Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 12
YLARI spune:
Lumi, varza calita. Am facut-o intr-o tava (ca la restaurante) a iesit 

Rochia... inca nu m-am hotarat daca va fi cea neagra cu auriu sau una mov (dar pantofii nu sunt mov, sunt bleu, asa ptr jeanshi) care e tricotata, mi-e sa nu imi fie frig, eu tare sunt friguroasa. Deja am bagat in bagaj pijamaua de Ally McBeal
Moartea pasiunii, eu sunt ![]()
![]()
![]()
Puturosii mei sunt in pat, eu nu pot dormi ca sforaie de duduie peretii, asa ca o sa bag checurile, cum am zis si o sa ma uit la totul despre s e x, seria a 3-a ![]()
Va pup.
Lumi cu analizele nu stiu ce sa zic, of, of. Posibil sa fi fost dupa o mica raceala, muci, ceva, cand ai recoltat?
Acum mi-a mai cashunat pe ceva, vreau sa imi iau patine si role, sunt cu capu. Abia astept, dar la anul ar fi devreme sa incerce si Eva role? Cine stie?
Vreau sa ii cumpar o minge ptr sarit, vineri cand am ajuns la gradi sa o luam, erau in curte si fi-mea calarea la greu o minge de-asta. Mi-a placut foarte mult cand i-am vazut, copilasii se simteau extraordinar, educatoarea si ingrijitoarea erau cu okii pe ei, dar era o voie buna si o atmosfera relaxata acolo, nevoie mare. Sunt tare linistita de cand cu gradinita. Credeam ca imi va fi mai greu... imi e dor de Eva, toata ziua ma gandesc la ea, dar am o liniste in suflet, asa, au reusit sa imi castige increderea.
Adriana, ramasesem datoare cu un raspuns (referitor la trampolina) asa este, ai dreptate, se pot intampla accidente, nu am vrut sa o sperii pe Laurita... sper ca nu am deranjat cu comentariul dar mi s-a parut important sa spun ce stiu despre asta. 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
Va multumim pentru urari si uram si noi LA MULTI ANI Stefana Eduarda Delia Andres Adam Kevin si in special printesei mele Victoria.
Iar s-a trezit cu febra. 38.3... si dr. nu e acolo pana marti, am sunat ieri la 2:30, imediat ce a inceput iar febra. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Buna fetele
tuturor sarbatoritilor!! Victoria Isabela,
Stefana Eduarda, Delia, Andres, Adam, Kevin
Lorich
felicitari scumpa, sarcina si nastere usoare! Si eu ma intreb cum ne descurcam, dar uite ca se poate cumva...
Sanatosi sa fim!
MIhaser simplu de zis, greu de facut...la vara cu plimbari e mai usor, in casa numai la mancare mi-e gandul...si asta si fac mereu!
Lumi sper sa nu fie nimic serios cu analizele... nu stiu cum se interpreteaza...
Cristianei
Ylari nu a deranjat pe nimeni comentariul tau! eu sunt dornica sa aflu cat mai multe mereu
misto masca...distractie frumoasa!
Desiree, Sis sanatate multa puiutilor!
Ma duc sa incerc un nani. Bogdan l-a dus sa-l culce pe Mirci uc o plimbare cu masina. Slava Domnului ca sta in scaunul de masina...de cand i-am spus ca vine politistul si-i ia banii daca nu are centura...
cand vrea sa iasa din centura spune singur "si ia banii??""da mami, iti ia banii politistul si nu mai avem de bomboane!" ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Doloress spune:
La multi ani, sa fiti fericiti si iubiti, sa cresteti mari si sanatosi!
Delia
Stefana Eduarda
Victoria Isabella
si
Adam
Andres
Kevin

Doloress spune:
Desiree imi pare rau ca a revenit febra!
Stiu cat e de complicat aici din pacate. Noi am avut pneumonie si otita, avea si simptome de gripa. SI abia dupa 2 saptamani de chin cu febra peste 40 s-au hotarat sa ne trimita la raze la plaman si la analiza de urina. Nici n-am mai ajuns cu urina, ca la raze i-au vazut pneumonia.
Deci eu zic sa mergi la doctor si sa exagerezi, sa zici ca face febra de peste 2 saptamani, numai asa te iau oleaca in serios Din pacate aici fara trimitere nu poti face analize. Si trimiterea aia nu o dau nici sa-i pici cu ceara. 
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Desiree imi pare rau ca a revenit febra! Stiu cat e de complicat aici din pacate. Noi am avut pneumonie si otita, avea si simptome de gripa. SI abia dupa 2 saptamani de chin cu febra peste 40 s-au hotarat sa ne trimita la raze la plaman si la analiza de urina. Nici n-am mai ajuns cu urina, ca la raze i-au vazut pneumonia. Deci eu zic sa mergi la doctor si sa exagerezi, sa zici ca face febra de peste 2 saptamani, numai asa te iau oleaca in serios Din pacate aici fara trimitere nu poti face analize. Si trimiterea aia nu o dau nici sa-i pici cu ceara. ![]() Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Doamne, dar de ce fetelor e sistemul asa de complicat acolo? Nu inteleg........
Desiree, da, iubita tare rau imi pare de temperatura. Of... Dar in rest e ok, papa, se joaca? Scade daca dai antitermice?
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
| citat din mesajul lui YLARI (dar pantofii nu sunt mov, sunt bleu, asa ptr jeanshi) |
eu i-am vazut mov

| citat din mesajul lui YLARI Lumi cu analizele nu stiu ce sa zic, of, of. Posibil sa fi fost dupa o mica raceala, muci, ceva, cand ai recoltat? |
nu a fost deloc racita...nu e foarte scazuta valoarea: 3.92 fata de normal 4.00-10.5 . Am incercat sa ma lamuresc pe internet, dar n-am inteles mare lucru
...s-ar intelege ca are sistemul imunitar un pic compromis, dar ea dimpotriva e rezistenta la infectii. se poate sa fie si de la faptul ca e un pic alergica, ma mai gandesc...o sa vad vineri.| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Vreau sa ii cumpar o minge ptr sarit, vineri cand am ajuns la gradi sa o luam, erau in curte si fi-mea calarea la greu o minge de-asta. Mi-a placut foarte mult cand i-am vazut, copilasii se simteau extraordinar, educatoarea si ingrijitoarea erau cu okii pe ei, dar era o voie buna si o atmosfera relaxata acolo, nevoie mare. Sunt tare linistita de cand cu gradinita. Credeam ca imi va fi mai greu... imi e dor de Eva, toata ziua ma gandesc la ea, dar am o liniste in suflet, asa, au reusit sa imi castige increderea. YLARI EVA mea ticker POZE |
ma bucur pentru tine! e mare lucru...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Slava Domnului ca sta in scaunul de masina...de cand i-am spus ca vine politistul si-i ia banii daca nu are centura... Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
ce dragut!!!
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Va multumim pentru urari si uram si noi LA MULTI ANI Stefana Eduarda Delia Andres Adam Kevin si in special printesei mele Victoria. Iar s-a trezit cu febra. 38.3... si dr. nu e acolo pana marti, am sunat ieri la 2:30, imediat ce a inceput iar febra. ![]() _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
multa sanatate! dar chiar nu se poate sa mergi la un doctor, la urgenta, undeva?!?!? totusi are cateva zile bune de febra...
Victoria_mami spune:
Buna, fetelor! Deci, avem febra de miercurea trecuta, deci de 10 zile. La inceput a fost doar noaptea, acum e doar ziua
Ii scade imediat ce ii dau antitermice si e ok vreo 24 de ore. In rest se joaca, papa, e vioaie si vesela, dar cand are febra (jumatatea aia de ora pana isi face antitermicul efect) vrea numai in brate, lipita de mine, cu obrajorul ei lipit de obrajul meu. Si cum simt ca incepe sa scada febra, imediat vrea jos, vrea sa se joace, pot sa zic ca papa mai bine decat inainte! In afara de febra nici un alt simptom, nu curge nasul (decat daca plange, normal), pipi nu miroase, de ureche nu se atinge (adica, nu se scarpina, nu se trage, deci nu cred sa fie nimic la urechi, nu cred sa fie infectie urinara, cum am spus papa si bea, deci nu e nici gatul...
ce e, fetelor? Ca pe mine deja ma capiaza febra asta!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!