Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 3
Andre_lina spune:
salutari patriotice!
dupa doua nopti nedormite... din cauza unei indigestii... cu urlete si plansete... acum suntem mai bine si ma rog pt o noapte linistita.
i-am dat suc de morcov... prea mult, el a papat tot... si hop indigestia!
noroc cu debridatul ...
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
lorex spune:
Salutari si de la noi,
eu nu-s prea in apele mele...ma simt cam ...obosita cred...sunt putin ingrijorata ca am descoperit o zona amortita la degetul mare de la picior si nu inteleg de la ce...
..azi..
- am fost amandoua la miting...vorba vine miting...ca nu au fost prea multe mamici.
- m-am luptat cu lactatia (am papat mai mult si am baut ceai Humana - scuuuump...scump dom'le scump, teekanne era mai ieftin) si am simtit ca am avut ceva mai mult lapte.
- am facut modificari in dormitor: am dat patul la perete ca sa doarma bobitza in sigurantza lg mine (nu, nu am de gand s-o pun in patut mai mult decat prima parte a noptii, nu pot..)
- bobitza a dormit f mult azi...si cred ca e de vina ceaiul recomandat de mariucasara...dar nu spun sigur..
Chiar, Mariucasara, ceaiul ala de noapte de care spuneai tu...da, ala scump, da...() l-a regurgitat vreodata Sebi? Ca bobitza a regurgitat ceva maro si m-am speriat, singura chestie la care m-am gandit a fost ceaiul pe care-l bause cu vreo 15 min inainte...
si tot de la el cred ca a facut kk a doua oara azi si a tras parturi luuuungi.. Zic bine?
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
Cris.mario...ce-ai facut mama??!!!
Tocmai ai facut public contul nostru secret de poze..
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iudita16 Buna fetele, Nu va suparati pe mine ca scriu atat de rar, intru din cand in cand sa mai vad care-i admosfera pe aici dar nu apuc sa ma dezmeticesc bine ca intervine cate ceva... acum am trimis una din comorile mele la bunici si asa o sa mai am timp sa comunic cu voi. Am si o intrebare de "baraj"pentru voi: are vre-un bebe de pe aici hemangiom. Bb mic al meu are unul mic pe abdomen, am fost azi cu ea la Sp. Colentina de unde am plecat instant cand am vazut mizeria de acolo. Acum ne-am programat la Medicover, doc.Suciu - a auzit cineva de ea? sau imi puteti recomanda un dermatolog bun? multumesc mult si pe toate |
Si Iuria are unul mic lg pasarik...si pediatra mi-a zis ca e posibil sa mai cresca dar ca pana la 1 an trebuie sa se resoarba!
lorex spune:
Cris.D, magiunul de topoloveni e la promotie la Bila, e cu un leu mai ieftin
Larisel, Alexutza, eu deja am vazut 5 episoade din seria 4 de la Din.Tudorilor
Ayanna, pe ala cu timbrul lui basescu nu-l stiam...f tare
ai dreptate in ce mi-ai spus...azi mi-am revenit..
oricum daria face concurenta acerba papusilor din magazine, cred ca daca o pui in raft intre ele...vai vai ce coada s-ar face!
unde e plateea, ca vine sf lui mai si a promis ca mergem in vizita la tine
lorex spune:
vb singura...
nikole, vazut poze...f bine aratai...si irinuca ce dulcica si cumintica era, draga de ea! Sa creasca mare si sanatoasa!
ce sa mai zic...imi cad ochi-n gura...nu-mi place expresia asta...
si nu-mi place caracterul la semnatura mea...tre s acaut altul...
si nu-mi place ca vb singura...
...sau imi place...
ma duc sa ma culc..
al3csa spune:
citat din mesajul lui lorex Salutari si de la noi, eu nu-s prea in apele mele...ma simt cam ...obosita cred...sunt putin ingrijorata ca am descoperit o zona amortita la degetul mare de la picior si nu inteleg de la ce... ..azi.. - am fost amandoua la miting...vorba vine miting...ca nu au fost prea multe mamici. - m-am luptat cu lactatia (am papat mai mult si am baut ceai Humana - scuuuump...scump dom'le scump, teekanne era mai ieftin) si am simtit ca am avut ceva mai mult lapte. - am facut modificari in dormitor: am dat patul la perete ca sa doarma bobitza in sigurantza lg mine (nu, nu am de gand s-o pun in patut mai mult decat prima parte a noptii, nu pot..) - bobitza a dormit f mult azi...si cred ca e de vina ceaiul recomandat de mariucasara...dar nu spun sigur.. Chiar, Mariucasara, ceaiul ala de noapte de care spuneai tu...da, ala scump, da...() l-a regurgitat vreodata Sebi? Ca bobitza a regurgitat ceva maro si m-am speriat, singura chestie la care m-am gandit a fost ceaiul pe care-l bause cu vreo 15 min inainte... si tot de la el cred ca a facut kk a doua oara azi si a tras parturi luuuungi.. Zic bine? Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Ce ceai?? Vreau si eu
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
Am mai pus niste pozici Care mai doreste sa ne vada
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
lorex spune:
Ceai de noapte de la Humana
_
lorex spune:
citat din mesajul lui al3csa Am mai pus niste pozici Care mai doreste sa ne vada |
ce scumpel e! o sa-i fac si eu poze bobitzei dupa gat la taica-su!
_