Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 2
mandruta spune:
Sa va povestesc ceva legat de Rabdacol.
Eu sunt educatoare, lucrez de aproape 8 ani la gradinita. Practica am facut-o la gradinite si scoli de protocol, cu copii alesi pe spranceana (cuminti, destepti, ce mai!).
Cand m-am angajat, la o gradinita de cartier, mi-am dat seama ca lucrurile nu sunt chiar roz. Stiam ca nu am voie sa tip la ei, sa am grija ce si cum vorbesc, sa-i fac sa ma asculte, etc. Sufletu'! Nu ma baga nimeni in seama, eu ii rugam sa stea cuminti, ei alergau, sareau peste mese, urlau, eram invizibila. Nimerisem la o grupa pregatitoare "de adunati". Abia dupa cativa ani am reusit sa ma descurc cu copiii. Acum abia astept sa ma intorc la servici. Am lasat grupa mijlocie la mijlocul anului si vreau sa-i pregatesc pt. scoala. Mi-e dor de ei si stiu ca si lor de mine, pt. ca tinem legatura. Acum intelegeti de ce imi doresc sa ma intorc mai repede la servici? Acolo ma simt apreciata, iar copiii de varsta asta sunt sinceri si curati. Daca dai gres efectul e imediat.
Am vazut pozele cu voi. Sunteti superbe, iar copiii niste ingerasi!
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Sa va povestesc ceva legat de Rabdacol. Eu sunt educatoare, lucrez de aproape 8 ani la gradinita. Practica am facut-o la gradinite si scoli de protocol, cu copii alesi pe spranceana (cuminti, destepti, ce mai!). Cand m-am angajat, la o gradinita de cartier, mi-am dat seama ca lucrurile nu sunt chiar roz. Stiam ca nu am voie sa tip la ei, sa am grija ce si cum vorbesc, sa-i fac sa ma asculte, etc. Sufletu'! Nu ma baga nimeni in seama, eu ii rugam sa stea cuminti, ei alergau, sareau peste mese, urlau, eram invizibila. Nimerisem la o grupa pregatitoare "de adunati". Abia dupa cativa ani am reusit sa ma descurc cu copiii. Acum abia astept sa ma intorc la servici. Am lasat grupa mijlocie la mijlocul anului si vreau sa-i pregatesc pt. scoala. Mi-e dor de ei si stiu ca si lor de mine, pt. ca tinem legatura. Acum intelegeti de ce imi doresc sa ma intorc mai repede la servici? Acolo ma simt apreciata, iar copiii de varsta asta sunt sinceri si curati. Daca dai gres efectul e imediat. Am vazut pozele cu voi. Sunteti superbe, iar copiii niste ingerasi! |
Cred ca e greu sa fii educatoare, dar si frumos pe masura, nu-i asa?
Esti ca o a doua mamica acolo pentru ei...
Si griji si responsabilitati enorme...la urma urmei tii in mana fraiele viitorului lor, ca acolo puneti impreuna temelia. Te admir! Bravo!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
xela_07 spune:
oani - multumim mult de site-ul familyfun. Mi se pare ca as avea nevoie de 10 vieti sa fac tot ce mi-as dori cu/pentru ei
mariucasara - daca tu nu esti intr-o dispozitie prea buna atunci e normal ca devine mai dificil sa ai rabdarea de care ai avea nevoie. e f f normal, cu totii avem stari din astea. cred ca e suficient sa-i explici ca esti obosita/stresata si ai nevoie sa se poarte frumos. daca nu o va face macar o sa ai o scuza cand iti vei iesi din fire. o sa treaca, vei vedea .
la noi din fericire ptr Andreea eu devin mai irascibila seara cand o preia sotul daca mi se pare mie ca cedez nervos.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
Cristies - nu mai stiu cat a fost consultatia, deh ... au trecut 2 ani
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
A luat foarte bine in greutate Andrei. continuati tot asa. In legatura cu colacul, eu saptamana trecuta am fost la pediatru (neonato care s-a ocupat de el la maternitate) la control si i-am aratat pe ap foto inregistrare din cada. A zis ca nu cunostea sistemul dar ca nu are de ce sa-i faca rau. Si acum Arthur se intoarce singur de pe spate pe burta in cada si e o veselie pe el.... asa ca nu il privez de placerea asta. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Multumesc frumos de informatie!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
mandruta spune:
E frumos cand ma intalnesc pe strada cu copii pe care i-am avut la gradinita acum cativa ani, sunt cat mine de mari. Ma simt bine sa stiu ca i-am ajutat si eu putin sa ajunga unde sunt acum. Nu stiu vreunul sa nu fie bine. Si ma simt bine cand parintii de la grupa mea sunt multumiti, desi e tare greu sa multumesti atatia parinti. Am lucrat pana in luna a opta si unii ma pupau pe burta si spuneau sa vin cu bebe la gradinita si sa-i pun un leagan sus, deasupra patuturilor sa pot avea grija de el. Acum ne intalnim prin parc.
xela_07 spune:
nikole - cand eram insarcinata spunea ca are si ea un bebelus in burtica. i-am spus atunci ca nu se poate sa aiba acum, ca va avea unul cand va fi mare si se va casatori, va avea un sot cu care se va iubi si abia atunci va avea si ea un bebelus in burtica. cand ne pupam ne iubim, nu ?
in general ii spun adevarul, dar nu o sa ma apuc acum sa-i fac educatie sexuala. sper sa ma intrebe cat mai tarziu cum trebuie sa te iubesti sa apara bebe
xela_07 spune:
nikole - f naspa cu greutatea lui Irina. Daca te duci la Stanciu poate te sfatuieste el ceva, altceva ... Oricum imi inchipui ce stres tb sa ai cu cantarul asta. Slava Domnului ca exista un istoric la tine si poate e doar genetic, nu stiu ...
zic si eu ... nu merge sa-i dai lapte praf pe furtunel, parca la danyelana si la lorex am vazut daca nu ma insel ... mi s-a parut f ingenios atunci.
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui xela_07 nikole - f naspa cu greutatea lui Irina. Daca te duci la Stanciu poate te sfatuieste el ceva, altceva ... Oricum imi inchipui ce stres tb sa ai cu cantarul asta. Slava Domnului ca exista un istoric la tine si poate e doar genetic, nu stiu ... zic si eu ... nu merge sa-i dai lapte praf pe furtunel, parca la danyelana si la lorex am vazut daca nu ma insel ... mi s-a parut f ingenios atunci. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
La forumul de alaptare exista in topicul helpline metoda prin care sa faci un furtunel din ala, ca am senzatia ca Danyelana l-a cumparat... Era un furtun de perfuzie, pe care il lipesti pe piele cat mai drept ca sa curga usor, in cadere si pe care sa il poti controla la debit (perfuziile au rotita aceea de control al debitului).
Si la culcer ai putea sa mergi, sunt convinsa ca o sa iti zica sa te calmezi ca nu are nika, asa cum mi-a zis si mie. Doar ca are o tehnica in a te linisti...si parca e altceva cand o somitate in materie iti spune ca e bine!
Nic0le vroiam sa te intreb, tu crezi ca Irina are ceva de nu i-a in greutate? Adik feelingul tau...pe mine m-a intrebat mama acum cateva zile asta cand ma plangeam de fix acelasi lucru. Mi-a zis ca o mama stie intotdeauna dc e ceva in neregula cu copilul sau daca doar ma ingrijorez ca nu e in grafice. Si uite ca nu m-am mai stresat, ca eu nu simt ca ar avea ceva Irina mea....
evyme spune:
citat din mesajul lui cristies Evyme, adica tu in fiecare zi pui la pastrare laptic? Esti cea mai tare! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Nu pun chiar in fiecare zi, pt ca pustiu` papa mult in ultimul timp...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului