*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*
Raspunsuri - Pagina 12
ginye55 spune:
Otilia me enerveaza faptul ca dupa atatea episoade de muci urati, infectati, atatea nopti nedormite,in concluzie atat chin pe el...dr nu a fost in stare sa ma trimita si la orl. Nu i-a dat nimic de gandit toate astea cumulate.
Asta e...acum sa trecem de asta. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
malinas spune:
cameliam, recuparare rapida Alexandrei. va doresc sa treaca cat mai repede luna aceasta si fara nici un fel de incidente.
ginye, sanatate multa lui Edi.Imi pare rau ca nu ajungeti la intalnire, dar daca vreti sa veniti...cred ca toata lumea ar fi de acord sa amanam cateva zile.
Revin si cu listuta pt intalneala.
Centralizez aici situatia.S-au inscris la intalnire urmatoarele:malinas, ginye55, steliana/spiridusul, babyzapi, ralukutzaa, monicabo, miki01, bertha. Pentru data as propune, daca si voi sunteti de acord, joi, 3 iunie, astfel incat sa poata veni si ginye daca sanatatea piciului i-o permite(asta daca si ea doreste si nu vreau sa se simta obligata sa vina).Ora 10.30-11.Pentru locatie avem pana acum:
1. primul loc Herestrau (cu specificatia ca Bertha nu vine daca e in Herestrau)
2. locul 2 cismigiu
3. lucul 3 Carol (cu specificatia ca monicabo nu vine daca e in Carol)
Astept sa spuneti daca sunteti de acord cu mutarea intalnirii pe 3 iunie si sa va mai inscrieti.
monicabo spune:
Pt mine e ok joi...
Ralukuzza se oferise sa o aduca pe Bertha in herastrau, asa ca poate poate...
eu as vrea sa ne vedem cat mai multe
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Printesa01 spune:
salutare, gagici!
e ok intalneala pe sapt viitoare, mai ales ca sapt asta e destul de furtunoasa ( greve, manifestari, alea-alea)
hai Edi, fa-te bine, ca te asteapta un stol de prieteni in bucuresti
locatie: daca vine gynie, vin oriunde, pt ca -a oferit sa ma ajute cu transportul
in caz contrar, recunosc, depinde cum ma trezesc dimineata ( asa, asa, acuma injurati-ma). nu trec printr-o perioada prea roz si pur si simplu sunt si zile in care nu am chef sa ma mai urc in taxi, sa isi dea nea' soferul okii peste cap ca trebuie sa deschida portbagajul, ca mai plange un copil, ca am nisip pe roti la carucior.
avand in vedere ultima aventura in jungla din bucuresti, ma cam tin departe de marile aglomeratii, atunci cand sunt singura cu amandoi.
Printesa01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Otilia me enerveaza faptul ca dupa atatea episoade de muci urati, infectati, atatea nopti nedormite,in concluzie atat chin pe el...dr nu a fost in stare sa ma trimita si la orl. Nu i-a dat nimic de gandit toate astea cumulate. Asta e...acum sa trecem de asta. ![]() Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
taci, fataaaaa
medicina e si pe ghicite, nu iti mai face sange rau.
daca te incalzeste cu ceva, alex a avut absolut toate simptomele unei anumite boli, si l-au vazut ( stai sa numar)1,2,3,4,5,6 doftori si tot despre balauri imi vorbeau.
dupa ce l-au indopat cu antibiotic, facut radiografii, aerosol ca tot e la moda ( desi omu' facea febra si atat) m-am externat cu el, pe propria raspundere, si dr. nr 1 s-a prins care-i boala.
doar stii povestea... tratamentul de baza era de fapt... odihna
hai fruntea sus: orice boala tine max 10 zile. io asa imi zic de fiecare data
Darling_ spune:
Otilia ma uimesti, ca de fiecare data iti amintesti toate detaliile despre toata lumea. Nimic nu-ti scapa, esti tare pe faza
. Intr-adevar am avut eco pe 20 si se pare ca e iar flacau. Eu una am fost cam trista ziua aia, imi pusesem atatea sperante ca e fetita, dar acu na, nu depinde de noi. M-am obisnuit cu ideea si parca chiar imi place. Daca stau si ma gandesc ma cam vedeam mama de baieti. Bb bine mersi. a inceput sa miste mai serios ca intrasem la idei. L-a cam intors pe toate fetele de incepuse sa ma treaca toate apele.
Cami ce ma bucur ca puiul mic e bine. Pup fetita curajoasa si puternica.
Babyzapy ce nenorociti.... sper sa nu fie probleme. Eu am apucat sa vad pozele, suuuuuuuper. Ma bucur ca Rapha poate papa lactate.
Anca27 tare m-ai atins cu postarea ta cu cifrele, chiar ai talent. Pe mine m-a durut doar sanul drept vreo 3 zile, primele 2 zile mai rau. Stateam cu punga de gheata pe san. Nu am reusit sa mulg nimic, ma durea prea tare. In 3 zile durerea m-a lasat apoi s-a retras si laptele. Bine eu fiind si gravi situatia a fost diferita. Sper sa treaca cat mai repede.
Amalia multe belele deodata, bine ca sunteti sanatosi, se rezolva restul incet incet.
Lauramiron imi pare tare rau ca s-a confirmat diagnosticul. Bine ca o sa treaca. Multa rabdare si putere sa treceti peste
.
Bertha e totusi cam mare valoarea, cand faceti urmatoarele analize?? Eu totusi sper sa fie o greseala, important e ca Ioana chelioana e sanatoasa, esti de admirat pentru cum ai reusit sa tii situatia sub control.
Malinas multa bafta la examen. Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu la intalnire. Anul asta nici macar nu ajung in Ro....
Baietii mei au bolit amandoi zilele trecute. Amandoi cu food poisoning. Tati a fost chiar rau. Azi amandoi veseli si sanatosi dar parca ma incearca pe mine asa o senzatie, sper sa nu fie nimic.
Eduard a avut azi a doua oara o criza de nervi. Tantrum in toata regula, a urlat de fapt zbierat la mine urat de tot cand l-am bagat in casa. Ma uitam la el si nu-mi venea sa cred cata ambitie poate sa aiba o mana de om, cum stie el atat de bine ce vrea si ce bine stie s-o ceara. La un moment dat eram chiar tentata sa-l scot iar afara insa am rezistat ispitei. Era oricum destul de tarziu. S-a linistit numai cand l-am ignorat total. Toate explicatiile mele si mangaierile nu au avut alta reactie decat urlete. Ma tragea de mana sa-l scot iar afara si se trantea pe jos cand ii explicam ca-i tarziu si trebuie sa mancam si sa facem nani nani. A cedat dupa vreo 20 de minute, cand s-a cuibarit in bratele mele si ofta de mama focului cand il explicam ce mult il iubesc eu pe el chiar si cand e uracios si violent.
Somn usor la toata lumea.
Adriana
w21+ cu
si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas ginye, sanatate multa lui Edi.Imi pare rau ca nu ajungeti la intalnire, dar daca vreti sa veniti...cred ca toata lumea ar fi de acord sa amanam cateva zile. |
Daca se poate amana pana sapt viitoare vin si eu! Sper sa am zilele astea vesti bune de la dr!

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Ralukutzza spune:
Eu sunt de acord cu intalneala oricand vreti voi...este ok si saptamana viitoare ca sa vina si Gynie cu Stefanutul pufosul
si da...putam merge in Herastrau...o iau eu pe Bertha cu masina...asta daca este de acord, ca inca nu a raspuns
.
Noi suntem cam stresati astazi, ieri am fost in parc cu pitica si s-a pricopsit din iarba cu o capusa...mica, mica....dar...
Am citit pe net si m-am ingrozit
, am fugit repede la medic, i-a dat antibiotic preventiv 7 zile si o urmarim cam 30 de zile sa vedem daca apare vreo reactie si la 6 sapt de la intepatura facem analize de sange si analiza specifica boreliozei.
Pana atunic aveti grija in parcuri mamici...noi am luat-o din Tineretului.
Printesa01 spune:
fir-ar de caini maidanezi...
ral, imi pare rau de patania voastra. bine ca v-ati prins si ati gasit-o. si noi racolam pureci de peste tot.
Darling, nu fi dezamagita. sa stii ca si eu am vrut o fetita, si, iaca, am 2 flacai. teoretic, d.p.d.v. psihologic, daca sunt 2, e mai bine sa fie de acelasi sex.![]()
astept vesti bune de la gynie, de la amalia
anca, treci la raport cu intarcatul
gata, afara cu mine,
pup