Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Lorex...vad ac esti on-line. felicitari pentru MA-MA...nu putea sa-ti spuna ceva mai frumos...ce paralelipiped? ce dezoxiribonucleic?...MA-MA...asta da cuvant care iti topeste inima...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

.....

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MAMIDEPUIUTI, OANI si la noi alternativa e...jucarii la alt copil/tomberon. Insa Ana le duce singura la gunoi/le pune in cutia ptr Craciun (de dus la alti copii). e grele

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mi-am refacut semnatura, k mi-a atras ana atentia ca a disprut printesa din dreptul numelui ei

Cris, mami de Ema (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=ZiDSYBQdJIE
vreau si eu sa va fac sa radeti, mia aratat o prietena dansul pinguinului.poate l-ati vazut pe youtube. sper sa fi copiat cum trebuie linkul

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

piuciu meu kk de sparge, are program de kk de la 2 la 3 si nu ne putem urni din casa in acest interval... in viata mea n-am avut program la nimic, intarziam sau mai bine zis mergeam la orele de la scoala, colegiu, facultate cand aveam eu chef... dar asta mic e ceas frate, de la 14 la 15 noi facem kaka!

m-ati facut curioase cu ce facea in poze Nicole, dar las ca-mi trece

ieri i-am cumparat rochie, pantofi cu toc de 9 cm, 4 perechi de dres, including o pereche rosii (ca asa a vrut domnisoara), as mai vrea s-o duc la o manichiurista (ca-si rupe unghiile cu dintii) si domnisoara e gata de... maritish! offfff, ii dadeam sa probeze una alta ieri si mie persoanl nu-mi venea niciun chef sa probez haine, sa ma fac frumu... ma multumea s-o fac pe ea frumoasa si eleganta, ca si cum m-as privi in oglinda si as vedea-o pe ea (sau altfel spus, as trai prin ea feelingul de "a fi frumoasa")...
intoarse acasa (a trebuit sa facem totul f. repede ca lasasem domnii acasa singurei) i-am facut o prezentatie sotului... care a tinut sa-i tina o prelegere domnisoarei despre consecintele imbracatului provocator... rochii mulate (a noastra nu e mulata), combinatii rosu cu negru, dres negru cu liniuta in spate... decolteu, etc. ... eu ki-am facut prelegerea harcea-parcea si l-am contrazis ca eu as vrea s-o invat sa fie provocatoare fara sa fie vulgara (o arta!)... dileme si dispute... adevarul este ca avem o fata f. feminina (eu imi doream sa fiu baiat, fiica mea e genul de femeie care spune: "thaks God, I m a woman!") si avem emotii mari! sunt f. multumita de tinuta, poze mai tarziu ca i-am zis sa pastreze secretul pana in ultima clipa.

vaai, ce senzatzii tari. abia astept si eu. sau, nu?. ana se tot imbraca si incalta cu ale mele si..ma trec fiori.. imi place ca zici de Ela ca e o "femeie". mare lucru sa realizeze asta o mama

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

stii cand a fost cel mai dureros sa constat ca Ela e femeie? imediat dupa ce l-am nascut pe muce... am zis, stai ca si Ela o sa treaca prin calvarul asta! vreau sa se inventeze pana va naste ea metode de nascut cat mai uman posibil...
editez ca tot mananc litere si o sa zica lumea ca sunt o agramata !

Mergi la inceput

noi suntem bine. deja de ieri seara nu mai facut kk. cred ca de acum nu o sa mai faca trei zile. cu smecta furazolidon si mucilagiu. azi a dormit mai toata ziua. nu vreau sa ma gandesc ce o sa facem la noapte.
al3csa imi pare rau sa aud de pui ca mananca putin. dar dak ia in greutate cum zic si fetele nuti mai face griji. frumoase pozici.
asa deci cu diversificarea noastra inceput promitator sfarsit tragic. sper ca la 6 luni sa fie ok si sa nu mai avem probleme.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

de larisel ce mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

ayanna - m-am uitat pe pozele voastre. aoleu ce fata frumoasa ai . acum nu ca ar fi nora-mea dar fetitza mai frumoasa ca ea eu nu am vazut ever. ar trebui sa stea doar pe coperta de revista. sunt superbe ultimele doua.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

multumim!!!

Sper ca e mandru cavaleru' Cristian de alegerea... lu'mami lui...

Si noi ne mandrim cu ginerica!

Pot sa spun ca pare mai frumoasa ca fie-mea? Sper ca-ti dai seama ca e complimentul suprem, da?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Nici nu stiu ce sa mai zic...as fi ipocrita sa nu recunosc ca ma incanta complimentele...
Saru'mana!

Si eu m-am uitat cu drag la pozele voastre si m-am proiectat imaginar in viitor peste vreo 2-3 anisori, io cu fiica-mea...exact cum sunteti voi acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

buna fetele,
azi a venit in vizita pediatra noastra si avem asa: 6800g si 67cm
in rest e bine bebita
multumesc la fetele care mi-au raspuns in lg cu hemangiomul, m-am mai calmat
noi am inceput diverisificarea la 4 luni deoparece e hranita cu LP si la un moment dat manca ff mult semn ca nu se mai satura; nu a mai avut mami LM si pentru ea de la 2 1/2 ; ii merge f bine "diversificata" nu avem problemele pe care am vazut ca le au alti bebei carora le urez insanatosire grabnica
sii.. c-am atat

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

nu mai e nimeni pe aici?!
toata lumea sper ca

Mergi la inceput