*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!
Noi am avut o noapte crunta: foiala/zvarcoliot in tot patul din cauza durerii de ureche. Greu si-a gasit locul...vreo 3 treziri. Ma bucur ca ia antibioticul fara probleme. Numai cand ii pun picaturi in urechi e dezastru.

Anca ia klacid (antibiotic), otocalm(pic pt urechi), panadol/nurofen (pt febra), vibrocil (nasuc). I-am luat azi si biotics baby...la cate baga in el...

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ami niciodata un necaz nu vine singur... Sper sa treceti cat mai repede peste perioada asta proasta si sa ne anunti ca in sfarsit v-ati mutat la casuta voastra!

Corina cum se mai simte Arianna?

Anca multa bafta la examene!

Eli Cum te mai simti? Cum stai cu greturile?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza! pe la pranz asa ...dorm toata ziua. Ma doare capul ingrozitor.
Ginye, sanatate multa! Greu cu durerile astea care nu-i lasa sa doarma. Arianna e mai bine, inca tuseste su are mucisori, dar a inceput sa pape si se joaca toata ziua. E mare fan lego. Are o galetusa cu cuburi si ii fac o casuta si ea se chinuie sa bage oamenii in casa ...apoi disturge tot si cu o lopata pune cuburile intr-o basculanta. Perfect pt o fetita, nu?
Amalia, iti tin pumnii sa rezolvati cat mai repede toate problemele. Te asteptam cu marea veste ca v-ati luat casuta mult dorita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye, Bravegirl

Am vazut ca vorbeati de cresa de stat. La cea de langa mine, din Militari, mi s-a spus acum vreo luna, ca sunt peste 200 de cereri nesolutionate de anul trecut, deci sunt foarte multi. Sa inteleg ca la voi e mai liber si se mai accepta copii chiar daca sunt multi la grupa...
Eu deja inclin spre bona, 1 an pana la gradinita sau o gradi particulara 1 an si bona care sa-l ia dupa-amiaza. Nu pot lua doar varianta gradinitei, chiar daca are program lung, datorita perioadelor de boala in care eu nu voi putea sa-mi iau liber (stiu ca legal ai dreptul, dar eu risc sa-mi pierd locul de munca daca voi abuza)

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello, hello!

Criss, sa va traiasca strabunica! Si stranepoata strabunicii careia nu-i place sa se murdareasca pe maini cu mancare... mai stiu pe cineva...

Da, Manumanu, pt tipa care-si sustine teza, deci numai flori e ok, mersic! Of, ce s-au dat planurile peste cap, insa nu e Sibiul asa departe, tot ne vedem noi cumva-candva.

Aolio, Amalia, ce de patanii! Scot sa plece toate de la voi, o sa fie bine pentru ca sunteti niste oameni speciali. De obicei la cumpararea a ceva mai mare unde e implicata si banca, te poarta de n-ai aer, tone-tone de hartoage.

Gynie, saracutul, ce-a dat peste el, sanatate multa, sa treaca repede sa iesiti afara ca imediat trece luna mai, si noua cine ne mai ofera flori?

Brave, lui z ii place sa-i fac din lego avion si face zum-zum cu el prin casa; eu ii mai fac si turn si-i pun printesa sa vina printul s-o salveze, dar cred ca sunt rasuflata ca n-o intereseaza oricat fac cu calul tag-tagadam-tagadam. Mai degraba vine si ma impinge sa ma intind pe jos sa ma calareasca ea pe mine. Si cand mergem undeva in vizita acapareaza toate masinutele, brrrrrmmmmm-brrrrm. Na, fete barbate.
Tu ziceai c-ai luat chilotel sau body de la Andreea Marin (sau Esca?). Cautand ceva despre cercetare pe net am gasit c-a luat si Andreea Marin premiu in cercetare, la Geneva, pentru body-ul cu chilotel extensibil. Ui www.libertatea.ro/stire/interviu-exclusiv-cercetatoarea-raluca-van-staden-puteam-sa-fiu-milionara-286425.html" target="_blank">aici.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Da Anca, eu ziceam ca am luat body de la Marin. Stiam ca a participat la Geneva. Dar pe mine body-ul asta nu m-a dat pe spate si mi se pare scump. ea zice ca merge pt o perioada mai mare de timp si faci economie. Pai dc iei 2, ca trebuie sa-l speli, nu?, dai aproape 90 lei. Si dupa mai multe spalari se face si urat ...nu vad unde e economia.

Si Arianna e mare fan masinute. Ne jucam de zor cu ele. Si are avion de la lego, in care trebuie sa-i pun eu omuletii si ea merge cu el prin casa in mana, deasupra capului si face ca avionul. Noi stam langa aerooport, si e culoar chiar deasupra noastra, asa ca e inebunita dupa avioane.
A...si ii place la nebunie sa o lasi in masina la volan. Rade toata...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Criss, am vazut pozele, e o scumpaaaa... si cuminteeee!

Ami, of, Doamne, cum vin ele necazurile deodata! Dar sa fim noi sanatosi si voiosi, ca trecem peste toate!

Noi le-am luat ieri niste cuburi tip lego dar mai maricele, deja sunt innebuniti! Din noile expresii: "pochetete" (biscuite), "Dadu acundi" (Radu se ascunde - dupa perdea), "undi-i abucu" (unde-i buricul?), Pichia (pisica)... nu-mi mai vin acum, da' mai sunt.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Criss, era sa uit: la multi ani lui Sofi de ziua ei , azi e Sf. Mucenita Sofia! La multi ani si lui Nicole Sophie de ALRA!

Alraaaaa, unde esti??? Ne e dor de tineee!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi ani cu intarziere!
Brie
Crismarg
Nebunica-zapacica

Unde-ati fugit? S-a incalzit afara?
Gynie, cum e Stef azi? Iza, n-ai mai dat nici un semn, cum esti? Aleinad?
Manumanu, abucu la noi e gulugulu.

Sondaj de opinie. Fetele foste laptarese, dupa intarcat, cam cat timp v-au mai durut ? Eu sunt in a 6-a zi, n-am mai muls nimic de alataieri, nu mai sunt ca piatra, dar nici moi, si inca ma doooor, durerea ca durerea dar nu pot s-o tin bine pe z in brate, mai mult o tin pe-o parte, pe solduri, si la culcare, cand vrea pe mine, ma ucide, o iau si strang din dinti de durere. E normal? Bine, nu mai e durerea din primele zile, s-a tot diminuat, dar habar n-am daca e de bine sau nu. Azi am incercat si inca iese lapte garla.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Anca, nu pot sa te ajut. La mine ambele intarcari au fost fara sa ma mulg, fara noduli si durere. In concluzie lapte nu prea mai era la Ana cand m-am imbolnavit, iar acum am intarcat treptat si cand am facut pauza de 2-3 zile nici nu mai era lapte.
Dar tu nefiind gravida ai putea sa iei ceva pilule, chiar si homeopate, sau niste ceaiuri. Oricum sa ai grija sa nu ramana lapte pe acolo.
Amalia, e mare suma care va mai trebuie, chiar asa de greu o sa fie sa o obtineti? Tinem pumnii, trebuie sa se rezolve.
Cum mai sunt cozonaceii bolnaviori: Stefanut, Cati, Arianna?
Darling, hai ca ai fost la eco. Ce face bb?
Anes, tu nu mai zici nimic. Ai ajuns in luna a 3-a, nu?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput