*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*
Raspunsuri - Pagina 8
Mirtha spune:
Salutare mamici.
Ca de obicei ......cu vesti proaste.http://www.antena3. ro/stiri/ politica/ ordonanta- de-guvern- privind-reducere a-cheltuielilor- bugetare- a-fost-redactata _99727.html
Am trimis in mailul comun OUG ce se vrea a intra in vigoare de la 01.06.2010 cu privire la reducerile salariale , de pensii , indemnizatii etc.
Pentru indemnizatia CIC reducerea este preconizata a fi aplicata intr-un procent 25%.
Va pup.
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Ralukutzza spune:
Bertha daca se stabileste sa mergem in Herastrau pot trece sa te iau eu ca masina, avem masina mare si incapem chiar si cu Darius si carucioarele au loc in portbagaj.Eu stau la intersectia Rahova cu Alexandriei deci destul de aproape de tine(din cate imi amintesc eu)![]()
Daca esti de acord vorbim cand se stabileste ziua exacta si ora si stabilim cu si de unde te iau.
BraveGirl spune:
Dc va hotarati pt Herastrau, poate ma bag si eu la intalneala, dc imi mai trece vreodata raceala asta 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
16+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
cameliam spune:
bertha imi pare rau ca analizele au iesit asa cum au iesit, acum am citit si eu putin din urma. Pupici Ioanei, lasa ca va fi bine pana la urma.
laura am citit si de Cati, ufff... Eu nu ma pricep prea tare, dar astm pe fond alergic e de preferat astmului normal, sau cum sa-i zic, nu? Daca eliminati alergenii, si stiu ca intr-o casa ai ce cauta, nu va mai face crize, cel putin, nu asa des, ma gandesc eu... Pupici.
anca_27 spune:
Of, Gynie, sanatate puiului, ce tratament ia?
Oti, daca o sa MAI avem INCA o fetita.
Cam asa si z, la 9 pica si la 7 e up&go. Ma gandii azi la Ana, cum a golanit ea cu Darius la intalnirea trecuta.
Daca erati aici acum, cine era mai fericiti decat ei ...
nu ma baga tare in seama, debitez si eu...
Manumanu, of, hai de dimi si te-astept cu-o cafea aburinda.
Marti am un examen oral crunt, cel mai lung din istorie, a zis profa sa ne asteptam si la 6 ore de examen pana termina cu toate
, insa nu stiu inca ora, dar sigur nu e la prima ora, ci candva dupa-amiaza. Dar vorbesc serios, de dimineata te astept cu drag, daca tot vin colegele.
Cami, cum e Ale azi?
Cherie, si Ale al tau? Ocean? Andy? Sa mai zic?![]()
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
anca_27 spune:
Fetele cunoscatoare, la o sustinere publica a tezei de doctorat cu ce se mai merge in afara de flori? Se obisnuieste si mici cadouri?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
criss703 spune:
La multi ani Constantin (Raducu
) si Elena ! 
La multi ani Miki !
..scuze de intarziere 
Anca
draguta ca intotdeauna intrebi de noi
.Tin pumnii la " cel mai lung examen "
sa treaca usor si cu bine !
Bertha ,Lauramiron
micutele sa scape repede de alergii !
Bravegirl ,Gynie insanatosire grabnica bolnaviorilor
Otilia iar m-a luat cu ameteala cand mi-am imaginat cum esti si gravi si cu 2 fete cucuiete ce trag de tine
...bine imaginea e faina rau dar mie mi se pare taaare greu ...ooo si mai mergi si la servici
..macar spatele te-a lasat ??

Toata stima ![]()
Sofi e bine , creste , a prins curaj in sfarsit sa turuie la telefon cu tati
, boteaza lucrurile dupa cum are chef : suzeta e cucu (hm inca mai trage noaptea de ea si cand e obosita/nervoasa) , hinta e pampi-pampi , ceasul e tac-tic (nu tic-tac
)...nu stiu de unde ii vin .Mai se "crizeaza " cateodata cand vrea ceva si nu are acces sau nu reuseste sa faca...de ex. sa mearga pe schiuri prin casa
(adica in papucii de casa a lui tati ...desi in ultimul timp cam reuseste , nu se lasa )
ps.cateva poze de model
http://family.webshots.com/photo/2090527490104281140pbZUsL
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
manumanu spune:
Anca, daca e vorba de flori pentru doctoranda care-si sustine teza, da, e suficient, eu n-am auzit de cadouri (poate doar daca e ruda apropiata, dar nu vad sensul). Se mai dau flori eventual, la sfarsit, daca e vreo dna profesor in comisie. Si atat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Fetele cunoscatoare, la o sustinere publica a tezei de doctorat cu ce se mai merge in afara de flori? Se obisnuieste si mici cadouri? Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea... |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
manumanu spune:
Ancule, nu o sa pot veni marti...
... sotul tocmai m-a anuntat ca are treaba la serviciu toata ziua (in mod normal nu avea, dar are de pregatit o conferinta), mama e plecata din oras si soacra-mea nu poate exact marti... asa ca trebuie sa stau acasa...lasa ca o sa mai fie ocazii, mai ales ca si tu vei fi stresata cu examenul! Bafta!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Amalia spune:
'Neata mamicutelor!
Va invit la o cana maaaare de
.
Eu sunt chiaunel rau, cam nedormita de cateva zile datorita agitatiei...ganduri multe si belele care curg lant
.
Din ciclul...ASA NU...avem deja o lista lunga cu ce s-a petrecut saptamana asta...de la pierderea acordului pentru creditul cerut in plus pe langa prima casa (suma de la prima casa nu este suficienta pt Bucuresti
daca vrei sa iei 3 camere )...datorita unui credit neplatit la vreme de tatal meu (deh, stiti cum e cu pacatele parintilor, nu?
)...deci acum incercam la alta banca, am depus deja dosarul.
La tata trebuie facuta succesiunea (dupa mama)...au trecut 13 ani deci e mai dificil si acum 2 zile s-a trezit notarita ca-n acte e o denumire a strazii, acum se numeste altfel...asa ca ia-o de la capat cu alte cautari, alte solicitari la primarie.
A treia faza...dimineata coboara sotul sa plece cu David la o competiei de karate unde participa...si cand sa se suie in masina, remarca ca geamul pasagerului din dreapta soferului e facut praf
..asa ca acum sunt la politie momenta.
In rest...in afara de o durere crunta de cap...suntem sanatosi
...si deja mergem pe principiul..."nu mor caii cand vor cainii", asa ca le rezolvam noi pe toate indiferent cate or mai aparea
...mama lor. Sanatosi sa fim!
Imi pare rau sa citesc de Arianna si de Stefanut
Sanatate multa!

poze aniversare 1 an