Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
al3csa spune:
Eu ma lupt cu Mini sa pape .. Nu stiu mai fetelor ce sa-i mai fac. Loc mai este pt papa dar numai vrea. Stiu asta pt ca l-am incercat. I-am dat lapte a papat 60 ml .. si a inceput sa urle ca numai vrea. I-am facut suc si a papat 50 ml. Deci se poate. Dar nu stiu ce are. Se poate sa numai vrea lapte din asta??? Nici nu stiu. De abia astept de sapt viitoare sa-i bag cereale sa vedem ce se intampla. A ineput sa se trezeasca si des noaptea pt ca numai vrea sa pape asa de mult si normal ca nu ii ajunge. A ajuns sa pape mai mult noaptea decat ziua . Acum dupa baita a inceput sa planga i-am facut lapte a papat 20 ml .. am inceput sa plang. Mi l-a luat sotul si a reusit sa-i mai dea inca vreo 20 ml si atat. A adormit .. La 12 bineinteles ca va beli ochii . Inainte nu aveam probleme .. ajunsesem la 120 ml la o masa iar acum .. sufletu' .. Numai vrea si agata. Daca incerc sa-l fortez .. strange lapte in gurita si in scuipa cu bulbuci asa .. cateodata ma si stropeste . Mi-e frica sa nu i se micsoreze stomacul si sa numai poata sa pape mai mult pe viitor.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
lorex spune:
Bobitza a scapat adineauri un "maaa-maaa"
dadea sa planga..era cu ta'su..(a fost mai mult cu "a" cu caciulitza)
stiu ca e involuntar, dar mi s-a parut ca m-a strigat asa de frumos!!
mai ales ca in afara de G, nu prea a mai spus alte litere..
abia acum ma duc sa ma culc
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Eu ma lupt cu Mini sa pape .. Nu stiu mai fetelor ce sa-i mai fac. Loc mai este pt papa dar numai vrea. Stiu asta pt ca l-am incercat. I-am dat lapte a papat 60 ml .. si a inceput sa urle ca numai vrea. I-am facut suc si a papat 50 ml. Deci se poate. Dar nu stiu ce are. Se poate sa numai vrea lapte din asta??? Nici nu stiu. De abia astept de sapt viitoare sa-i bag cereale sa vedem ce se intampla. A ineput sa se trezeasca si des noaptea pt ca numai vrea sa pape asa de mult si normal ca nu ii ajunge. A ajuns sa pape mai mult noaptea decat ziua . Acum dupa baita a inceput sa planga i-am facut lapte a papat 20 ml .. am inceput sa plang. Mi l-a luat sotul si a reusit sa-i mai dea inca vreo 20 ml si atat. A adormit .. La 12 bineinteles ca va beli ochii . Inainte nu aveam probleme .. ajunsesem la 120 ml la o masa iar acum .. sufletu' .. Numai vrea si agata. Daca incerc sa-l fortez .. strange lapte in gurita si in scuipa cu bulbuci asa .. cateodata ma si stropeste . Mi-e frica sa nu i se micsoreze stomacul si sa numai poata sa pape mai mult pe viitor. |
nu cred ca trebuie sa-l fortezi...au perioade si perioade copii astia..
na, acu sa vad ce zic si fetele..
de ce nu il duci la un pediatru?
ce LP ii dai?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
al3csa spune:
citat din mesajul lui lorex Bobitza a scapat adineauri un "maaa-maaa" dadea sa planga..era cu ta'su..(a fost mai mult cu "a" cu caciulitza) stiu ca e involuntar, dar mi s-a parut ca m-a strigat asa de frumos!! mai ales ca in afara de G, nu prea a mai spus alte litere.. abia acum ma duc sa ma culc _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Mini ieri zicea alfabetul cu ta'su .. Ta'su zicea pana la D el zicea "eeeee" .. Si se mai incurca e .. In loc de b zicea u .. in loc de c zicea i dar merge .. usor usor . Da mi-a zis si mie tati ca o data a zis mama dar eu nu eram acasa
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
nu cred ca trebuie sa-l fortezi...au perioade si perioade copii astia.. na, acu sa vad ce zic si fetele.. de ce nu il duci la un pediatru? ce LP ii dai? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Da am fost si mi-a zis ca arata mai mult decat bine. Ca a luat in greutate f bine .. ca daca papa 670 ml pe zi e ok .. Dar eu m-am obijnuit cu el fomist . Acum i-a bagat ta'su bibe in somn si l-am pacalit a papat tot . Humana ii dau.
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
Yasmine spune:
Dragelor, am pus niste poze mai noi pe webshots.
Va pup.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
al3csa spune:
citat din mesajul lui Yasmine Dragelor, am pus niste poze mai noi pe webshots. Va pup. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Si atat??? Nu ne spui nimic despre voi??
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
Yasmine spune:
Si am uitat sa va spun, da sa nu dati cu rosii ca nu spun din rautate, dar Mara doarme toata noaptea cam de o saptamana, adica de la 10 seara pana dimineata la 8:30-9. M-a dat gata in prima seara, ca am stat de la 3 noaptea cu ochii pe ea sa se trezeasca, si nimic.
Avem 6400 gr si 62 cm.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
mandruta spune:
citat din mesajul lui lorex Cris.mario...ce-ai facut mama??!!! Tocmai ai facut public contul nostru secret de poze.. Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Imi cer scuze, e vina mea, eu am vrut sa vad pozele. Si fara parola, degeaba...
Nu am nici cea mai mica intentie sa fac rau cuiva cu pozele si sper ca nu a deranjat pe cineva ca le-am vazut. Imi cer mii de scuze, respect dreptul la intimitate al fiecareia dintre voi. Eram doar curioasa...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui al3csa Am mai pus niste pozici Care mai doreste sa ne vada de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Poze noi Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Frumos pisoi!
Si cand imi aduc aminte acum ceva luni in urma...
A crescut tare bine!
Felicitari mamico!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta