Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Luminel senchiu ca ne-ai admirat . N-am f multe poze bune, ca sa zic asa, ba imi apar baloane in cadru, ba cate un deget, ba un smoc de par ... ba propriu desthi ...Dar esentialul e ca ne-am distrat!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

cum sa nu admir asa o printesa
distractie placuta la party!

Citat:
citat din mesajul lui MsBB
I-am anuntat pe cei de la sala ca intr-o buna zi vor vedea un rucsac intrand pe usa intreband de mine

a fost mortala!!!! am izbucnit in ras...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetelor!
Aelita imi pare rau de dezamagiri. Asa am fost eu anul trecut... Important e sa fiti sanatosi... sa va iubiti... ceilalti sunt... ceilalti... intelegi? Important e sa va simtiti voi bine.

Eva a mai facut temperatura peste zi dar deh, peste zi e mai usor... Plus ca n-au fost valori mari. Sa vedem acum la noapte.
Am cumparat termometru de ureche, ca Eva saracuta urla cand trebuia sa ii bag termometrul in fund Si l-am convins pe Iuby sa cumparam. Stie cineva cum arata asta valorile? Adica atunci cand luam din fund stiu ca se scad 0.5, din ureke cum e? Sau arata valoarea exacta? Merci de raspuns.
Mda, acum are 38.1 si tocmai am dat nurofenul. La 12 cand ma scol sa-i dau Panadolul o sa iau temperatura iar si daca o fi mare bag si un novocalmin, sa o tina pana la 4 cand dam nurofenul. Eu am observat ca panadolul e cam apa de ploaie
Ce ma doare e ca nu vrea sa bea apa, lichide. Nu stiu cum sa o conving, credeti-ma ca nu sunt insistenta dar e pur si simplu Gica Contra zilele astea. Marti cred ca o sa stau acasa cu ea. Of si trebuie sa dau o situatie, sper sa nu fie nevoie sa stau acasa, sper sa nu mai faca temperatura maine deloc.
Va pup.

Si o noapte buna tuturor.

Jozsaerika imi pare rau de tort...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MSBB ce fetite frumoase am vazut Andra si Teodora.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aelita, mda, si eu am avut aceeasi dezamagire, ca singurele care m-au sunat a fost prietena mea si sora-mea. In rest, nimeni nimic, taica-meu nu a sunat, nu ca as fi crezut ca suna, dar ar fi fost frumos din partea lui, in fine, din Germania, macar varu-meu m-a anuntat din-ainte ca pleaca in ro sid nu ma va suna, dar matusa-mea si vara-mea nu au sunat.

YLARI, si eu tot din-ala de ureche am, de la Braun. Al meu cica arata exact temperatura, al tau nu stiu... nu scrie in carticica? Eva sa nu mai faca febra. Victoria dimineata a avut 37.8 si i-am dat urgent Advil si nu a facut toata ziua. Vad ca daca o 'prind' imediat nu creste.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nu pot sa ma culc, pana nu urez La multi ani sarbatoritilor zilei de 23 ,
Lorelei cea balaioara si cuminte
si
scufundacului olandez Gabriel

Sa fiti fericiti, iubiti, sa va aduca viata tot ce-i mai frumos!

MsBb am paralizat de ras la faza cu rucsacul, esti de belea! Am vazut niste poze superbe, mai fetitele astea ale voastre parca seamana, si-s frumoase rau, eu ca eu, dar Patrick a fost tare incantat, s-a suit pe scaun si a inceput sa pupe monitorul si tot striga Fille, fille! Desireesorry, stiu ca e promis , dar e mare gagicar baiatul asta al meu nu stiu ce sa ma fac cu el. Si in parc pupa toate fetele, ca fug de el saracele numai cand il vad. Astea mici ca el, ca astea mari sunt tare incantate

Aelita imi pare rau ! Si eu sunt ca tine, nu uit nici o data de nastere, am un site unde m-am inscris si imi trimite e-mail si cu 3 zile inainte si cu o zi inainte, apoi am calendare prin toata casa si in geanta, cu zilele fiecarui omulet. Eu asta fac in ianuarie, cumpar calendare si le completez. Chiar imi face mare placere. Acum insa multi oameni nu sunt asa, cum ar fi de exemplu cumnatii mei care dupa un an de la nunta se contraziceau cu mine, eu le ziceam ca s-au casatorit in aprilie, si ei ziceau ca in mai, s-au dus si au scos certificatul de casatorie si mi-au dat dreptate pana la urma, deci daca nici data nuntii tale n-o tii minte, nici dupa un an, e clar. Al meu barbat are noroc de mine ca ii aduc aminte dar uite frate-su are o nevasta ca el, asa ca ei uita de ziua parintilor, sa vezi ce suparare pe maica-sa, mi se pare la o adica si normal, insa asa e el, imposibil sa retina o data.

Ylari multa sanatate! Ala de ureche arata normal, numai ala de fundulet arata mai mult. Am uitat sa zic, ca am vazut pantofii si sunt tare frumosi, abia astept pozele, eu una nu as mai rezista pe asa tocuri, eram odata invatata, insa dupa nastere si dupa ce am luat cateva kile in plus de care nu reusesc sa scap nicicum, nu prea ma pot urca pe tocuri, ma dor genunchii, spatele, asa ca ma las pagubasa. La nunta mea insa am stat o noapte intreaga cocotata pe 13 cm, am mai si dansat intr-una, asta pentru ca mi-am luat barbat inalt, el are 1 m 86, eu 1 m 50, si nu voiam sa parem ridicoli, Deh, tanara si fara minte. In loc sa ma simt eu bine la nunta mea, am suferit ca un caine, aveam niste besici dimineata mai mari ca degetele. Acum m-ar durea fix in cot, mi-as lua cei mai comozi pantofi.

Eu sunt terminata, al meu sot lucreaza, asa ca eu sunt de jurna cu piticul zilele astea si cum e frumos afara (30 de grade!!), stam numai prin parcuri, m-am catarat prin toate cotloanele, si m-am dat in toate leaganele. M-am si bronzat ca tractoristul cu tricou. Sunt tare bucuroasa ca piticul sta cu sapca in cap, ba chiar plange daca i-o iau. Am gasit una finuta si moale asa, are si elastic care se prinde sub barbie, deci nu cade cand alearga ca musca fara cap la fotbal. Asa ca azi de dimineata am taiat-o la plimbarici, am venit sa facem un somn la amiaza si am plecat iar, de data asta cu tati, am mai intrat la 8 in casa. Stiti cum era piticul pe picioare? Negru ca abanosul Maine o luam de la capat.

Si la voi e liber maine? si la noi. Ce sarbatoriti? Noi sarbatorim pe regina Victoria. Pe printesa Victoria am sarbatorit-o ieri

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata,
Desiree, Doloress merci!
Desiree si eu cred ca arata normal temperatura.
Sunt bucuroasa ca e afebrila de la 12 noaptea. Dar mucii aia care se aud dar nu ies cu nimic sunt de belea, sforaie domnule de abia am adormit aseara, mai rau ca Iuby (si Iuby are deviatie de sept - deci va imaginati ce e pe mine noaptea). La 4 nu i-am mai dat nurofen - imi zisese de la hot line daca nu creste temperatura sa maresc perioada dintre antitermice. M-am trezit acum la 6 este tot fara febra, are 36 in ureche iar Iuby a zis sa o las sa doarma, sigur s-ar trezi de tot daca i-as da siropelul. Asa ca o sa i-l dau la 8. Azi o sa mergem sa o vada, au zis ca vor deschide un pic clinica ptr copiii care au avut probleme, o sa sun acum la 7 sa vedem ce si cum. Oricum eu banuiesc mucii aia ca fiind vinovati. Ideea e ca nu stiu ce sa fac maine, as sta acasa cu ea, joi si asa plec si sunt stresata, daca as lasa-o cu temperatura as fi si mai si... Voi ce ziceti?

Vad ca avem o sarbatorita, LA MULTI ANI DARIA MARIA!!!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita pui drag!

Doloress eu sunt inebunita dupa tocuri, dar intr-adevar de regula nu sunt atat de inalte, astia de i-am primit acum au si platforma, de-aia par uriase tocurile, dar sunt foarte comozi. La noi sunt Rusaliile, Doloress, de aia avem liber, halal liber la mine Sambata ca de obicei o gramada de treaba, dupa ce am zis ca am terminat-o m-a luat Eva cu febre si cu muci

MsBB esti tare amuzanta, m-ai facut sa rad, tare faza cu sala si cu ”jenele”

Desiree nu scrie nimic de valori dar cred ca le arata pe cele exacte.

Va pup.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata, poftiti

Noi ne-am intors ieri din week-end, eram ca sconcsii, dupa 3 zile de stat la curte, a si plouat, Vlad a fost innebunit sa stea prin baltoace si noroaie, l-am urcat in copac si a mancat cirese de la sursa, s-a jucat cu gaini, cocosi, pisici......in ciuda altor dezavantaje e totusi un privilegiu ca-l putem duce week-endurile la curte.

Cum am lipsit au tot aparut aniversati, La multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor ca n-am apucat vineri sa mai scriu.

LA multi ani dragi si scumpi copilasi: Andra, Roxana, Tudor Andrei, Andres, Victoria , Lorelei!! Sa fiti sanatosi, frumosi, fericiti, impliniti, norocosi!

Si m-am bucurat enorm sa vad vestea cea mare , LORICHHHHHHHHHHHHHHHHH, FELICITARI, DRAGA MEA, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI FRUMOS SI DESTEPT CA ROBERTEL! MA BUCUR TARE, TARE MULT!

Conspectez mai tarziu ca iar mi s-a facut somnic....va puuuuuup, pe unde iesiti azi cu bebeii fetelor?

ALI, mami de Vlady si 36+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Ali noi am fost ieri la gradina zoologica, dar singuri, B era la tara ca a murit bunicul lui. Asa ca am mers cu niste prieteni cu fetitza lor. Ne-a cam picurat si acum mi-e ca muceste Mirci mor daca face ceva. Vlad nu a racit deloc de cand e la cresa?
Azi B e de garda asa ca o astept pe mama sa putem iesi la pranz...
Aelita ce nasol ca au uitat ai tai din tara de ziua lui Andres!
Lorelei, Gbriel, Andra, Roxana, Tudor Andrei, Andres, Victoria sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunnata!
Ylari ooof, temperatura asta! Sanatate Evei, sper sa nu ne mai imbolnavim, sa vina odata vremea buna!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

hello, hello ce fac fetele? libere, libere?

Si eu sunt libera si ar trebui sa profit la maxim de ziua asta...de maine, a-ntarcat balaia, gata cu boieria...am emotii, mi se strange stomacul cand ma gandesc, mai ales ca incepe si fata gradi...Doamne ajuta!!!! mai ales sa nu inceapa cu racelile...

Ylari, ma bucu ca nu mai face Eva febra...nu mai face nu? sau am inteles iar gresit

Desiree, si pentru Victoria ma bucur...da Doamne sa fi invins amandoua virusul sau ce-o declansa febra!

Doloress, bravo voua pentru asa o zi dinamica! eu abia l-am facut pe tac'su sa iasa afara ieri cu Cris, si n-au stat decat o ora jumate...
din punctul asta de vedere e bine sa stai la tara...mi-aduc aminte ca scoteam fata afara la 8 si pana seara n-o mai bagam in casa decat la somnul de pranz.cand era mica si la pranz dormea afara in carut vara.
gagicarul

Si eu sunt genul care tine minte toate zilele de nastere...dar n-am pretentia sa fie toti ca mine.

zi frumoasa tuturor!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Daria-Maria de momMinodora! sa cresti mare, frumoasa si desteapta!
Puputi! si tot binele din lume!

Mergi la inceput