*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

LA MULTI ANI tuturor mamicilor si piticilor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!!!!!!!!!! sa fiti sanatosi, fericiti, si iubiti!!!!!

bertha, imi pare rau pentru analizelproaste ale micutzei Ioana. eu cred ca pana la urma totul va fi bine. ai sa vezi!! fii optimista!

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 17+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

http://community.webshots.com/album/577701620SKWocL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

in herestrau, la intrarea dinspre televiziune, in apropiere sunt mai multe locuri de joaca pt copii frumoase, unul din ele chiar pt copii micuti ca ai nostri...

in cismigiu intr-adevar nu e cine stie ce...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

gynie, ce mai face Stafanut? cum mai e? sa-i treaca.

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 17+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

http://community.webshots.com/album/577701620SKWocL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Ginye, sanatate multa voinicului!

Malinas, multumim pt tabel! In privinta analizelor, mi-a trecut si mie prin cap varianta unei greseli. Analizand insa obiectiv, am eliminat posibilitatea asta. Valoarea normala e <0.35, in iulie a avut 0.86, acum a iesit 2.66. Mi se pare imposibil sa fi gresit tocmai aceasta analiza dintr-o lista lunguta. Si daca ar fi gresit rezultatul, cat de gresit poate fi? N-o fi 2.66, dar nici in limitele normale nu poate fi, e clar. Prababil ca vom repeta analiza in viitorul apropiat, dar trebuie sa ne adunam putin si sa decidem cu mintea limpede, sa nu chinuim copilul pt ca nu vrem noi sa acceptam ceva ce pare evident.

Am completat si eu tabelul. Nici eu n-am mai fost din vara trecuta in Cismigiu, dar in Carol mergem frecvent, e f curat, locurile de joaca sunt noi si nici nu-i aglomerat. Mie mi-ar conveni Carol, dar vin si-n Cismigiu fara pb. In Herastrau nu pot, e prea departe pt noi. In Carol se poate ajunge cu tramvaiul 23, are statie chiar in fata. Astept sa vada daca se inscrie si vreun copilas mai mare, sa stiu daca iau si baiatul, bucuros ar trage un chiul de la gradi sa vada cum au crescut bebelacii.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eu nu prea pot sa ajung in parcul carol, e cam departe, sunt cu 2 copii...
In cismigiu, herastrau, cu mare placere

Bertha, imi pare rau pt analize, capul sus, trebuie sa vedeti ce puteti face mai departe

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Vin cu Edi de la dr: otita bilaterala acuta. E pe tratament...duminica iar la control. Of...

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

sarbatoritilor de astazi, sanatate si noroc!
Haideti odata cu si

Ancule, cum adica "daca o sa aveti (candva) o fetita". Pai Sara ce e mai
Si Elisa e matinala, cum se trezeste cere papa. Ieri la 8 era mancata, kkta, dusuita, schimbata in haine de casa, pieptanata. Prima din casa . Se culca la 9:30 se trezeste la 7:30 maxim.
Bertha, suntem alaturi de tine, nici nu stiu ce sa zic, vezi partea buna a situatiei, are alergie doar la un aliment. Poate se mai imbunatateste situatia in timp, sa speram.
Of, sunt cam multi copilasi care au mosteniri: Cati, Arianna, Ioana. Vad ca mai mult fetitele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Salutare! Noi dam tort de frisca cu capsuni pentru Radu-Costin!

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Gynie, pupam piticul, sa se faca bine repede-repede! Offf, cum a facut otita?

Bertha, imi pare rau pt analize... dar cred ca daca se face tratament de pe-acum, va putea scapa mai repede de alergie. Si eu am fost alergica rau pana pe la 13-14 ani, de atunci nici macar o urma de alergie (bine, ca mi-au descoperit-o tarziu, ma umflam, faceam si febra mare uneori, a fost o intreaga poveste alergia mea, tratamentul de pe vremea aia, cu injectii de gamaglobulina... in fine, am scapat de tot in cativa ani), sotul e alergic si el si mi-a fost teama ca ei sa nu fi mostenit. Deocamdata, Anastasiei i-am facut testele in toamna, cand nu manca, si nu i-a iesit nimic. Probabil le vom mai repeta anul asta, cand vreau sa i le fac si lui Radu, ca lui ii mai ies uneori bubute pe fata si nu reusesc intotdeauna sa identific de la ce. Sper sa nu fi mostenit...
Pupam printesa

Ancule, apropo de intalniri, marti se duc niste colege la Tg Mures cu treaba, mai ca-mi vine sa ma urc in masina (lor) si sa vin la tine!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

celor care-si serbeaza azi numele!
Bertha, imi pare tare rau ca nu ati scapat inca. Dar sper sa se remedieze in timp.
Je e tare virusata, de abia ma tin pe picioare. Dar tot am fost la dr, ca aveam programare la eco. Mi-am vazut golanasul, care nu sta locului deloc Se agita de zor, loveste, e cam suparat ca toata ziua e calarit de Arianna. De 2 zile am observat ca atunci cd vine Arianna si se aseaza pe burta mea, se ghemu ieste bubu intr-o parte pe dreapta, si e tare. A simtit si tati si buni. Cred ca se 'supara' si-si ia jucarile si se duce la el in garsoniera

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, stai asa sa vezi mai incolo, asa ca la mine. Cum se trezeste Elisa si da un chiot hop si Iulia din burtica da din picioare. Si mai atipeste daca poti

Sa nu mai zic cat e de caraghioasa Elisa. Isi mangaie burtica si zice "bebe, bebe" , ma imita cum ii arat eu ei

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput