Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
A fost o scapare probabil, nu cu intentie. De obicei oricare dintre fete din odisee care a cerut userul si parola le-a primit. Scuze ca mesajul tau in care cereai datele a fost omis...probabil fiecare s-a lasat in baza celeilalte sa trimita datele. Uite, iti trimit eu PM acum. mami de ![]() |
LUCIA nu ti-a dat nimeni PM cu parola si userul pentru ca Nikole a spus f clar ca userul e pe mailul comun si parola e neschimbata deci probabil toata lumea a presupus ca atunci cand termini de recuperat mesajele necitite si vezi ce a scris Nikole ai sa mergi pe mailul comun sa iei informatiile de akl....cel putin eu una de aia nu am trimis, sorry
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Merci de sfaturi, apa beau ca mi-e o seteeee de zici ca am broaste in burta si am luat CalC Vita ca ala aveam in casa
Cris M daca nu apare ma duc sa o tarasc cu forta aici .....offff...cum sa ne lase? ce sa faca fara noi ca nu e pasionata de calcat? si noi fara ea ce ne facem?
OANI am apreciat raspunsurile detaliate ptr toate
Ayanna o sa intru si io sa vaz pozili ca prea sunt discutate :) de
Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
![](images/user_woman.png)
mandruta spune:
Buna ziua si noi! Cam tarziu, dar...am avut o zi plina.
Am spalat baia (in fiecare detaliu) si geamurile la balcon (numa' bine ca dupa aia a inceput ploaia). Si pierdut vremea cu fi-mea (gangurit, papat, schimbat, cantat, leganat, jucat, etc.) si cand am vrut sa o adorm m-a luat si pe mine Mos Ene.
Nikole, nu am o reteta pentru copii. Au personalitati diferite si incerc sa mi-i apropii ca sa am ceva rezultate. Avem si cazuri mai dificile, cu copii mai "energici", insa am invatat ca daca vreau sa-i formez in vreun fel, trebuie sa existe o colaborare cu parintii si intre parinti (mama si tata).
Iudita, fi-mea are 3 hemangioame de la nastere. Dr. a zis sa nu-mi fac probleme ca dispar pana la 1 an. Cand e odihnita nu prea se vad, dar cand plange se accentueaza. La ultima vizita mi-a zis ca arata mult mai bine. Eu nu-mi dau seama ca e langa mine mereu.
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() Cris M daca nu apare ma duc sa o tarasc cu forta aici .....offff...cum sa ne lase? ce sa faca fara noi ca nu e pasionata de calcat? si noi fara ea ce ne facem? OANI am apreciat raspunsurile detaliate ptr toate ![]() ![]() Ayanna o sa intru si io sa vaz pozili ca prea sunt discutate :) ![]() ![]() AMR 7 kile.... ![]() ![]() |
Eu stiam ca primele cicluri dupa nastere pot fi aiurea si ca si cantitate si ca si durata. In plus mai pot fi si neregulate. Ia fier, mai ales daca ti-au mai ramas din vitaminele ce le luai in timpul sarcinii si fa ce au zis fetele.
![](pupic.gif)
Am raspuns frumos, frumos, cum imi place mie, dar stii ca n-am mai facut nimic altceva? A, ba da, niste muffins cu coca-cola si am incercat oala sub presiune, pe care trebuie s ao dau inapoi, ca nu-i buna
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
De-aia nu prea raspund asa...
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
oani_2002 spune:
Cris_mario! Esti strigata la catalog! Te rog sa apari rintre noi!
Mami de Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
mandruta spune:
LML bebeilor de azi!
Daria de Ayanna
Stefan de Ana_g
Madalina de Satulica
Sper ca n-am uitat pe cineva.
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui miremia Buna fetelor si ![]() Cris_m sa nu cumva sa stai dupa cortina!!! Stim toate ca nu ai facut-o intentionat ci doar ai vrut sa ajuti. ![]() Nikole ![]() ![]() ![]() In alta ordine de idei noi am fost mereu unite si am avut o odisee linistita. Cristies ![]() ![]() ![]() ![]() Mirela ![]() |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Fetelor (lorex, oani, ayanna) m-am emotionat toata ca v-ati gandit la mine, va multumesc din suflet! Sunt PENTRU schimbarea parolei pe toate conturile. Acum n-am timp, dar dimineata promit ca-mi storc creieri si ma apuc de schimbari. Va dau PM in ordinea in care o sa postati din momentul in care anunt schimbarea! E bine asa? Si s-ar putea sa ne trebuiasca un nou cont de poze... Nico ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel MAMIDEPUIUTI, OANI si la noi alternativa e...jucarii la alt copil/tomberon. Insa Ana le duce singura la gunoi/le pune in cutia ptr Craciun (de dus la alti copii) ![]() ![]() ![]() Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)