*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*
Raspunsuri - Pagina 10
Amalia spune:
Anca eu i-am avut asa cam 7 zile si sa zic ca de prin a 10-a a disparut tensiunea. Deja dupa 14 zile nu mai era strop de lapte in sani, daca strangeam nu mai curgea nimic. In urma, n-a ramas nici un nodul!
Otilia da e mare suma, dar ne-o permitem. Problema a fost ca s-a nimerit ca la banca respectiva tatal meu sa fie rau platinic..
Deja de vineri am depus actele la alta, iar noi cautam in continuare apartament. De rezolvat, se v-a rezolva pana la urma...pacat ca asa....te scarbeste sa vezi ca nu vrei nimic de la nimeni, dar te impiedici din cauze care nu tin de tine.
poze aniversare 1 an
cameliam spune:
Flori, imi pare rau ca sunteti bolnaviori! Sa va faceti bine repede!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Neatza! Noi am avut o noapte crunta: foiala/zvarcoliot in tot patul din cauza durerii de ureche. Greu si-a gasit locul...vreo 3 treziri. Ma bucur ca ia antibioticul fara probleme. Numai cand ii pun picaturi in urechi e dezastru. ![]() Anca ia klacid (antibiotic), otocalm(pic pt urechi), panadol/nurofen (pt febra), vibrocil (nasuc). I-am luat azi si biotics baby...la cate baga in el... ![]() Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
cameliam spune:
Noi suntem bine, data fiind situatia. Cel mai rau e noaptea, ca are manutele imobilizate la cot (sa nu le poata duce la gurita) si nu se poate intoarce in pat cum ar vrea, si de pe la ora 3 e cu scandal pana la 6 in fiecare noapte. Dupa aia pica de oboseala si doarme in orice pozitie, biata. Trece ea si luna asta si scapam de cotiere.
Altfel, e vioaie, cu chef de joaca, foarte vesela... pai eu de-aveam in gura cate cusaturi are ea cred ca ma urcam pe pereti, nu sa mai fiu si sociabila... Copiii sunt cu adevarat niste minuni, se recupereaza atat de usor.
Cu timpul stau foarte prost, practic sunt tot timpul cu ea si cand doarme, ca am mutat-o in pat normal, in patut era chin cu cotierele alea si in plus stau cu ochii pe ea tot timpul sa nu-si duca manutele la gurita chiar si in somn si cu cotiere...na am un stres, ca daca tot am trecut printr-o operatie sa nu stricam ce-a facut medicul si mai bine sa fim prea precauti decat sa mai trecem o data prin asa ceva.
Asa ca va citesc doar printre picaturi si pe diagonala...deocamdata.
Anca am retinut intrebarea ta, si raspunsul meu e ca un bcuhet de flori e suficient
.
Cami
manumanu spune:
CAMI, offf, sa treaca perioada de recuperare cat mai repede si sa i se elibereze manutele Alexandrei! Ma bucur ca ea e vesela si suporta asa de bine totul! 
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Amalia spune:
Camelia ce bine ca suporta asa bine situatia!
Ai dreptate, sunt niste minuni si au o capacitate de recuperare extraordinara!
Multa sanatate si sa treaca cat mai repede perioada asta!
poze aniversare 1 an
anca_27 spune:
Cami, draga de ea, cat mai trebuie sa le poarte? Of, ce greu e, mi-aduc aminte de orteza lui z
, dar tot n-a fost asa nasol, ca nu era operatie, insa ii incomodeaza, ziua trece cum trece...
Tu cum esti cu scoala, parca te bagasesi si tu la un doctorat, sau scuze daca gresesc.
Amalia, dar mai nou conteaza la banca si ce istoric au parintii? Jesus!
Pai ce treaba au? Sunt venituri diferite.
Ramo, si voi urma parca sa vedeti un apartament, ati gasit ceva pe plac?
Oti, iau homeopate si ceai de salvie, dar se pare c-am avut lapte cu tona. Si mai pun comprese. Insa nu stiu ce sa fac cu laptele ce sta acolo, unii zic sa mulg sa nu ramana, altii sa nu mulg nimic ca se produce iar.
Asta e dilema mare.
Ama, 7 zile deci au fost asa... am vb si cu Dandusa pe mess ieri, si ei cam tot asa i-au cedat, acu poate le vreau si eu pe toate dintr-o data, si copil intarcat, si lapte dus, si cu sufletu-n rai.
Azi noapte s-a trezit O DATA. A marait, am tras-o langa mine, am mangaiat-o, si-a picat iar, insa se foieste des si-mi da impresia ca se trezeste. Si din ora-n ora ma uit la ceas ca prostu`.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
criss703 spune:
Anca eu nu am avut mult lapte dar cand s-a intarcat ea singura eu cam 2 luni seara la dus ma mai mulgeam la inceput in fiecare zi apoi la 2-3..tot mai rar pana am uitat .Nu pot zice ca am avut nu stiu ce dureri dar dupa vre-o juma de an mi-a aparut o durere intr-un san de am fost la dr. la eco sa vad ce e (am fost cam stresi atunci
) nu s-a vazut nimic ineregula atunci dar uneori si acum ma mai jeneaza .Daca strang cate un strop mai iese si acum
dupa 9 luni .
Manumanu multumim frumos de urari
, doar tu si inca o prietena ne-ati felicitat , nu de alta dar nici noi nu am tinut minte cand e Sf.Sofia
..la anul o sa fim mai pe faza si noi , pana una alta ne revansam fata de ea de Sf.Petru si Pavel ..pt.Paula ![]()
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
babyzapi spune:
Vineri am fost singura la dr la control, totul ok, mi-a dat jos bustiera si a zis sa tin numai banda elastica. Abia am iesit pe poarta spitalului si un aurolac, rasarit de naiba stie unde, s-a infipt direct cu mana in sanul meu si a strans cred, nu am simtit exact decat o mare durere
. Am tipat de s-a speriat si nenorocitul ordinar. In cateva secunde s-a dus durerea, am ajuns acasa...toate ok pana noaptea, cand intinzandu-ma in pat pe spate (pozitie obligatorie), m-au luat niste dureri foarte mari la sanul stang care fusese maltratat, toata noaptea nu am dormit. N-am dat mare importanta pt ca oricum sanul stang e mai umflat si inca putin cocotzat + ca am crezut ca e si din cauza ca nu mai am bustiera sa mi le sustina. Azi-noapte mi-am pus bustiera sa dorm cu ea si tot am simtit durerile ca in in noaptea precedenta chiar daca erau la o intensitate mai mica. Diseara il sun pe dr si maine ma duc la control. Sper din suflet sa nu fie nimic grav, nimic deplasat, sa nu fie nevoie de vreun masaj (e incredibil de dureros un masaj la sanul proaspta siliconat) sau altceva....Iubi nici macar nu stie, ce rost avea sa-i mai zic?
Raphael a scapat de alergia la laptic
. I-am dat laptic, iaurt, branza, cascaval si nu i-a aparut nicio bubita. Bine nu va ganditi ca i-am dat deodata de toate. Am inceput de acum 2 saptamani cu cate o lingurita de iaurt si am continuat progresiv. Ma bucur foarte mult ca nu mai suntem limitati in alegerea meniului pt el. Sunt si foarte trista deoarece inca nu ma pot juca cu Raphael ca inainte. Doar il mangai, ii mai dau o jucarioara, sa pape, dar pastrez o distanta corporala de teama sa nu ma loveasca. Si imi este si mai ciuda ca n-are nicio treaba ca mami nu-i da aceeasi atentie ca inainte.
Anca sunt bine sanii, sper eu, calmante iau doar unul dimneata si unul seara. Am 10 zile de la operatie si incep sa vad luminita de la capatul tunelului
Sper sa scapi si tu cat mai curand de durerile sanilor stiu cat poate fi de dureros.
Ginye multa sanatate lui Edy. Imi pare rau ca a facut otita 
BraveGirl sanatate si tie si Ariannei.
Criss ai o zana de fetitza! Frumusica si dulcica foc
foarte finutza!
Amalia mult succes cu creditul si sa va rezolvati cat mai usor toate problemele
si 
Cami un pupic mare pt Alexandra
si unul pt tine
. Recuperare usoara si rapida.
Ah! Nu stiu daca v-am zis, dar i-am taiat si noi motzul lui Raphael si a ales : cheia de la casa, floarea si pixul.
anca_27 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Iubi nici macar nu stie, ce rost avea sa-i mai zic? |

Pai daca lui nu, atunci cui? E vb de sanatatea ta, scumpo. Ca aici mai dam din casa si ne mai plangem de soatze fara ca ei sa stie, e altceva... Na, nu te supi, eu sunt de-aia ca impartasesc cu el si faptul c-am omorat mai `nainte o furnica pe balcon.
Poate ca pana ma dau eu cu capul pe-aici i-ai spus si lui deja.
Ma bucur tare pt Rapha, a mai venit soarele alimentar si pe straduta voastra.
| citat din mesajul lui babyzapi Ah! Nu stiu daca v-am zis, dar i-am taiat si noi motzul lui Raphael si a ales : cheia de la casa, floarea si pixul. |
Pui de frantzuz, romaaaaaantic.
Bine c-a ales casa intai, sa fie omul la casa lui si dupa aia sa vina la noi la petit. Si-apoi noi il sprijinim sa-nceapa activitatea de scriitor.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
cameliam spune:
anca parca parca tin eu minte ca ai avut ceva accident cu masina, erai si cu Zibe si nu i-ai spus sotului, cel putin nu in ziua aia, ca sa nu-l superi ca avea si altele pe cap... tin eu minte gresit? 
Da, asa e cu doctoratul, dar habar nu am cum o sa reusesc sa finalizez lucrarile pe care trebuie sa le predau in iunie. Alexandra pana prin 15 iunie trebuie sa poarte cotierele, deci nu somn pana atunci, nu timp liber sa lucrez la ale mele... Saptamana viitoare e si sotul in concediu (a fost si saptamana asta) si va fi mai usor dar apoi chiar ca nu voi avea timp nici sa suflu. Dar stii ce? Da-le-ncolo, rezolv eu cumva daca nu in iunie, atunci in septembrie, bine ca fetita e bine, in rest zau de ma mai intereseaza ceva
.
babyzapi nasol incidentul, sper sa nu fie nimic atins acolo. Eu n-am apucat sa vad pozele, dar inteleg din reactiile fetelor ca arata grozav, felicitari, stiu ca iti doreai operatia asta demult.
citat din mesajul lui anca_27![]() ![]() Pai daca lui nu, atunci cui? E vb de sanatatea ta, scumpo. Ca aici mai dam din casa si ne mai plangem de soatze fara ca ei sa stie, e altceva... Na, nu te supi, eu sunt de-aia ca impartasesc cu el si faptul c-am omorat mai `nainte o furnica pe balcon. ![]() |

Eduard Stefan (12.10.2008)