Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Of Desiree, nu stiu ce sa spun de febra asta... Da Doamne sa nu mai faca. Ii dai ceva, nu? Of ce aiurea si sa revina exact dupa ce ati fost la doctor.............. Nu poti sa il suni sa iti dea un sfat, ceva? Pup lipicioasa mica! Sunt cu gandul la voi.
Lorich o sa fie bine, o sa va ajute Dumnezeu! Iar tu esti minunata cu siguranta te vei descurca. Of cat imi mai doresc si eu... Doamne ajuta-ne... mai da-ne si noua un bebe scump si sanatos...
Of Eva iar a fost cu verdele in sus azi (adica agitata) Din pacate m-a enervat la culme ca am prins-o rozand la un creion de-ala cerat (bine, scrie pe el ca e non toxic) a si scuipat dupa ce am prins-o deci nu a inghitit prea mult... dar ma enerveaza ca nu e prima oara si am certat-o, ooooffff, daca n-a plans pana am culcat-o, ma simt ca naiba.
La servici n-am avut o zi prea buna, cu o raportare de un kilometru la care am butonat toata ziua ca o incepusem gresit (m-am mai dus si cu o ora mai devreme la sv) asa ca sunt prastie cu nervii. Iar m-au enervat si cotzofenele din echipa mea, iar am dat cu ele de peretzi...
Revin
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
MsBB spune:
ce-mi vad ochii? O
!!!! 

FELICITARI, Lori!!!!! Sa ai parte de o sarcina usoara, frumoasa si un
sanatos, papacios si frumos! Ori zicem da Doamne coditze?
Sa-i faci pereche cozanacelului
. Ma bucur extrem de mult pt voi!!!

Victoria! Ce o fi cu ea mititica? Multa santate!!!!
Si, Desireee
cred ca cei 2 au nevoie de un dush rece, sa se trezeasca la realitate! Ideal pana vine
!
Elenuca, draga mea
, iti urez si tie LA MULTI ANI pt ieri
! Greseala mea ![]()
Micaela - velcam!
Esti o fericita ca Daria s-a acomodat asa de bine la gradi. Imi fac mii si mii de ganduri cum va si la noi in toamna! 
Aelita, sper ca astazi vei fi mai bine 
MULTUMIM MULT PENTRU URARI
, SUNTETI NISTE DRAGUTZE
Sunt pe fuga, mi-ar place sa va raspund fiecareia dar ...trebuie sa fug
.
Va
si va doresc un weekend placut! Noi ne pregatim de petrecerea de diseara! 
Edit sa va zic una tare cu Andra
. A descoperit "usca" si e jale mare cu ea
. Fuge si se ascunde si urla din toti rarunchi. Aseara am vazut una si-i zic omului "oare daca vede Andra ce este pe tavan, ce zice?" la care el
" ce sa vada? musca?"
la care Andra " nuuuuuuu uscaaaaaaa, nuuuuuuuu
" Sper sa-i treaca pana la vara ca altfel nu o mai vad la ochi pe Andra 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Danicris spune:
Buna dimineata, mamici dragi. 
La multi ani, Andres, pui scump si dragalas de mamica frumoasa Aelita, sa fii sanatos, norocos, sa ai parte numai de bucurii. 
La multi ani, Victoria, pui frumos de mamica mandra Desiree, sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita.

Va imbratisez si va doresc un sfarsit de saptamana minunat. 
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
piggy spune:
Lori felicitari pentru sarcina, iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos!
Desiree si eu am patit ceva asemanator cu Ilinca si avea o puternica infectie urinara cu e-coli. Am descoperit-o in urma analizeleor sumar urina, urocultura si inca un test de urina (oricum daca e apare in urocultura). Cand avea 10 luni a mai avut febra inexplicabila si mare dar doar 3-4 zile si apoi i-a aparut o eruptie de bubite - era roseola. Sanatate multa!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
26+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Luminel spune:
wow, cati sarbatoriti avem azi!!!

Victoria Isabela
Stefana Eduarda
Delia
Andres
Adam
Kevin
Va urez sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si norocosi! Sa aveti viata senina si numai de bucurii plina! Si mamicilor, sa fie mandre de voi!
Multumim si noi pentru urarile de ieri
.
Desiree, imi pare tare rau de febra Victoriei...nu stiu ce sa te sfatuiesc...poate e ce-a zis Piggy...bubite nu i-au aparut? ca si Cris a avut roseola anul trecut si tot asa a debutat cu febra mare si brusca, fara alte simptome timp de 3 zile.
Despre Chelsea, ce sa zic...eu tot te admir...dar din ce povestesti tu, va fi cam greu de dat pe brazda...mi-e teama ca o sa te dezamageasca...dar macar esti tu cu inima impacata, si fata de daddy, ca ai incercat. Cu nasii tai, iarasi e complicat!!! Ma crezi ca chiar ma gandit ca se aseamana putin situatiile si e posibil ca nasul tau sa aiba oaresice resentimente?! stii, e o vorba: adevaratele probleme ori se rezolva de la sine, ori nu se rezolva deloc...are Dunezeu grija de toate!
MsBB, Andra are fobie de muste?!?! Cris cand vede o musca fuge dupa ea s-o prinda![]()
Simona, sanatate lui Mati!
Aelita, spor la renovat, sa terminati repede! sper ca azi te simti mai bine...sa-l sarbatoriti frumos pe Andres!
succes cu operatiunile "olita"...noi batem pasul pe loc
...sper la gradi s-o dezvete mai usor de pampers.
week-end insorit tuturor!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Buna fetelor frumoaselor!!!
LA MULTI ANI STEFANAAAA!!!!
LA MULTI ANI VICTORIAAAAA!!!
Doua printese scumpe, va pup dulce fetite frumoase, sa fiti sanatoase si fericite!!!!!
Celor doi cavaleri de asemenea
LA MULTI ANI ANDREEEEEES!!!!!!!!
LA MULTI ANI ADAAAAAM!!!!!
Pupiiiici si petrecere frumoasa tuturor!!!!
Si acum sa ma laud, sunt o harnica, am spalat, am facut piata, am facut mancare, ciorba de pui cu multe legume, varza cu aripioare la cuptor si cartofi noi la cuptor cu ceapa, marar mult si aripioare si piept de pui (astea sunt la cuptor) Pe dupa amiaza o sa fac si un pandispan, ceva... Mda...
Saptamana viitoare gata, plecam in teambuilding, joi dimineata. Joi seara va fi carnavalul
apoi vom avea a doua zi jocuri de echipa, cu urmariri prin padure, etc... abia astept. Atat ca imi e cam teama de drum.......... Si cica o sa urcam cu telecabina de la Busteni, ceea ce mie mi se pare de-a dreptul horror... Incerc sa ma pregatesc psihic. Sunt super stresata ca ramane fata numai cu Iuby... dar am sa le fac mancare si restul... sper sa se descurce si singurei. Of...
Socramiu e la tzara. I-am zis ca poate o aduce si pe soacramea sa stea cateva zile (ma gandeam la zilele cand lipsesc eu) dar a zis ca nu vrea sa vina ca a bagat o gramada de bani in pui si in ce a cultivat ea pe acolo. Bine, ar fi putut sa o roage pe sora-sa sa aiba grija, cum facea de obicei... dar cine stie, poate nu i-o fi chiar atat de dor de Eva cum zicea acum cateva saptamani. Sau poate s-o razbuna ca nu i-am trimis fata atunci... Dumnezeu stie, nici nu imi pasa!
Desiree, jos palaria ca ii ajuti pe copii, sper sa le vina mintea la cap. Dar ce naiba fac cu 2 DVD-uri?
Eu n-am nici macar unul... de cand vreau sa imi cumpar... si nu mai ajung, mereu e altceva mai important. Cat despre nasii tai... nu cred ca ceva ce faci tu ptr familia ta sa le faca lor rau. Ar fi si aiurea sa compare situatiile ptr ca nu sunt similare! Felicitari ptr cererea in casatorie. Care a fost raspunsul? Cand e marele eveniment? Ma bucur enorm ptr tine!
Pupici revin, sper..........
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
YLARI spune:
Fetelor, si uitasem sa va arat Masca venetiana
Sunt super curioasa cum o sa iasa carnavalul. Mi-am luat si evantai cu pene dar inca nu i-am facut poza.
Doamne ce preocupari am!!!!!!!!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
piggy spune:
La Multi Ani sarbatoritilor zilei de astazi:
Victoria Isabela
Stefana Eduarda
Delia
Andres
Adam
Kevin
La Multi Ani, cu intarziere, si celor ce poarta numele de Constatin sau Elena!
Ylari sexy masca ta
si harinca fata esti! La mine sotzul e cu masa in week-end...Azi avem macrou la gratar si cartofi noi la cuptor cu ceva sos (zice chef-ul). Eu nu astept decat sa dorm ca mor de somn...ma trezesc eu dupa mirosul de peste![]()
Laura ai idee daca e deschisa gradinitza Luni? M-am bucurat f mult cand am citit de acomodarea rapida a lui Mirci
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
26+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
mihaser spune:
Salut!
PATRICIA MAYA si TUDOR-ANDREI! Sa cresteti mari!
Tuturor Constantinilor si Elenelor!
ADAM; ANDRES; STEFANA EDUARDA; VICTORIA ISABELLA; DELIA si KEVIN sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si frumosi! 

Lori felicitari fara numar ptr samburel! 
Laurita ma intrebai cum am dat jos kg...nu mi-a fost greu...am mancat ce trebuie si cat trebuie! Am fost la sala...nu foarte des, dar...suficient
. Asa am ajuns la 54 acum...si vreau pana in august sa ajung la 52. Vara e mai usor sa scapi de kg...trebuie doar sa rezisti tentatiei de a papa multa inghetata ![]()
Va pup!
Luminel spune:
Ylari, ce harnica esti! bravo! varza cu aripioare la cuptor
...adica varza calita cu aripioare? sau salata de varza?
super masca!!! rochia cum o sa fie? mov ca si pantofii? si evantai cu pene!!! moama, venetiana adevarata!!! sa nu cumva sa nu pui poze sa te vedem!!!
Desiree, n-ai de ce sa te simti vinovata pentru casnicia nasilor...in niciun caz! problema e la ei...
Am luat rezultatul la analizele de sange ale fetei: toate valorile sunt normale in afara de limfocitele notate cu # care sunt scazute...vinerea viitoare ma duc la dr sa le citeasca.
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

noastra!