Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanact spune:
La multe lunite si anisori : Matei, Oana Iulia, Andrei (pt cele 2 lunite) si pt ultimii iepurasi care au implinit o lunita: Matei, Tudor Cristian, George Casian!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
bordeancavio spune:
fetele, multumim mult de tot de urarile de la multi ani pt prima luna a lui bebe Tudor!!!
va servesc cu o felie de tort cu crema de caramel, invelit in frisca si ornat cu fructe de padure! arata delicios, dar bebe doarme si il asteptam ca sa-l putem taia si face si noi pozite de la o luna. iar sampania este la rece!!!
pofta buna!!!!
ps: o sa pun poze zilele astea dupa ce il sculam si il serbam!
si urez si eu La Muulti ani sarbatoritilor de azi !!!! Multe lunite fericite.
va pupam pe toti!!!!
Duminica frumoasa in continuare.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
nafi spune:
LA MUULTI ANI MICUTILOR IEPURICI CE IMPLINESC AZI UNA SAU DOUA LUNITE!
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
CoriMami spune:
Evrika!!
Ne-am crestinat fetita!
Intru scurt (ca am o durere de picioare de la tocurile de 10 cm pe care am stat) sa va spun ca sunt fericita, ca ea a fost ff cuminte si iubita de toata lumea si Botezul a fost minunat.
Va pup, ma duc sa o hranesc si revin maine!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
ellanik spune:
Dayanara mie deja imi da sotul sectro interzis la Kiabi ca am sarit calu'.Asa zice el.
Kossir pfff!Nasol cu mirosul de mucegai...cunosc...le spal de cate 2-3 ori ca sa iasa .Off!Si eu am umezeala pe hol ca stau la etj 4 si m-a plouat iarna asta cand s-a topit zapada aia multa.
Andra nu-s furnicuta.Pur si simplu nu am incotro ca asa tare mi-ar placea sa stau ca o putoare ordinara.....dar....n-am eu noroc de asa ceva.
Cori botezasi Petala?Sa va fie de bine.
Pup si eu sarbatoritii de azi si din aceasta perioada.
Maimutica mea e in patut si doarme dar ....geme.Si noi pe langa patut ne hlizim ca niste capre bete de cum face.Oricum ne -a facut asta miku'de kko pe amandoi in sensul ca stam si in cap si in posterior daca asta il face fericit.Cel ptuin uriasul de tati e prea tare cand se scalambaie.Mai nou pe mine ma gratuleaza pitiku cu cate un partz.Si rade!!!!!Rade frate!!!Nu degeaba am fost eu toata sarcina o ranjita ca si el arata gingiile de numa numa.
Tzucaturi!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Am pus si un filmulet la semnatura .Aviz candidatelor la rolul de nora .Hihihi!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
andira spune:
Ella - ti-am vazut piticul vorbaret!
Mi se pare mie sau e tati intreg? Si ce fata sugubeata are in poza....
Zici ca astepti candidaturi? E o idee...
PS. Am vazut acum pozele de la nunta. Nunca en mi vida nu mi te imaginam blonda, sa mor... nu stiu de ce puteam sa jur ca esti bruneta...
Ma duc la culcare, langa nr 3.
Nr 1 si 2 sunt cazute la datorie de mult.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
bordeancavio spune:
ca sa ne laudam si noi ca am facut o luna, am pus la semnatura poze cu tortul si inca cateva poze mai recente.
doar ca bebe nu e deloc cuminte, are reprize de plans de cateva ore de la colici, probablil, oricum ne innebuneste pe toti de cap, nu tace cu nimic, nici in brate, nici titi, nici suzi, of... greu mai e acum la inceput. uneori are un plans asa, isteric, se inroseste de nu mai stiu ce sa-i fac. nimeni nu il poate calma. si se enerveaza si el, oboseste, nu poate dormi.....
va pupam pe toate fetele si pe bebei. e asa frumos afara. vrem sa iesim si noi cand se mai calmeaza iepurasul prin parc. acum abia a adormit un pic dupa ce a plans de la 5 dim, iar eu sunt chiauna de cap....
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
rmkristine spune:
La multi ani iepurasilor: Joy, Petru-Gabriel, Victor Andrei, Daniel!
Noi suntem tot bolnaviori, cu multi muci la care nu stiu cu ce le-as putea veni de hac! Si e asa de micutz, saracul si de chinuit! Am vazut ca spuneati ca e epidemie de poliomielita? Pai nu e toata lumea vaccinata?
andra_s spune:
neata!
cori sa va fie de bine increstinarea, asteptam pozici
ella ce vorbaret e georgica asta mic si frumos, nevoie mare, ptiu, sa nu fie de deochi
andira ce imi place cum le spui tu la printese, number 1, 2, 3 eu inca mai astept de la tine perle de-ale fetelor referitoare la nr 3
vio draga ia sa nu mai spui tu de tudor ca-i rau si tipa, ca eu am vazut un baietel cuminte si zambaret, eiii, iti dam nana ca jignesti frumusete de baiat aaa, si nu pot sa nu observ cat de happy esti, radiezi in poze
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!