Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

ayanna_xem nu stiu cat de gresit am inteles, pentru ca si eu am spus ca vreau sa va vad si nu stiu cum si nu mi-a trimis nimeni pe PM user-ul si parola. Asa ca...
Dar stai linistita ca nu ma supar.
Inteleg dreptul la intimitate.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ce circ... Cerebel a scos o melodie de criza si o canta la miting... asta e mai tare decat dansul pinguinului de la Craiova...

De fapt stiti vorba tiganului cand i-e foame canta...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Eu de ce nu stiu faza cu dansul pinguinului de la Craiova?
Parca nu as locui aici.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Gata. Am cautat pe google si am vazut care-i faza cu craiova si dansul pinguinului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

ayanna_xem nu stiu cat de gresit am inteles, pentru ca si eu am spus ca vreau sa va vad si nu stiu cum si nu mi-a trimis nimeni pe PM user-ul si parola. Asa ca...
Dar stai linistita ca nu ma supar.
Inteleg dreptul la intimitate.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

A fost o scapare probabil, nu cu intentie. De obicei oricare dintre fete din odisee care a cerut userul si parola le-a primit. Scuze ca mesajul tau in care cereai datele a fost omis...probabil fiecare s-a lasat in baza celeilalte sa trimita datele.
Uite, iti trimit eu PM acum.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

alecsa, tot humana am si eu. dar o constipa si o sa trec pe Lactana.
Deja stie alfabetul?

alexutzza, de 4-5 ori pe zi lumina sau cu tot cu noapte? sau nu manca noaptea.
Editez: si eu visez la Peru si "Maciu piciu" de vreo 15 ani..
si cred ca o sa mai visez inca 15..

mariucasara, ieri mi-a adormit bobitza la ora 17!!!!!!!
...si asnoapte la 3 avea chef de pedalat...cate reactii a avut ceiutul ala....nu-i mai dau

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

eu numesc mese pe zi mesele per 24 de ore deci cu tot cu noapte, seara, zori de zi, dimineata, inserat,, amiaza si toate cele momente ale zilei:) pe la 2 luni jumate avea si 6 mere nu numa 5 dar mai rar 6. Oricum total ml era pe la 750 - 800....
Chiar ma uitam ieri ca nu e mare diferenta acuma tot 8-900 pe 24 de ore mananca dar acum doarme 10-12 ore noaptea in orele alea nu mananca nimic deci cum ainainte manca 7-800 ml per 24 de ore acum practic mananca un pic mai mult 8-900 dar pe 12 ore numa.. ma rog nu stiu daca intelegi ce aberez aici

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Buna fetelor,

ALEXUTZZZA - sa-ti treaca cat mai repede! E primul ciclu dupa nastere?

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

da si curge raaaau acu a inceput si cu cheaguri si ma simt ametita rau...sa iau ceva? ce ? fier? calciu?

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

ce agitatie cu parole/useri si alte alea. o fi de la vreme ?

deci ... cris.mario chiar nu e cazul de dupa cortina sau alte alea. nu ai facut nimic intentionat, nici eu nu intelesesem ca si userul tb sa fie secret ...
ce ne facem noi fara tine ca doar asa ne mai motivam si noi sa facem cate ceva prin casa cand auzeam la tine ce harnicutza esti. So, multi si te asteptam cu vesti mereu. daca nu ... bagam spamul pe tine .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

piuciu meu kk de sparge, are program de kk de la 2 la 3 si nu ne putem urni din casa in acest interval... in viata mea n-am avut program la nimic, intarziam sau mai bine zis mergeam la orele de la scoala, colegiu, facultate cand aveam eu chef... dar asta mic e ceas frate, de la 14 la 15 noi facem kaka!

m-ati facut curioase cu ce facea in poze Nicole, dar las ca-mi trece

ieri i-am cumparat rochie, pantofi cu toc de 9 cm, 4 perechi de dres, including o pereche rosii (ca asa a vrut domnisoara), as mai vrea s-o duc la o manichiurista (ca-si rupe unghiile cu dintii) si domnisoara e gata de... maritish! offfff, ii dadeam sa probeze una alta ieri si mie persoanl nu-mi venea niciun chef sa probez haine, sa ma fac frumu... ma multumea s-o fac pe ea frumoasa si eleganta, ca si cum m-as privi in oglinda si as vedea-o pe ea (sau altfel spus, as trai prin ea feelingul de "a fi frumoasa")...
intoarse acasa (a trebuit sa facem totul f. repede ca lasasem domnii acasa singurei) i-am facut o prezentatie sotului... care a tinut sa-i tina o prelegere domnisoarei despre consecintele imbracatului provocator... rochii mulate (a noastra nu e mulata), combinatii rosu cu negru, dres negru cu liniuta in spate... decolteu, etc. ... eu ki-am facut prelegerea harcea-parcea si l-am contrazis ca eu as vrea s-o invat sa fie provocatoare fara sa fie vulgara (o arta!)... dileme si dispute... adevarul este ca avem o fata f. feminina (eu imi doream sa fiu baiat, fiica mea e genul de femeie care spune: "thaks God, I m a woman!") si avem emotii mari! sunt f. multumita de tinuta, poze mai tarziu ca i-am zis sa pastreze secretul pana in ultima clipa.

Mergi la inceput

ayanna - m-am uitat pe pozele voastre. aoleu ce fata frumoasa ai . acum nu ca ar fi nora-mea dar fetitza mai frumoasa ca ea eu nu am vazut ever. ar trebui sa stea doar pe coperta de revista. sunt superbe ultimele doua.

Mergi la inceput

al3csa - ce placere sa ma uit la pozele voastre si sa va vad fericiti dupa tot ce ati tras cu Yannis. Sunteti minunati!

Mergi la inceput