romania?
m.am uitat si cu zbor direct faceti 2.50! pai nu.i corect
la noi dureaza 3.30 cam asa, si eu am oroare de avioane , am fi venit cu masina dar mi.e urat de la intrarea in romania pana in bucuresti
nu de alta , dar acum 2-3 ani parca, din otopeni in drumul taberei am facut tot vreo 2.30 ore:)))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Ioanact spune:
Buna, mamici!
Bumbitza Ioanei i s-a inchis fontanela pe la 1 an si 8 luni. Vigantolul i l-am dat pana la 2 ani (asa mi-a zis dr).
De buric nu stiu ce sa zic.
CoriMami sa petreceti frumos maine si sa fie si vremea frumoasa!
Abia astept sa o botezam si noi. (Sambata viitoare, vroiam Duminica dar nu pot nasii)
Suntem si noi singure (numai ziua), ieri, azi si maine.
E weekend, se scrie mai putin.
Va doresc si eu un weekend placut!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!