Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lumi, sincer mie de urgenta mi-e groaza! In primul rand, o sa stam 5-6-7 ore acolo si apoi mi-e teama ca o sa contacteze si altceva de pe acolo si o aduc mai bolnava decat am dus-o.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Desiree revin cu riscul de a deveni plictisitoare...cred ca totusi o urocultura ar fi necesara...Ilinca atunci cand a avut infectie urinara nu avea niciun simptom, in afara de febra ridicata cateva zile la rand... Sanatate!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 26+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Desiree revin cu riscul de a deveni plictisitoare...cred ca totusi o urocultura ar fi necesara...Ilinca atunci cand a avut infectie urinara nu avea niciun simptom, in afara de febra ridicata cateva zile la rand... Sanatate!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 26+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Nu esti deloc plictisitaore dar spune-mi, te rog, pipi Ilincai miroasea diferit? Ca al Victoriei e exact la fel...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree te inteleg cu urgenta, noi am fost si am stat 6 ore si bineinteles ca am plecat cum am venit, fara nimic, cu raspunsul tylenol-virus- asteptati sa treaca. La voi nu sunt clinici pediatrice sans rendez-vous? Noi acolo am mers pana la urma si am gasit un doctor bun care ne-a scapat de pneumonie si otita.
La clinicile astea e primul venit primul servit deci stai mai putin decat la urgenta unde ti se da un cod in fuctie de cat e de grava boala. Noua ne-a dat ultimul cod, bineinteles pentru ca tocmai ii dadusem advilul si ii scazuse putin febra si era foarte vioi.
EU una nu ma bazez pe cat e de vioi, asa era si al meu, exact acelasi copil, numai nopatea cand facea peste 40 se molesea tot, in rest in timpul zilei, cand ii scadea febra era in forma, dar asa sunt copii, nu conteaza cat de bolnavi, ei vor mereu sa se joace. Deci vioi, jucaus si cu plamanul in pioneze si mai avea si otita.
De asta iti zic, poate mai bine mergi la o clinica din asta, unde stai mai putin si le zici ca face febra de atatea zile si ca te-ai saturat sa hranesti copilul cu tylenol, si ca vrei neaparat analize.
Eu data viitoare asa fac, ma duc direct la analize, de urina mai ales, sa stau eu linistita ca nu e infectie. La infectie urinara nu miroase urina diferit.
Noi dupa episodul de asta iarna am schimbat pediatrul, la doctorul asta care l-am gasit la clinica fara rendez-vous platim 400 de dolari pe an insa la orice ora il putem suna, ii putem da e-mail, aranjeaza un rendez-vous de urgenta oricand.
pupici sarbatoritei!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

A, si mai voiam sa-ti zic ca si nepotica mea a avut luni de zile febra in mod inexplicabil, ea e in Romania, au dus-o la toti doctorii posibili si imposibili, i-au facut toate analizele (daca au controlat-o si pentru HIV) si tot nu i-au dat de capat. A stat in spital saptamani cu tot felul de antibiotice de toate felurile. Nimeni nu stia ce are, cica un virus mai ciudat. In afara de febra foarte mare, care venea si trecea, alte simptome nu avea. Si dintr-o data i-a trecut pur si simplu, dupa vreo 2 luni de cosmar. Asta s-a intamplat cand avea un an, acuma are 4 ani aproape si maica-sa tot se trezeste in fiecare noapte si o controleaza de febra. Eram cu totii terminati in perioada aceea dar iata ca a trecut cu bine.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Deci, ultimele stiri#536; la ora 8 Eva avea 39,3 in funduletz....... Am dat 6ml nurofen, peste 30 min scazuse la 38,7 De la ce habar n-am. N-are decat vesnicii muci (de cand a inceput gradi aproape ca nu i-au trecut) Mi-a zis hot line-ul sa bag si novocalmin ca nu a scazut suficient. Am bagat dar dupa 12 minute a facut un mic kk si mi-e teama sa nu-l fi scos, desi nici urma de supozitor. Ce o fi? Cred ca o raceala, ceva... In gat nu are nimic ca tocmai a papat o felie de paine prajita cu unt, deci nu o doare gatul, asta e clar. Bine ca si-a revenit ca era apatica rau, de fapt asta m-a si facut sa iau temperatura. Afara a fost ok s-a jucat, s-a catzarat pe toate alea, a stat pe bicicleta, apoi la intoarcere am luat-o pe faleza lacului, a fost super ok.

Desiree of ce povestesti tu si de nepotica, bine ca a trecut... of...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Desiree la Ilinca nu avea nici un un miros pipi, nimic nelinistitor in afara d efebra...dr noastra pediatra mi-a zis ca in cazuri din astea misterioase se recomanda analiza urinei ca altceva nu prea poate fi...si la Ilinca s-a potrivit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Nu voiam sa treaca ziua si sa nu urez ADAM , ANDRES, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA , DELIA , KEVIN sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie minunata!

De asemenea vreau sa felicit proaspata viitoare mamica Lorich, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o nastere usoara si o nastere si mai usoara!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

tocmai am terminat petrecerea, ne biberonam si ne pregatim de

Mi-am dat seama ca in fuga dimineata am uitat sa le urez si eu LA MULTI ANI m&m nascuti astazi
Asa ca... bag rpd urari pana-n 12 ....
LA MULTI ANI Victoria Isabela , mami si Felicitari pt comoara!
LA MULTI ANI Stefana Eduarda , mami si Felicitari pt comoara!
LA MULTI ANI Delia , mami si Felicitari pt comoara!
LA MULTI ANI Andres , mami si Felicitari pt comoara!
LA MULTI ANI Adam , mami si Felicitari pt comoara!
LA MULTI ANI Kevin , mami si Felicitari pt comoara!

Va si va urez NOAPTE BUNA!

Edit - acum am citit un pic si am vazut ca inca mai face febra Victoria . Multa sanatate, pui! Desiree sper sa-i dati de cap curand!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

mi_bebelina, MSBB, va multumim.

Ylari, imi pare tare rau ca si Eva e cu febra

Acum seara a inceput iar febra, 38.1 si i-am dat ADvil imediat. Acum e ok, mergem la nanic si sa speram ca maine va fi o zi mai buna si cu multa sanatate pentru toti bebeii bolnaviori.

LA MULTI ANI!
LORELEI
GABRIEL
VLAD

_

Mergi la inceput