Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Bobitza a scapat adineauri un "maaa-maaa"
dadea sa planga..era cu ta'su..(a fost mai mult cu "a" cu caciulitza)
stiu ca e involuntar, dar mi s-a parut ca m-a strigat asa de frumos!!
mai ales ca in afara de G, nu prea a mai spus alte litere..

abia acum ma duc sa ma culc

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Braaa-vooo!!!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cris.mario...ce-ai facut mama??!!!
Tocmai ai facut public contul nostru secret de poze..

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Imi cer scuze, e vina mea, eu am vrut sa vad pozele. Si fara parola, degeaba...
Nu am nici cea mai mica intentie sa fac rau cuiva cu pozele si sper ca nu a deranjat pe cineva ca le-am vazut. Imi cer mii de scuze, respect dreptul la intimitate al fiecareia dintre voi. Eram doar curioasa...

Nu, nu, ai inteles gresit. Lorex vroia sa spuna ca nu trebuia pus pe forum username-ul. Nu este nicio pb ca ai vazut tu pozele, ci doar ca trebuia sa iti dea pe privat userul si parola. Pupici!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Eu sunt la program de calcat rufe. Ca ziua nu pot si pace. Nu am timp. Speram sa pot bicili si ceva azi, ca sa respect alea (-)3 kg/luna... Vise taica, vise! Eu ma bucur ca pot sa mananc rapid ceva la pranz si ca imi permit 2 pipi pe zi, fara urletele lui.

Dar ma bucur ca il pot scoate de 2 ori pe zi, am inceput sa mutam prima plimbare dupa masa cu suc de mar, de la 9-9:30(plus un mic somnic uneori).

Sa va dau exemplu de program. Dimineata ( ora 6) papica (mufat de papa si apoi de alint). Apoi (ora 9), rapid , apoi suc de mar+LM (mufat si in somnicul ala). Plimbare de pe la 10-10:30. E moment de , plati de rate, facturi sau prin parc. De obicei termin plimbarea cu el adormit si mai doarme in carut in casa (12 30). Acum e momentul sa rad si eu ceva de papa (un fel de mancare), sa si sa mai aranjez cate ceva prin casa. Apoi (14) LM si un mic (mufat evident). Pe la 17 vine tati, ora la care noi suntem aproape mufati (nu cu tzatza-n gura, dar aproape de nasul lui) si eu poate am prins un nani langa el. Mananc ceva cu tati. Urmeaza iar LM (17 30). Apoi plimbare prin parc sau pe langa casa, iar pana pe la 20:30-21. Intram, ciugulim sau nu o salata. Urmeaza baia (21:30) apoi LM . Acum e timpul meu libeeer !. Bag ceva exercitii sau teorie, depinde unde am ajuns (ca doar e sesiune, nu?), calc rufe, cu programare la 6-9 ore sa nu deranjez vecinii, alte chestii administrative... in voie... Peste noapte mai papa de 2 ori (un 1-2 si un 4). Doarme cu noi, noapte pe mine, ziua mufat la mine sau cu nasul intre tzitzi.

Si uite asa forumeala din cand in cand de cateva ori pe zi, ciuciu studiu. Dar joaca si gimnastica dimineata pana la sucul de mar, iubareala si pupaceli. La pranz (adica 14) iubareala inainte de somn, cu priviri ochi in ochi si alintari reciproce(am impresia ca incearca sa ma mangaie pe obraz, asa cum il mangai eu cand ii dau sa pape sau inainte de somn, pe cap), zambete si "igiii". Ma apuca de tricou si ma trage spre el, sau se agata bine de breteaua de la sutien, sa nu plec, poate. Mananca si naduseste. Cand se mai satura, isi apuca tzatza-n brate si adoarme asa. Pazind-o. Sau sa nu plec...Cand vine tati eu sunt pe locul 2, lui ii sunt adresate majoritatea privirilor si zambetelor. Dar nu sunt geloasa. E al meu, ptr giugiuleala, toata ziua .

DAR, vreau sa mai citesc o carte, in afara de retete ptr pitci (multam ptr carte, luata de pe mail), sa mai invat si eu si ziua...bla bla...si ma gandesc la mamicile cu 2-3 copii. Oare sunt eu cu capul? De nu am suficient timp? Nu ma organizez suficient? Mmmmm...

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Doamne ce m-am latzit pe aici...

V-am "tocat" destul azi... Dar asa simteam nevoia sa zic... Poate e chestie de organizare... Poate ma misc eu prea incet... Noroc de sot intelegator si alaturi de mine... si de voi care ascutati si sunteti aici...

Va si noapte buna!

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA, neata! WOW ce mami harnicuta am citit eu mai sus, bravo!Si mi se pare ca esti f energica! Care e secretul tau?

Haideti la o cafea aburinda, decafeinizata!!!!!! In dim asta eu o servesc rece ca am calduri.

Daniel s=a culcat la 9 aseara si s-a trezit la 6 sa pape, cam asta e programul lui. ....insa ziua nu prea doarme si e destul de obositor.

Sa aveeti o zi reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

neata! imi cer iertare ca ieri nu am mai avut timp sa intru dupa masa sa va pun la curent: am fost la urgenta la o dct recomandata de cineva si mia zis ca are enterocolita. incepuse sa faca kk des moale. si suntemn pe regim acu: mucilagiu de porez, smecta furazolidon, hidrasec si sumetrolim. ma facut de toata bafta ca iam inceput diversificarea ma intrebat ce medic de fam am si cand iam zis sa mirat si mia zis ca ce e tampita rau nu stie ca se incepe diversificare de la 6 luni?!! si eu acum ma dau cu capul de pereti ca nu vam ascultat parerile pe aici si iam inceput diversificarea cum mia zis dct de familie. sunt o mama proasta, nebuna si tampita ca am ascultat de dct. asta e!!!!!!!!!!!!!probabil de la supa a facut enterocolita. are un stomacel mai sensibil nu stiu ce sa zic. cert e ca acum o trage mititelul. dar ii multumesc lui DD ca nu a mai facut febra.
va multumesc ca mati ascultat si mati sfatuit cum ati putut mai bine. vb mai tarziu

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Eu sunt la program de calcat rufe. Ca ziua nu pot si pace. Nu am timp. Speram sa pot bicili si ceva azi, ca sa respect alea (-)3 kg/luna... Vise taica, vise! Eu ma bucur ca pot sa mananc rapid ceva la pranz si ca imi permit 2 pipi pe zi, fara urletele lui.

Dar ma bucur ca il pot scoate de 2 ori pe zi, am inceput sa mutam prima plimbare dupa masa cu suc de mar, de la 9-9:30(plus un mic somnic uneori).

Sa va dau exemplu de program. Dimineata ( ora 6) papica (mufat de papa si apoi de alint). Apoi (ora 9), rapid , apoi suc de mar+LM (mufat si in somnicul ala). Plimbare de pe la 10-10:30. E moment de , plati de rate, facturi sau prin parc. De obicei termin plimbarea cu el adormit si mai doarme in carut in casa (12 30). Acum e momentul sa rad si eu ceva de papa (un fel de mancare), sa si sa mai aranjez cate ceva prin casa. Apoi (14) LM si un mic (mufat evident). Pe la 17 vine tati, ora la care noi suntem aproape mufati (nu cu tzatza-n gura, dar aproape de nasul lui) si eu poate am prins un nani langa el. Mananc ceva cu tati. Urmeaza iar LM (17 30). Apoi plimbare prin parc sau pe langa casa, iar pana pe la 20:30-21. Intram, ciugulim sau nu o salata. Urmeaza baia (21:30) apoi LM . Acum e timpul meu libeeer !. Bag ceva exercitii sau teorie, depinde unde am ajuns (ca doar e sesiune, nu?), calc rufe, cu programare la 6-9 ore sa nu deranjez vecinii, alte chestii administrative... in voie... Peste noapte mai papa de 2 ori (un 1-2 si un 4). Doarme cu noi, noapte pe mine, ziua mufat la mine sau cu nasul intre tzitzi.

Si uite asa forumeala din cand in cand de cateva ori pe zi, ciuciu studiu. Dar joaca si gimnastica dimineata pana la sucul de mar, iubareala si pupaceli. La pranz (adica 14) iubareala inainte de somn, cu priviri ochi in ochi si alintari reciproce(am impresia ca incearca sa ma mangaie pe obraz, asa cum il mangai eu cand ii dau sa pape sau inainte de somn, pe cap), zambete si "igiii". Ma apuca de tricou si ma trage spre el, sau se agata bine de breteaua de la sutien, sa nu plec, poate. Mananca si naduseste. Cand se mai satura, isi apuca tzatza-n brate si adoarme asa. Pazind-o. Sau sa nu plec...Cand vine tati eu sunt pe locul 2, lui ii sunt adresate majoritatea privirilor si zambetelor. Dar nu sunt geloasa. E al meu, ptr giugiuleala, toata ziua .

DAR, vreau sa mai citesc o carte, in afara de retete ptr pitci (multam ptr carte, luata de pe mail), sa mai invat si eu si ziua...bla bla...si ma gandesc la mamicile cu 2-3 copii. Oare sunt eu cu capul? De nu am suficient timp? Nu ma organizez suficient? Mmmmm...

AMR 12 pan'la nunta

f fain programul. lasa, k la pensie ce o sa faci? cartzi, filme...timp pt tine bereket

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

neata! imi cer iertare ca ieri nu am mai avut timp sa intru dupa masa sa va pun la curent: am fost la urgenta la o dct recomandata de cineva si mia zis ca are enterocolita. incepuse sa faca kk des moale. si suntemn pe regim acu: mucilagiu de porez, smecta furazolidon, hidrasec si sumetrolim. ma facut de toata bafta ca iam inceput diversificarea ma intrebat ce medic de fam am si cand iam zis sa mirat si mia zis ca ce e tampita rau nu stie ca se incepe diversificare de la 6 luni?!! si eu acum ma dau cu capul de pereti ca nu vam ascultat parerile pe aici si iam inceput diversificarea cum mia zis dct de familie. sunt o mama proasta, nebuna si tampita ca am ascultat de dct. asta e!!!!!!!!!!!!!probabil de la supa a facut enterocolita. are un stomacel mai sensibil nu stiu ce sa zic. cert e ca acum o trage mititelul. dar ii multumesc lui DD ca nu a mai facut febra.
va multumesc ca mati ascultat si mati sfatuit cum ati putut mai bine. vb mai tarziu

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

NU esti o mama proasta. rolul medicilor asta e: sa dea sfaturi pertinente. unii o dau in bara, dar logic e sa ii ascultam, ca, deh, ei stiu teoria bine. nu e cazul sa te invinovatesti, mai ales ca sunt multi copii care incep diversificarea devreme (toata generatia noastra, nu?) si nu au nik. enterocolita putea fi provokata si de un virus...nu neaparat de supa, mai ales daca a facut febra . insa e ok daca amani diversificarea putin,rau nu ii face, mai ales daca ia in greutate ok.
sanatate puiului

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

ONITZA, multu de cafea, mi-am incalzit putina, ca vad ca vine iar toamna. si noi sambata mergem la mare. eh, macar aerosoli sa facem si sa vad gemanutzele. (LARISEL, daca esti pe receptie, vii in Constantza in week-end sau esti tot la tara?)

PUPICI

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multam de cofee onitza ... da' la mine cofeina tre' sa iegziste...
micki_mica imi place progr tau...... succes la invatat!
myky sanatate multa puiului!
cris d. mergi sambata la mare?distractie placuta si timp fain sa va dea DD,ca la mine numa' bacovia ar fi in elementul sau......mamaaaaaaaaaaaaa ce frig ii...
mie clar imi merge buhul prin vecini ca-s cu capul:luni l-am dus pe radu la germana,iar eu cu alex 2 ore ne-am plimbat prin ploaie,ca doar nu era sa stam in masina ; ieri l-am pus pe pispiric in marsupiu si am mers iar prin ploaie,ca aveam drum la farmacie si iar am stat vreo ora jum ; azi mergem la vaccin...tot prin ploaie......btw...lui fimiu ii place sa-i cant cand e in marsupiu,k altfel e nervos ...imaginati-va ce spectacol oferim noi 2...je a facut ieri plagiat dupa www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8M" target="_blank">singing in the rain

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput