Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

ayanna - m-am uitat pe pozele voastre. aoleu ce fata frumoasa ai . acum nu ca ar fi nora-mea dar fetitza mai frumoasa ca ea eu nu am vazut ever. ar trebui sa stea doar pe coperta de revista. sunt superbe ultimele doua.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

multumim!!!

Sper ca e mandru cavaleru' Cristian de alegerea... lu'mami lui...

Si noi ne mandrim cu ginerica!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, mailul cu datele noului cont de poze este pe contul de mail de cand a fost creat.
Tocmai faptul ca este acolo unde avem acces toate ne-a scutit de a trimite pm tuturor userilor. Cred ca nimeni n-a primit pm cu userul si parola...
Asa ca cine-si doreste sa vada sau sa posteze poze acolo poate intra pe adresa comuna de mail, vede mailul si astfel poate intra.
A explicat deja Ayanna, motivul principal este nr. enorm de vizualizari. Cred ca nimanui nu i-ar conveni ca pozele cu copilul lui sa fie material pentru tot felul de dezaxati.
In al doilea rand, multe dintre noi am postat si postam in continuare poze mai generale (gen botez sau alte adunari) in care apar persoane al caror acord nu-l avem. Poate cineva sa stie cine si cum vede pozele si le foloseste impotriva persoanelor respective?
Eu zic sa terminam subiectul asta ca nu facem decat sa atragem si mai mult atentia asupra problemei si mai spun inc-o data, mailul cu userul si parola noului cont sunt pe mailul comun.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Se pare ca s-au imprastiat manifestantii. Astept sa termine gaza de mancat si o luam din loc.
Sa ne tineti pumnii sa ne spuna ca suntem sanatosi si sa ma descurc eu cu carutul/marsupiul in metrou.

_

Cresc

Mergi la inceput

Alexutzzza, fier daca ai in casa ia cu incredere! Sau daca ti-a mai ramas elevit...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:

ayanna - m-am uitat pe pozele voastre. aoleu ce fata frumoasa ai . acum nu ca ar fi nora-mea dar fetitza mai frumoasa ca ea eu nu am vazut ever. ar trebui sa stea doar pe coperta de revista. sunt superbe ultimele doua.

multumim!!!

Sper ca e mandru cavaleru' Cristian de alegerea... lu'mami lui...

Si noi ne mandrim cu ginerica!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Pot sa spun ca pare mai frumoasa ca fie-mea? Sper ca-ti dai seama ca e complimentul suprem, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Se pare ca s-au imprastiat manifestantii. Astept sa termine gaza de mancat si o luam din loc.
Sa ne tineti pumnii sa ne spuna ca suntem sanatosi si sa ma descurc eu cu carutul/marsupiul in metrou.

_

Cresc

pleci singura ? nu te-a programat dimineata? e destul de solicitant pentru ei asa micutzi o investigatie de genul asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

vaz k a intrat Nora-n tehnicutzeli. cum spuneti/faceti voi, asa e bine.. io nu m-am mai invrednicit sa pun poze pe picassa de muult. e si mmaine o zi

CRISTIES multam de link.am facut balta scanand prin rtete

ALEXUTZA, fier, calciu, elevit. orice ai in casa. si bea multa apaa, sa curetzi intens. cred ca e asa doar pt ca e primul.

MAMIDEPUIUTI, soprana si barbatzelul fff curajos.. eu as fi intrebat daca e normal sa nu tzipe. k ema plange cu lacrimi de crocodil cand da cu nasul mai tare in pieptul/fata mea. sa nu mai zic ce ma trece pe mine pp cand imi da cate un cap

DANYELANA felicitari pt gradina. noi nu am apucat decat jumate sa facem. restul...s-a umplut de balarii. ema nu sta afara decat in brate/portbebe, plimbata. nu se pupa cu gradinaritul.iar sotul meu abia are timp sa tunda iarba, sa se ocupe de Ana. traiul la casa are hibele lui, nu dati cu oo, dar penoi ne-a cam dovedit anul asta. daca nu ai timp/resurse/ajutoare sa ingrijesti casa/curtea, mai bine apartament. k si sa folosesti TOT timpul liber facand treaba prin curte/casa parca nu e ok. noroc ca Ana se joaca mult singura, merge cu bicla, etc, dar...as vrea sa fim toti, sa ne plimbam/jucam impreuna, nu unul tunde iarba, altul (cu ema in brate) uda flori, ia buruieni, matura, etc. scuze de off topic, dar am basculat si eu aici

LOREX, eu astept sa zica "mami" zambind, ca ma-ma zice des, dar cand e suparata si obosita.

AYANNA, multu de cinste, Daria, strumfita norocoasa

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

piuciu meu kk de sparge, are program de kk de la 2 la 3 si nu ne putem urni din casa in acest interval... in viata mea n-am avut program la nimic, intarziam sau mai bine zis mergeam la orele de la scoala, colegiu, facultate cand aveam eu chef... dar asta mic e ceas frate, de la 14 la 15 noi facem kaka!

m-ati facut curioase cu ce facea in poze Nicole, dar las ca-mi trece

ieri i-am cumparat rochie, pantofi cu toc de 9 cm, 4 perechi de dres, including o pereche rosii (ca asa a vrut domnisoara), as mai vrea s-o duc la o manichiurista (ca-si rupe unghiile cu dintii) si domnisoara e gata de... maritish! offfff, ii dadeam sa probeze una alta ieri si mie persoanl nu-mi venea niciun chef sa probez haine, sa ma fac frumu... ma multumea s-o fac pe ea frumoasa si eleganta, ca si cum m-as privi in oglinda si as vedea-o pe ea (sau altfel spus, as trai prin ea feelingul de "a fi frumoasa")...
intoarse acasa (a trebuit sa facem totul f. repede ca lasasem domnii acasa singurei) i-am facut o prezentatie sotului... care a tinut sa-i tina o prelegere domnisoarei despre consecintele imbracatului provocator... rochii mulate (a noastra nu e mulata), combinatii rosu cu negru, dres negru cu liniuta in spate... decolteu, etc. ... eu ki-am facut prelegerea harcea-parcea si l-am contrazis ca eu as vrea s-o invat sa fie provocatoare fara sa fie vulgara (o arta!)... dileme si dispute... adevarul este ca avem o fata f. feminina (eu imi doream sa fiu baiat, fiica mea e genul de femeie care spune: "thaks God, I m a woman!") si avem emotii mari! sunt f. multumita de tinuta, poze mai tarziu ca i-am zis sa pastreze secretul pana in ultima clipa.

vaai, ce senzatzii tari. abia astept si eu. sau, nu?. ana se tot imbraca si incalta cu ale mele si..ma trec fiori.. imi place ca zici de Ela ca e o "femeie". mare lucru sa realizeze asta o mama

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Buna fetelor,

ALEXUTZZZA - sa-ti treaca cat mai repede! E primul ciclu dupa nastere?

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

da si curge raaaau acu a inceput si cu cheaguri si ma simt ametita rau...sa iau ceva? ce ? fier? calciu?

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Alexutza si la mine e la fel. Poti sa iei si fier si calciu dar nu deodata. Calciul blocheaza absorbtia fierului.
Eu ma tretez cu fructe si legume crude si lactate.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

_

Cresc

pleci singura ? nu te-a programat dimineata? e destul de solicitant pentru ei asa micutzi o investigatie de genul asta ...

Da, singura ca ma intalnesc cu sotul acolo. Nu ne-a programat dimineata ca acum sunt doi medici la clinica si-si pot da amandoi cu parerea... Am niste emotii... si gaza cred ca le simte ca nu da drumul la tzitzi deloc.

_

Cresc

Mergi la inceput