Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Eu tocmai am culcat gazulitza si fii-mea face inventarul la jucarii. Cam o data la 2 luni face curat, doneaza jucariile care nu ii mai plac si arunca ce e stricat.
Eu am terminat gimnastica de seara si ma duc sa strang prin casa ca sa pot sa intru la dushuit linistita.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

pitica mea doarme si acum (de la unu)
la 6 ma duc peste ea...exagereaza, la noapte ce mai face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Din cap trecut...
CRISTIES - nu stiu cum e cu doica si cu alaptatul d ecatre altcineva, dar daca iti mai pica in mana articolul, trimite-mi un link, ca-s curioasa (nu atat de curioasa incat sa merite sa pierzi timpul cautand sau sa caut eu )
Si ca sa-i raspund si MARIUCAISARA - si eu cred ca merita sa-i dai LM cat se poate, dar sunt de aceasi parere cu DECENUELA "io zic ca 1 an daca e de unde...sa fie primit...dupa...umbla dupa gagici"
AYANNA_XEM - pot sa zic ca te-am invidiat tare de tot cu mami a ta care a pregatit asa un pranz bun anti-Montignac, pot? Si ca poti sa dai o fuga sa papi pranzul cel bun! Si multumesc pt ca ai impartasit cu noi bucuria de a mai fi copil! Foarte frumos. M-a marcat
NIK0LE - felicitari pt micuta crestina!
RUXITA - nu am apucat sa-ti spun pana acum ca te admir! Si te invidiez teribil! Era unul din visele mele ascunse, sa am copii devreme. M-am maritat repede, dar l-am avut pe André dupa 7 ani. Asa a fost sa fie...
LOREX - mersi de informatie (si CATALUTZEI, dintr-un capitol inca si mai vechi si cui mi-o mai fi raspuns, ca ma lasa neuronii). Clar, urmatoarea doza de vaccin se face cu Paracetamol preventiv! Si nu-l mai las din brate! Am zis!
HAIRCUT - credeam ca nu ne place Maia(pardon, ca nu-l place Maia, ca nu pe mine trebuie sa ma placa...eu is soacra de-aia de am invatat pe propria piele ca mai bine nu ma amestec in viata, decizile si iubirile baietilor!) Deci ne incuscriram. Sa-mi traiasca nora si cuscra! :)
Lucas inca nu se intoarce pe burtica. Sa ma ingrijorez?
ONITZA - vazut poze minunate!! Eu zic ca Daniel seamana mai tare cu tati si Paul cu tine. Ce-mi place aia cu tati si flacaii
AYANNA din nou - ce m-ai binedispus cu bancurile alea de ieri
XELA - si noua ne-ar placea 3, dar e grele tare financiar si cu logistica. Acum ne luam masina cu 7 locuri, ce am face cand am avea 3? autobuz?

gata, s-a terzit gongu si nu ma mai lasa la calc si cred ca am terminat si cap trecut. va pup.
poate mai intru la noapte

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

mai dar nu mai pot cu cine se intalneste sotul se crucesc ca de ce nu ai dam la raul lapte de vaca,papa diversificat si din astea si sotu....da din umeri si vine la mine cu propuneri...hmmm cum scap...cred ca doar cu dr..dar el nici in dr nu prea are incredere...deci...cum scap copilul de papa deocamdata??ziceti si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

multumim ,fetele,pt laude si pupici... si pt toata lumea...
cristies sper ca a fost totul ok cu alexis
alexutzzza ,cum au zis si fetele:lichide multe+ elevit
cris d. cred ca a crezut ca-i fac masaj la picioare,ca seamana cu mine,e innebunit dupa masaj ... ca eu il tineam de piciorutz...... dar si data trecuta la pentaxim nu prea a reactionat... a plans doar la hepavax...
ruxita ce shoping fructuos ati avut voi doua!asteptam poze...
cris m. ,hai nu fi trista...puteam gresi oricare...
lucia, nu trebuie sa te superi,a zis si cristies,nimeni nu a primit PM...a fost un mesaj de informare pe forum,ca doritoarele sa intre pe mailul comun sa citeasca acolo ce si cum...
danyelana...asa mult mi-ar fi placut la casa...ce frumos e acolo la voi!unde stam noi sunt doar supermarketuri...fara piata ...iar produsele bio sunt ingrozitor de scumpe ... da' gaseste je o solutie pana la urma...
iudita felicitari pt cresterea bebitei!
oani
myky ma bucur sa aud ca e mai bine puiutul mic...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

La multe lunite Daria de ayanna, Stefan de Ana_g si Madalina de satulica!

ayanna Multumim pt tratatie!

mandruta, sa ne povestesti si noua cand ai timp ce metode folosesti sa rezolvi "crizele" celor mici. Sunt sigura ca experienta ta ne-ar ajuta.

xela, e un stres cantarul, dar nu chiar asa de mare, mama imi zice mereu ca si eu am fost exact la fel, slabanoaga mereu. Ma duc sigur la Stanciu, sa vedem ce-o zice. Cu furtunelul n-ar fi o idee rea, dar nu prea as vrea sa prinda gustul LP, ca pe urma inevitabil imi scade lactatia si macar anticorpi sa-i dau. Io n-am crescut mai bine cu LP cand eram bebe si am fost bolnavicioasa, asa ca...

Cata, nu, nu cred ca are ceva, e vioaie, jucausa, vesela, uda scutece o gramada, nu simt sa fie nimic in neregula cu ea.

lorex, ma bucur ca a crescut nitel lactatia. Multumesc mult pt urari si aprecieri! Felicitari pt ma-ma! (si a mea a zis de doua ori, chiar in ziua botezului). Ce te iubesc eu pe tine, cum te-ai gandit tu la mine sa-mi stergi pozele ca sa ma protejezi! Multumesc din suflet, e f placut sa stii ca cineva are grija de tine!

oani, si pe tine te iubesc din acelasi motiv! Sper ca sunteti bine! Si eu am dat-o pe biscuiti in loc de vit ci (cumparati, nu facuti...) si vad ca am slabit un kil. Multumesc pt urari!

micki, ce program incarcat aveti... spor la invatat si bafta la examene!

myky, sanatate multa!

mamidepuiuti, esti tare, mami! Sa va fie de bine vaccinul, sa n-aveti reactii! Felicitari micutului curajos!

bubu

Yasmine, felicitari pentru somnul de noapte si cresterea Marei! Am admirat pozele, ce frumosi sunt copiii tai, toti au ochii albastri!

mariucasara, ma bucur ca v-ati mai linistit!

cris_mario, nu te retrage, n-ai de ce, n-a fost cu intentie!

cristies, nu-ti face probleme, gandeste-te ca slabesti sanatos si Alexis are nevoie de tine in primul rand sanatoasa! Tinem pumnii sa veniti cu vesti bune!

ayanna, si pe tine te iubesc, dar cred ca stii deja asta, nu?

alexutzzza, imi pare rau ca nu te simti bine, cred ca ti-ar face bine sa iei si fier si calciu. Sper sa treaca repede! Acum vad ca mariucasara ti-a explicat f bine!

Ruxita, Nikole nu facea nimic neobisnuit in poze, erau de la botez! Sau te referi in cele de la intalnire, in care mai mult n-am aparut? Sa poarte Ela sanatoasa tinuta noua!

iudita, felicitari pentru crestere! Sper sa treaca hemangiomul pana la un an, cum spun doctorii!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fetelor (lorex, oani, ayanna) m-am emotionat toata ca v-ati gandit la mine, va multumesc din suflet!

Sunt PENTRU schimbarea parolei pe toate conturile. Acum n-am timp, dar dimineata promit ca-mi storc creieri si ma apuc de schimbari. Va dau PM in ordinea in care o sa postati din momentul in care anunt schimbarea! E bine asa? Si s-ar putea sa ne trebuiasca un nou cont de poze...

Mergi la inceput

ayanna...poza 14 m-a lasat muta de admiratie... again...... btw...tati si-a luat pusca?...ca je zice k ar fi nevoie peste cativa ani...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Fetelor (lorex, oani, ayanna) m-am emotionat toata ca v-ati gandit la mine, va multumesc din suflet!

Sunt PENTRU schimbarea parolei pe toate conturile. Acum n-am timp, dar dimineata promit ca-mi storc creieri si ma apuc de schimbari. Va dau PM in ordinea in care o sa postati din momentul in care anunt schimbarea! E bine asa? Si s-ar putea sa ne trebuiasca un nou cont de poze...

e ok

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna fetelor si

Cris_m sa nu cumva sa stai dupa cortina!!! Stim toate ca nu ai facut-o intentionat ci doar ai vrut sa ajuti.

Nikole din suflet ca o sa te ocupi cand o sa ai timp.

In alta ordine de idei noi am fost mereu unite si am avut o odisee linistita. Cristies pentru faptul ca ai explicat cat se poate de clar cum a fost situatia cu schimbarea contului. Eu as vrea sa va rog doar ca pe viitor sa nu mai luati lucrurile atat de personal. Se mai intampla sa ne scape mesaje, sa uitam sa dam PM-uri, doar pana la urma suntem TOATE mame si stim ce presupune cresterea unui bebe.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput