*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*
Raspunsuri - Pagina 11
Amalia spune:
Cameliam super atitudine, mi-a placut mult ce ai spus!
Sunt convinsa ca gandind astfel, vei reusi chiar din iunie!

Babyzapi multa sanatate!
Uf, ce nenorocit!
Acum cum te mai simti?
Bravegirl, Ginye, Laura ce fac puiutii?
poze aniversare 1 an
babyzapi spune:
Cami mersi mult. Ma bucur ca in perioada asta e sotul cu tine si ai un ajutor.
Anca m-am gandit ca ce rost are sa-i zic ceva care o sa-l supere foarte tare din moment ce nu poate face nimic. Si asta o sa-l enerveze si mai tare, faptul ca am fost agresata si lucrurile raman asa. Dupa care, i-ar fi teama de fiecare data cand ies singura din casa sa nu se repete incidentul....el nu stie ca in tzara noastra se intampla si chestii d-astea. O sa vad ce-mi zice dr, daca e ok sanul nu-i zic nimic, daca e ceva in neregula o sa-i spun ca m-a lovit cineva din greseala pe strada. Avem o relatie deschisa, respect si intelegere, sa nu intelegi ca mi-e teama de el, dar cand e vorba sa-i spun ceva care il supara tare...si degeaba, prefer sa nu o fac. Cum a fost cand Raphael a luat o gurita de spirt....nici pana azi nu stie. Te pupic
P.S : Ai vazut ca fi-miu e romantic de-acum, da?
babyzapi spune:
Amalia
am stat toata ziua in picioare sau in fund si mi-e bine nu am dureri. Am facut mai devreme o proba sa vad daca ma mai doare cand ma intind pe spate....si tot doare...mai putin, dar sentimentul e acelasi, ca mi-o ia sanul in lateral.
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameliam anca parca parca tin eu minte ca ai avut ceva accident cu masina, erai si cu Zibe si nu i-ai spus sotului, cel putin nu in ziua aia, ca sa nu-l superi ca avea si altele pe cap... tin eu minte gresit? ![]() |
Da, ai dreptate.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
ginye55 spune:
Neatza fetelor!
Noi suntem mai bine. Am fost ieri la control, era dr de garda in spital. A zis ca se vindeca f bine, timpanul nu mai e asa iflamat. Avem tratament pana joi, cand tb sa mergem iar la control. Din pacate, tot pana joi avem interdictie la iesitul afara...max 15 min pe zi avem voie si atunci cu un fes/caciula cu urechi...evental caciulita legata sub barbie, ceea ce Edi nu mai suporta de cand am iesit din iarna. Asa ca, din pacate, vom rata intalneala si de data asta. Asta e...el sa fie sanatos...data viitoare poate spunem si noi prezent. ![]()
Multumim pt urarile de sanatate! 
Azi-noapte a dormit puiul neintors: 9.30-7.00.
Asta in conditiile in care la 6 seara l-a luat somnul la jucarii si s-a trezit la 7.30. Eram sigura ca iar o sa avem noapte dansanta.
Cred ca in sfarsit nu-l mai doare deloc.
Are destul somn de recuperat...ultimele 3 nopti nu am dormit deloc.
O zi buna, fetelor! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
Gynie, ma bucur ca e mai bine puiutul!
Sa aveti nopti cat mai linistite de-acum inainte si sa puteti iesi cat mai repede afara! Ti-a spus dr care a fost cauza?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Gynie, ma bucur ca e mai bine puiutul! Sa aveti nopti cat mai linistite de-acum inainte si sa puteti iesi cat mai repede afara! Ti-a spus dr care a fost cauza?mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq |
Da...noi de cateva luni ne luptam cu mucii...si pt ca nici acum nu am scapam de ei, in ciuda picaturilor cu antiobiotic administrate, infectia din nas a luat calea urechiuselor. Dar si malformatia cu care el s-a nascut favorieaza aparitia otitei, din cauza usoarelor diferente anatomice de la nivelul cailor respiratorii. Acum eu nu stiu de cand are aceasta otita, pt ca nu s-a manifestat in niciun fel. Incep sa pun urletele lui in miez de noapte pe seama acestei infectii.
Oricum, dr a zis ca o are de ceva timp, pt ca a fost prea mare infectia.Flori, mami de
ginye55 spune:
Stiti cumva daca otita e contagioasa? Pe net citesc pareri si pareri...am uitat sa intreb dr. 
Flori, mami de
ginye55 spune:
Mi-am bagat nasul pe net si am citit mai multe despre minunata otita. Se pare ca unul din semnele instalarii ei este agitatia/lipsa somnului/plansul pe timpul noptii.
Si eu ma vait de atata timp la pediatra ca piciul nu doarme noaptea, e agitat, palnge din senin si nu i-a trecut prin cap sa ma trimita la un orl-ist.
A tb sa faca temp si sa-i curga urechea ca sa ajung cu el la control la orl. 

![]()

Flori, mami de
Otiliav spune:
Flori nu te invinovati aiurea. Stii ca si Elisa se trezea in toiul noptii, avea reprize de urlat si nici vorba de otita ci de multi dinti si masele.
E greu cu copii mici, macar de-ar duce mana la ureche. Am vazut insa la un copilas de 7 luni cu otita ca avea o zona rosie sangeranda in spatele urechii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+
Iulia Alexandra