Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 14
mi_bebelina spune:

LORELEI, GABRIEL si VLAD , sa aveti o copilarie frumoasa!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Danicris spune:
Buna dimineata, fete cucuiete. 
La multi ani, Lorelei, piscotzel dragalas de mandra mami Esme, sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti.

La multi ani, Gabriel, pui simpatic de mami Fecian, sa fii sanatos, norocos, sa ai parte numai de bucurii. 
Multa sanatate puiutilor bolnavi, Victoria si Eva. 
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
YLARI spune:
Buna dimineata!
La multi ani LORELEI!
La multi ani GABRIEL!!!
Azi noapte chinuiala maxima, 39.4 pe la unu noaptea, la 30 min dupa panadol, va dati seama ca eram in panica, nu puteam sa-i dau altceva ca ii dadusem, asa ca hot line-ul ne-a recomandat dusurile caldute. Slava Domnului a scazut temperatura si pana de dimineata la 8 nici n-a mai urcat. Era 37.8. Acum sa vedem, ea e ok, se joaca, a papat... deci nu stiu de la ce o fi. Vorba aceea, un virus poate.
Multumim ptr urarile de sanatate, va pup.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
jozsaerika spune:
LA MULTI ANI VICTORIA!!! SA FII SANATOASA, IUBITA SI NOROCOASA 

LA MULTI ANI LORELEI!!! SA FII SANATOASA, IUBITA SI NOROCOASA 

DESIREE daca face la olita Victoria toarna intr-un pahar transparent urina si uita-te in lumina la ea ea trebuie sa fie limpede.Va dorim insanatosire cat mai rapida
.
Lori FELICITARI si SARCINA USOARA !!!
.Ce surpriza placuta 
din pacate tura 2 de tort fluture a cam iesit nasol...dar e greseala mea efectiv
...am facut mai mare tortul sa imi ajunga la 2 ture de musafiri si l-am taiat in 3 si nu prea a stat stabil + ca am facut ganache de cioco alba si am pus prea putina gelatina astfel ornamentele au alunecat impreuna cu ganacheul ![]()
va pup
Erika
mihaser spune:
Salut!
Lorelai! Sa cresti o printesa mare si frumoasa! 
pufarinul Gabriel! Sa cresti mare si voinic! 
Vlad! Sa cresti mare!
Desi sanatate lui prichi a ta! Si Eli a facut ieri un pic de febra, dar slava Domnului ca i-a trecut...vreau neaparat sa vad ce e...eu sunt convinsa ca e un streptococ/stafilococ ceva...O sa-i fac si exudat nazal si faringian...trebuie sa mai astept un pic...a luat antibiotice de curand! 
ylari ce fain e team buildingul...si sotul are in fiecare luna mai...de obicei merg la rafting pe cheile nerei.
laurita important e ca ai 2 minuni frumoase ca Mirci si Ilincuta...o sa ai si o silueta de invidiat peste cateva luni! 
Va pup!
MsBB spune:

LA MULTIIIIIIII ANI : LORELEI, GABRIEL si VLAD 

. Dragi copii, va doresc o viata frumoasa, implinita, sa fiti sanatosi si voiosi, iubiti si rasfatati! Mamicilor le ofer din inima 

si
. Distractie placuta astazi 
Uf, multa sanatate Evei
! Sper ca Victoria si Eva sunt deja mai bine, in forma
. Alungati febra fetelor, da? 
Cateva poze de ieri pt doritori ![]()
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Luminel spune:
Lorelei!
Gabriel!
Vlad!
La multi ani! Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si norocosi!
MsBB, multumim pentru poze
sa va fie de bine! super petrecerea! frumosi copiii! aratos tortul! ce toaleta frumoasa a avut Andra! iar Teo, e o dulce!
Eva bolnavioara...sper ca nu mai are febra...
Desiree, te cred in legatura cu urgenta...ma gandeam numai sa nu mai stai asa in incertitudinea asta, ca nu stii de la ce face febra...tu stii mai bine...
Insanatosire grabnica!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
aelita spune:
Multumesc mult pt urari !!!!
le urez si eu La multi ani copilasilor nascuti in aceeasi zi cu Andres:
ADAM, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA, DELIA, KEVIN!!!! 
si celor de azi,La multi ani,
LORELEI, GABRIEL, VLAD !!!
27+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
am asa o dezamagire...
din Ro nu m-a sunat nimeni de ziua lui Andres,nici mama,nici tata,nici vreun sms..doar cei din partea sotului.
de aici m-au sunat verisoare,au venit familia mea si a lui de aici.bine,frate-meu a intrebat cu o zi inainte cand e ziua lui Andres,si a avut noroc ca a nimerit.
nasha a uitat,nashul a uitat.
nasha si-a amintit in ziua respectiva ca i-a sunat alarma pe telefon,asa ca nu a venit la masa ca a fugit sa ia cadou,apoi a zis ca ramane sa manance afara ca nu mai vine ...ca vine dupa masa..a stat o ora ca se grabea sa se duca la un masaj.cat am apucat sa tai tortul.
nashul venise cu o zi inainte din intamplare,pe la noi,si la plecare,la usa,i-a zis sotul ca maine e ziua lui Andres...l-a pupat si ne-a sunat si a doua zi.
de obicei noi organizam cu ei impreuna zilele copiilor,cu tam tam,ca ei se implicau mai mult ca mine,comandau ei tortul ,veneau cu baloane,se pregateau...
anul asta ne-au uitat complet..
am adunat o serie de dezamagiri asa de la mama,tata,nasa si am o stare asa ca si cand sunt tradata din dragoste
.Dar imi trece in cateva zile,sunt eu mai sensibiloasa acum,dar imi revin ca de obicei imi spun ca nu e nimeni obligat sa imi sune mie copiii,mai ales daca fac multi si lumea uita cati ani au 
si poate ar fi bine sa mai uit si eu zile de nastere,ca eu sunt ca ceasul !
27+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
MsBB spune:
, deci am un nou tel in viatza
, sa ajung la 1000 de mesaje
poate primesc si io un cico ceva
, macar o bulina din aia in chept daca la gradi n-am luat macar acu la batranete sa adun cateva ![]()
Verific si noul ticker
,da? A plecat mandra mea spre 3 anisori
. Ce fata MARE AMMMM ![]()
Aelita
, hai mami, nu fi supi
. Ia da-mi un PM sa vezi cum "curge" urarea
.
Io, cu rusine
, recunosc ca fac parte din categoria celor care nu stiu pe ce lume traiesc.
De ex : zilele trecute m-am dus la sala fara papuci. Am plecat cu coada intre picioare inapoi. A 2-a zi mi-am uitat pantaloni de trenning
dar
aveam 2 tricouri. Puteam sa improvizez, cred
. In alta zi mi-am uitat cheile, alta data telefonul si trebuia sa vb cu omu' sa vina sa ma ia de la sala. I-am anuntat pe cei de la sala ca intr-o buna zi vor vedea un rucsac intrand pe usa intreband de mine
.
Io cred ca am suferit o modificare "jenetica" Am
olea de "jena" de barbat - is genul care se intoarce cu spatele si adorme dupa
si niciodata nu retin zile de nastere
, aniversari, zile onomastice - NIK, NADA, NIENTE ![]()
Luminel
senchiu ca ne-ai admirat
. N-am f multe poze bune, ca sa zic asa, ba imi apar baloane in cadru, ba cate un deget, ba un smoc de par ... ba propriu desthi
...Dar esentialul e ca ne-am distrat! 
E cam liniste aici - asa ca presupun ca profitati de weekend-ul prelungit - va doresc zile insorite si distractie placuta!
Noi asteptam sa se trezeasca Andra si mergem la party-ul nr.2 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

noastra!