*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am ratat niste sarbatorite: La multi ani, Nebunica, Crismargr si Brie !

Noi am golanit 3 zile si n-am avut timp de net mai deloc.

Va multumesc mult pt incurajari! Adevarul e ca am fost f necajita, dar, gata, a trecut. Sunt din nou pe pozitii, am reconsiderat totul si mergem inainte. Duminica i-am dat o bucatica de omleta care continea albus si n-a avut nimic. Sper sa mearga bine in continuare, sunt cu ochii pe ea.

Babyzapi, asa veste buna merita sarbatorita! Ma bucur mult, gata, ati lasat in urma toate greutatile!

Sunt pe fuga, vreau sa va spun ca sigur ca sunt de acord cu schimbarea datei, astfel incat sa ne intalnim si cu Ginye si Stefanut/Edi. Poate se mai inscriu si alte fete pana atunci. Ralucutzza, pai sa stam atat de aproape si sa nu zici nimic?! Pe unde va plimbati voi? Poate ne vedem intr-o zi. Iti multumesc mult pt oferta de a ne lua cu masina. E o idee, insa deja ma complic, inseamna sa iau scaunul de masina din masina noastra+carucior (ca sa doarma), plus mancarica etc...mama, ce bagaj fac. Pt Herastrau, trebuie sa avem in vedere ca vom face o ora dus+ o ora intors, de-aia sustineam eu sa mergem intr-un parc din centru, acolo ajungem toate relativ usor.
Oricum, mai discutam, alegem clar saptamana viitoare.

Am fugit.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Intr-adevar am avut eco pe 20 si se pare ca e iar flacau. Eu una am fost cam trista ziua aia, imi pusesem atatea sperante ca e fetita, dar acu na, nu depinde de noi. M-am obisnuit cu ideea si parca chiar imi place. Daca stau si ma gandesc ma cam vedeam mama de baieti. Bb bine mersi. a inceput sa miste mai serios ca intrasem la idei. L-a cam intors pe toate fetele de incepuse sa ma treaca toate apele.

Hei, sa va traiasca flacaul, e super ca vor fi de varsta apropiata.
De abia la al treilea de acelasi sex, asa ca mine, iti dau voie sa te plangi .

Citat:

Eduard a avut azi a doua oara o criza de nervi. Tantrum in toata regula, a urlat de fapt zbierat la mine urat de tot cand l-am bagat in casa. Ma uitam la el si nu-mi venea sa cred cata ambitie poate sa aiba o mana de om, cum stie el atat de bine ce vrea si ce bine stie s-o ceara. La un moment dat eram chiar tentata sa-l scot iar afara insa am rezistat ispitei. Era oricum destul de tarziu. S-a linistit numai cand l-am ignorat total. Toate explicatiile mele si mangaierile nu au avut alta reactie decat urlete. Ma tragea de mana sa-l scot iar afara si se trantea pe jos cand ii explicam ca-i tarziu si trebuie sa mancam si sa facem nani nani. A cedat dupa vreo 20 de minute, cand s-a cuibarit in bratele mele si ofta de mama focului cand il explicam ce mult il iubesc eu pe el chiar si cand e uracios si violent.

Si Elisa trece printr-o faza similara, vrea numai afara. Una doua isi aduce hainele sa iasa. Si clima nu tine cu noi, e lumina cam tot timpul, nu pot sa-i explic la 10 seara ca e noapte si facem nani.
Crizele le evitam inca, profitam ca Ana asculta si intra in casa si ori intra si ea dupa Ana ori ii distrage Ana atentia cu ceva.
Din partea mea as lasa-o mult si bine in gradina insa poate iesi in strada ca nu este imprejmuita pe toate laturile.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01
si noi racolam pureci de peste tot.

...si noi...

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Bertha , ma bucur ca Ioana a putut manca omletica fara probleme, hai ca acu acu se face ea mare si o sa uitati de micile astea suparari... cat despre parc tu stii cum este mai bine si mai comfortabil pentru Ioana, dar chiar daca mergem in Cismigiu tot vreau sa va iau cu masina
Noi ne plimbam prin parcul Sebastian si seara cel mai des prin Carol...avem si multe zile cand stam acasa in curte (noi stam la curte ) asa ca puteti veni in vizita si la noi la curte...cu cate jucarii de exterior i-a luat ta-su e mai ceva ca in parc...si aici o poti hrani si culca fara probleme...ne vorbim cand ai ceva mai mult timp liber si ne stabilim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Gata, am revenit. Plimbat, mancat, culcat.

Darling, inteleg ca iti doreai mai mult o fetita, cred ca e omeneste sa ai preferinte. Ia partea buna, pt ei e mai bine sa aiba acelasi sex, treaba cu "pereche" e o dorinta putin egoista (dar fireasca) a parintilor. O sa fii rasfatata de 3 baieti.
Cand ma gandesc la intalnirea noastra, chiar ma gandesc si la tine si la Otilia, imi pare tare rau ca voi nu veti fi cu noi.
Inca n-am hotarat cand vom reface analizele Ioanei, deocamdata MF ne-a trimis la un alt medic in care are deplina incredere, sa mai avem o parere.

Otilia, chiar asa, pe cand urmatoarea vizita in tara? Ati facut ceva planuri pt sfarsitul anului?

Ginye, ma bucur ca sunteti mai bine. Sincer, si mie mi se pare ciudat ca n-a descoperit medicul durerea de urechiuse, pt ca la cati dr am fost, toti i-au ascultat cu stetoscopul, s-au uitat la gatut si au pipait zdravan urechiusele, adica e ceva de rutina. Bine ca s-a rezolvat!

Ralucutzza, gata, m-ai convins, mergem cu voi! Si noi suntem zilnic in Sebastian, iti las PM Id-ul de mess, poate ne vedem chiar inainte de intalnirea cea mare.

Olivia, ce mai faceti?

Anca, ce-ti mai fac ?

Noi ne-am imprietenit binisor cu olita. Nu va inchipuiti ca cere la olita, imprietenit inseamna ca sta pe olita si face pipi de cate ori o pun. Azi a facut si kk. Sunt multumita, va spuneam ca acum ceva timp o ura din tot sufletul.
Stiti ca va spuneam ca de cand s-a lovit la gurita refuza sa spele dintii, ei bine, i-a trecut si e din nou in extrema cealalta, ii freaca minim 5 minute. Ce e hazliu e ca de multe ori tine periuta fix si da din cap stanga-dreapta.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

darling, Multumesc. felicitari pt al doilea baietel.Stiu ca iti doreai fetita, dar lasa, Otilia face fete, tu faci baieti, sanatosi sa fie.Sa stii ca si David se mai tavaleste pe jos si face scene, de obicei le face in zilele in care primeste o jucarie noua.Simte el ca e teren favorabil sa intinda coarda, doar ca de fiecare data se ajunge la crize de nervi si tavalit pe jos.

Bertha, ma bucur ca Ioana a putut sa pape ou.Eu cred ca nu e departe ziua, in ciuda rezultatelor la analize, cand va putea sa pape si lapte.

babyzapi, urata intamplare.Cum te mai simti?

monicabo, de aceea propun sa ne vedem pe 3 iunie, poate pana atunci se mai inscrie lumea.

ginye, ma bucur ca a dormit bine piticul.Sanatate multa in continuare si cat mai multe nopti dormite integral.

Ralukutzza, urata povestea cu capusa.David se joaca mult in iarba cand mergem in parc, o sa fiu mai atenta cand ajung acasa.Stiam, din folclor, ca capusele (scuzati cacofonia) de la caini / pisici nu trec la oameni, ca doar cele de la oi.Cum ati scos capusa?

Carmendu, Hera,Bebecris, Leeloo, neamtu_c, etc. voi nu veniti la intalnire?

Legat de intalnire, eu as prefera Cismigiul, fiindca imi este mai usor sa ajung si cred ca e ceva mai accesibil, fiind central, pt toata lumea.Pt Herestrau trebuie sa trec tot orasul si imi e un pic cam greu, chir daca as veni cu masina, dar daca se voteaza pt Herestrau...ma scarific.Aici este listuta pt cine vrea sa se mai inscrie.

Merge maine careva la protest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, mie si Anei, ne expira pasapoartele la inceputul lunii decembrie asa ca ori venim in tara ori mergem la Oslo, ceva trebuie sa facem.

Deocamdata imi este greu sa fac planuri, sunt atat de multe in joc. Astept sa nasc, sa inceapa Ana scoala in august si sa primesc inregistrarea nasterii. De abia de atunci pot incepe demersurile legale pentru titlu calatorie bb ca sa putem calatori cu totii.
Ce nu-mi convine este ca nu pot sta prea mult fiind in timpul scolii si daca venim pentru pasapoarte nu prindem si Craciunul in Ro.

Cami, ce mai face eroina noastra? fetita intelegatoare si cuminte.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Pt intalneala cel mai usor imi e in herastrau....dar vin oriunde (cismigiu, carol, tineretului). Joi, 3 iunie e perfect si asta.

In rest, eu sunt bine, sanul meu agresat si el e bine (ce fericireeee), Raphael la fel.

Abi astept sa ne intalnim si sa vb fiindca mi-e foarte drag de voi, dar am o perioada in care desi citesc ce scrieti, nu am chef sa postez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ralukutzza intru repede repede pana nus e trezeste Lorena.

Nu vreau sa te sperii cu ce s-a intamplat cu fetita ta cu muscatura de capusa. Mai aveti capusa? Dc da ar fi bine sa o trimiteti in Germania, iti pot spune si clinica pt analize, ca sa vezi dc e capusa periculoasa. Fetita ta a facut eriteum migrator? Poate ai citit dc i s-a inrosit zona in jurul muscaturii? Eu zic ca e putin 7 zile de antibiotic, noi am studiat si studiem inca aceasta problema, si stim ca e necesar 14 zile de antibiotic desi fetita e f mica, insa dc nu e tratata cum trebuie poate sa dea in Lyme cronic.

Acum sa-ti spun asa un pic pe scurt povestea noastra cu borelioza.
Sotul meu a descoperit de curand ca are boala Lyme (borelioza). A fost muscat cand era mic la 4-5 ani de o capusa sau mai multe undeva la tara. De pe la varsta aia au inceput durerile lui de cap. Pe care le-a dus pana acum. Insa de vreo 3-4 ani treaba s-a cam agravat. Bacteria care a fost eliminata din capuse a inceput asa sa faca ravagii. Deja nu se mai simtea bine, dureri de oase, depresii, dureri de cap aproape in fiecare zi, lua cate 6 saridoane pe zi, zacea, ce sa mai nasol. Pana intr-o zi cand a gasit pe net despre borelioza si si-a facut analiza. Si a iesit pozitiv. Deci dc se stia pe vremea noastra de aceasta boala ar fi luat si el 2 sapt antibiotic si ar fi scapat. Insa el de 25 ani se chinuie cu asa ceva.
Acum se va trata la o clinica din Germania si speram ca se va vindeca intr-un final.

Stiu ca in Romania nu prea se da f mare importanta acestei boli desi este fffff periculoasa. Ca sa-ti zic asa doctorii sunt varza. Iti spun sigur i-am luat pe toti la rand si deia am ales Germania.

Dc vrei mai multe detalii putem vb pe PM sa nu suparam aici fetele cu povesti triste.

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Eu sunt de acord cu intalneala oricand vreti voi...este ok si saptamana viitoare ca sa vina si Gynie cu Stefanutul pufosulsi da...putam merge in Herastrau...o iau eu pe Bertha cu masina...asta daca este de acord, ca inca nu a raspuns.
Noi suntem cam stresati astazi, ieri am fost in parc cu pitica si s-a pricopsit din iarba cu o capusa...mica, mica....dar...
Am citit pe net si m-am ingrozit, am fugit repede la medic, i-a dat antibiotic preventiv 7 zile si o urmarim cam 30 de zile sa vedem daca apare vreo reactie si la 6 sapt de la intepatura facem analize de sange si analiza specifica boreliozei.
Pana atunic aveti grija in parcuri mamici...noi am luat-o din Tineretului.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Ralukutzza intru repede repede pana nus e trezeste Lorena.

Nu vreau sa te sperii cu ce s-a intamplat cu fetita ta cu muscatura de capusa. Mai aveti capusa? Dc da ar fi bine sa o trimiteti in Germania, iti pot spune si clinica pt analize, ca sa vezi dc e capusa periculoasa. Fetita ta a facut eriteum migrator? Poate ai citit dc i s-a inrosit zona in jurul muscaturii? Eu zic ca e putin 7 zile de antibiotic, noi am studiat si studiem inca aceasta problema, si stim ca e necesar 14 zile de antibiotic desi fetita e f mica, insa dc nu e tratata cum trebuie poate sa dea in Lyme cronic.

Acum sa-ti spun asa un pic pe scurt povestea noastra cu borelioza.
Sotul meu a descoperit de curand ca are boala Lyme (borelioza). A fost muscat cand era mic la 4-5 ani de o capusa sau mai multe undeva la tara. De pe la varsta aia au inceput durerile lui de cap. Pe care le-a dus pana acum. Insa de vreo 3-4 ani treaba s-a cam agravat. Bacteria care a fost eliminata din capuse a inceput asa sa faca ravagii. Deja nu se mai simtea bine, dureri de oase, depresii, dureri de cap aproape in fiecare zi, lua cate 6 saridoane pe zi, zacea, ce sa mai nasol. Pana intr-o zi cand a gasit pe net despre borelioza si si-a facut analiza. Si a iesit pozitiv. Deci dc se stia pe vremea noastra de aceasta boala ar fi luat si el 2 sapt antibiotic si ar fi scapat. Insa el de 25 ani se chinuie cu asa ceva.
Acum se va trata la o clinica din Germania si speram ca se va vindeca intr-un final.

Stiu ca in Romania nu prea se da f mare importanta acestei boli desi este fffff periculoasa. Ca sa-ti zic asa doctorii sunt varza. Iti spun sigur i-am luat pe toti la rand si deia am ales Germania.

Dc vrei mai multe detalii putem vb pe PM sa nu suparam aici fetele cu povesti triste.

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Eu sunt de acord cu intalneala oricand vreti voi...este ok si saptamana viitoare ca sa vina si Gynie cu Stefanutul pufosulsi da...putam merge in Herastrau...o iau eu pe Bertha cu masina...asta daca este de acord, ca inca nu a raspuns.
Noi suntem cam stresati astazi, ieri am fost in parc cu pitica si s-a pricopsit din iarba cu o capusa...mica, mica....dar...
Am citit pe net si m-am ingrozit, am fugit repede la medic, i-a dat antibiotic preventiv 7 zile si o urmarim cam 30 de zile sa vedem daca apare vreo reactie si la 6 sapt de la intepatura facem analize de sange si analiza specifica boreliozei.
Pana atunic aveti grija in parcuri mamici...noi am luat-o din Tineretului.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Hera mutumesc mult de atentionare si sfaturi...si eu am citit fff mult si m-am intersat de tot ce se poate de cand am descoperit capusa.
Capusa era ffff mica, initial am crezut ca este o scamuta sau un graunte de nisip , ideea este ca capusa a stat fff putin in piele (maxim o ora...cand am plecat de acasa nu o avea si in parc am gasit-o cam intr-o ora de cand plecasem de acasa)si peste tot am citit(si chiar medicul ne-a spus) ca este un real pericol daca sta intre 24-36 de ore caci atat ii trebuie sa se alimenteze.Pe de alta parte Bianca nu a avut nici un fel de reactie cutanata...nici cand am scos capusa, nici dupa, si nici acum...e ca si cum nu ar fi avut nimic niciodata.
Din pacate capusa nu o mai avem, eram in parc si nu aveam unde sa o "depozitam" asa ca am ucis-o.Acum o sa mergem la analize cand terminam cu antibioticul si speram sa fie totul bine.
As vrea doar sa imi spui daca se poate unde in Romania a facut sotul tau analiza, caci am inteles ca sunt putine locuri unde iti dau rezulttaul corect, in majoritatea spitalelor cica se dau o gramada de rezultate fals negative
Mai bine vb pe PM cum ai spus tu ca ne intindem prea mult.

Mergi la inceput