Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

ayanna_xem nu stiu cat de gresit am inteles, pentru ca si eu am spus ca vreau sa va vad si nu stiu cum si nu mi-a trimis nimeni pe PM user-ul si parola. Asa ca...
Dar stai linistita ca nu ma supar.
Inteleg dreptul la intimitate.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

A fost o scapare probabil, nu cu intentie. De obicei oricare dintre fete din odisee care a cerut userul si parola le-a primit. Scuze ca mesajul tau in care cereai datele a fost omis...probabil fiecare s-a lasat in baza celeilalte sa trimita datele.
Uite, iti trimit eu PM acum.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

LUCIA nu ti-a dat nimeni PM cu parola si userul pentru ca Nikole a spus f clar ca userul e pe mailul comun si parola e neschimbata deci probabil toata lumea a presupus ca atunci cand termini de recuperat mesajele necitite si vezi ce a scris Nikole ai sa mergi pe mailul comun sa iei informatiile de akl....cel putin eu una de aia nu am trimis, sorry

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Merci de sfaturi, apa beau ca mi-e o seteeee de zici ca am broaste in burta si am luat CalC Vita ca ala aveam in casa

Cris M daca nu apare ma duc sa o tarasc cu forta aici .....offff...cum sa ne lase? ce sa faca fara noi ca nu e pasionata de calcat? si noi fara ea ce ne facem?

OANI am apreciat raspunsurile detaliate ptr toate

Ayanna o sa intru si io sa vaz pozili ca prea sunt discutate :)

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna ziua si noi! Cam tarziu, dar...am avut o zi plina.
Am spalat baia (in fiecare detaliu) si geamurile la balcon (numa' bine ca dupa aia a inceput ploaia). Si pierdut vremea cu fi-mea (gangurit, papat, schimbat, cantat, leganat, jucat, etc.) si cand am vrut sa o adorm m-a luat si pe mine Mos Ene.

Nikole, nu am o reteta pentru copii. Au personalitati diferite si incerc sa mi-i apropii ca sa am ceva rezultate. Avem si cazuri mai dificile, cu copii mai "energici", insa am invatat ca daca vreau sa-i formez in vreun fel, trebuie sa existe o colaborare cu parintii si intre parinti (mama si tata).

Iudita, fi-mea are 3 hemangioame de la nastere. Dr. a zis sa nu-mi fac probleme ca dispar pana la 1 an. Cand e odihnita nu prea se vad, dar cand plange se accentueaza. La ultima vizita mi-a zis ca arata mult mai bine. Eu nu-mi dau seama ca e langa mine mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Merci de sfaturi, apa beau ca mi-e o seteeee de zici ca am broaste in burta si am luat CalC Vita ca ala aveam in casa

Cris M daca nu apare ma duc sa o tarasc cu forta aici .....offff...cum sa ne lase? ce sa faca fara noi ca nu e pasionata de calcat? si noi fara ea ce ne facem?

OANI am apreciat raspunsurile detaliate ptr toate

Ayanna o sa intru si io sa vaz pozili ca prea sunt discutate :)

de Yannis

Eu stiam ca primele cicluri dupa nastere pot fi aiurea si ca si cantitate si ca si durata. In plus mai pot fi si neregulate. Ia fier, mai ales daca ti-au mai ramas din vitaminele ce le luai in timpul sarcinii si fa ce au zis fetele. sa treaca repede. Apropo, esti mai bine?
Am raspuns frumos, frumos, cum imi place mie, dar stii ca n-am mai facut nimic altceva? A, ba da, niste muffins cu coca-cola si am incercat oala sub presiune, pe care trebuie s ao dau inapoi, ca nu-i buna. N-am calcat, n-am curatat, n-am lucrat...nada, nada (cum zice portughezul)
De-aia nu prea raspund asa...

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Cris_mario! Esti strigata la catalog! Te rog sa apari rintre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

LML bebeilor de azi!

Daria de Ayanna
Stefan de Ana_g
Madalina de Satulica

Sper ca n-am uitat pe cineva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna fetelor si

Cris_m sa nu cumva sa stai dupa cortina!!! Stim toate ca nu ai facut-o intentionat ci doar ai vrut sa ajuti.

Nikole din suflet ca o sa te ocupi cand o sa ai timp.

In alta ordine de idei noi am fost mereu unite si am avut o odisee linistita. Cristies pentru faptul ca ai explicat cat se poate de clar cum a fost situatia cu schimbarea contului. Eu as vrea sa va rog doar ca pe viitor sa nu mai luati lucrurile atat de personal. Se mai intampla sa ne scape mesaje, sa uitam sa dam PM-uri, doar pana la urma suntem TOATE mame si stim ce presupune cresterea unui bebe.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Fetelor (lorex, oani, ayanna) m-am emotionat toata ca v-ati gandit la mine, va multumesc din suflet!

Sunt PENTRU schimbarea parolei pe toate conturile. Acum n-am timp, dar dimineata promit ca-mi storc creieri si ma apuc de schimbari. Va dau PM in ordinea in care o sa postati din momentul in care anunt schimbarea! E bine asa? Si s-ar putea sa ne trebuiasca un nou cont de poze...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

de acord

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

MAMIDEPUIUTI, OANI si la noi alternativa e...jucarii la alt copil/tomberon. Insa Ana le duce singura la gunoi/le pune in cutia ptr Craciun (de dus la alti copii). e grele

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

e grele, mama, e grele! Lui fii-meu inca nu i-a trecut prin cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Nicole ai Pm.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput